Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Ben yapılan yorumların aksine kaybettiğimiz için seviniyorum.Bence böyle ağır bir mağlubiyete ihtiyacımız vardı takım olarak.Fenerbahçe Kayseri'ye 4-1 yenildi,Eskişehir'de zor beraberlik aldı,Kocaelispor maçında son dakikada kazandı bu maçlardaki futbol oldukça kötüydü FB açısından.

Galatasaray ise deplasmanda Eskişehir'den 4 yedi,Bursa'ya 2-1 yenildi..Bu maçlarda oynanan futbol rezaletti.

Şimdi büyük takımlar adları gibi büyük maçlarda gaza sonuna kadar basıp seyirciyi ve mevcut durumunu rahatlatmak için var güçleriyle oynarlar.Bunu iki takımda dünkü maçta yapamadı.Zaten haftalardır oynanan kötü oyunların devamıydı bu derbi,futbol adına Deivid'in golü,Lincoln'un sayılmayan frikik golü,Servet'in insanüstü çabaları,Sanctis'in yediği garip goller dışında pekte birşey yoktu.

Bu mağlubiyete bir Galatasaray taraftarı olarak sevindim çünkü futbolcuların özelliklede geçnlerin ve yabancıların hangi takımın formasını giydiğini anlamaları açısından çok iyi bir örnek teşkil etti.

Mağlubiyete sevindim çünkü derbide favori olmaz,bunu anlamayan birçok insanın tezleri çürüdü.

Mağlubiyete sevindim çünkü Skibbe'nin arkasında olan bir insan olarak Skibbe'nin baskı altında verdiği kararların doğru fakat yanlışların futbolcular tarafından yapıldığını görmesi açısından çok açıklayıcı ve otoritesini bundan sonraki haftalarda göstermesi için örnek bir maç oldu.

Bu mağlubiyete sevindim çünkü hakemin verdiği garip kararları takım gözetmeksizin beğenmedim,bunu TFF gözlemcisi yada MHK nun izleyeceğini ve tansiyonu böylesine yüksek ve anlamlı maçlara tecrübesiz hakemlerin verilmeyeceğini anlamarı açısından çok iyi oldu.

Bu mağlubiyete sevindim çünkü bizden götüreceği FB'li arkadaşlarımızın özel hayatımızla yada sanal alemde bize birkaç gün farklı şekilde konuşmaları ve takılmalarıyla geçecek ama bu maçın bizden fazlaca götüreceği birşey olmayacak puan durumundan dolayı.Ligin ilk yarının bitimine yakın 15-16-17. haftalarda oynansa bu mağlubiyet gerçekten yaralayıcı olabilirdi..

Mağlubiyete sevindim çünkü Adnan Polat'ın takıma ne kadar sahip çıktığını,sıradan bir taraftar kadar fanatik GS'li olduğunu gördüm.

Mağlubiyete sevindim çünkü mağlubiyetler oluşumların zayıf yönlerini ortaya koyar ve gelecek için ders çıkarılmasını sağlar.Bu mağlubiyetler büyük rakiplerden alınmışsa daha anlamlı ve değerlidir,çünkü sıradan bir mağlubiyet değil,büyük bir mağlubiyettir.

Bu mağlubiyete sevindim çünü tvlerde ne kadar kolpa yorumcunun olduğunu gösterdi bizlere.

Bu mağlubiyete sevindim çünkü ben bir Galatasaraylıyım,hastasıyım,aşığıyım,fanatiğiyim.. .Fakat bazı durumların olması gerekiyordur ve olmuştur,önemli olan geçen seneki gibi bu durumdan ders çıkarıp 25. haftadan itibaren vitesi yükseltip gereken eforu sarfedip,gereken rakipleri yenme isteğini göstermektir.

Bu mağlubiyete sevindim çünkü transferi için milyon eurolar verilen bizim gibi futbol aşığı insanların sıradan yorumlarına kulak asmayan,herşeyi bildiği zanneden Türkiye'nin en iyi kulüplerini yöneten ve yıllarca İspanya'daki takımların B ekiplerinde forma giyen parladığı 2 sezondan sonra Mallorca'nın satışının 1/4 ü fiyatına alınarak takıma hiçbirşey vermeyen,golcünün koşanının,yırtınanının değil gol atanının makbul olduğunu anlamadan şuursuzca koşular yapan Guiza denen futbolcunun ne kadar fiyasko bir transfer olduğunu gördüm.

Bu mağlubiyete sevindim çünkü Galatasaray'a sahip çıkacak oyunu yönlendirecek bir Lincoln'un varlığı kabul ettim.

Bu mağlubiyete sevindim çünkü böyle galibiyetler bu haftalarda rehavet yaratır,büyük eforlar sonrasında kazanan takımın puan kayıpları olur.

Benim bu maça sevinmek için yazdığım ve yazamadığım onlarca sebebim var ki.. Bu maça üzülmek çok yersiz..

Maç analizini yapmama gerek yok iki takımında oynadığı oyun formalarının altında ezildi,vasatın altında bir maçtı,adı DERBY olduğu için heyecanı yüksekti

Hakemdi,sakatlıktı,sayılmayan goldü vs.. Bunların arkadasına sığınmak en kolayı,günün kurtarma hesabı yapanların başlıca gerekçeleri.Olay günü kurtarmak olsa hedef şampiyonluklar değil,gündelik sevinçler olurdu..Bu yüzden herkes iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırıp olayları yorumlamalı ve realist davranmalıdır.

Herkese hayırlı sabahlar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Bu mağlubiyete sevindim çünkü transferi için milyon eurolar verilen bizim gibi futbol aşığı insanların sıradan yorumlarına kulak asmayan,herşeyi bildiği zanneden Türkiye'nin en iyi kulüplerini yöneten ve yıllarca İspanya'daki takımların B ekiplerinde forma giyen parladığı 2 sezondan sonra Mallorca'nın satışının 1/4 ü fiyatına alınarak takıma hiçbirşey vermeyen,golcünün koşanının,yırtınanının değil gol atanının makbul olduğunu anlamadan şuursuzca koşular yapan Guiza denen futbolcunun ne kadar fiyasko bir transfer olduğunu gördüm.
    Buraya kadar güzeldi.

Bu cümleden itibaren o bahsettiğin kolpa yorumcuların kıraathane yorumlarından farkı kalmamış maalesef.

Güiza'ya fiyasko denilemez.

Oyunun yapısını 3-4 maçla çözemezsin.
    Sheva'ya Chelsea'de kötü oynadı diye kötü futbolcu demek gibidir bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Bu arada bir not düşmek istiyorum.Maçtan evvelki gün cumartesi günü Aşk Tutulması filminin yönetmeni Murat Şeker ve başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman Samandıra Tesislerine gelerek futbolcular,teknik heyet ve yöneticilerle birlikte filmi seyretmişler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Emre; Ardayı çok severdim ama şu son 3-4 haftadır çok çirkef bir oyuncu gibi gözüküyor bana. Hakemi ayağına çağırmalar, yan hakeme küfretmeler, milli takımdan arkadaşına "şerefsizsin lan sen" gibi hemde 3-4 defa tekrar ederek hakaret etmeler, tribünlere el kol hareketleri yapmalar. Düştü açıkçası gözümden. Yakışmıyor ardaya bunlar. Söylediklerimin hepsini kameralar çok net yakaladı. Yani sallama şeyler de değil. Zaten 2-3 hafta önce Fırat Aydınus'a yaptığı bir nevi köpek çağırır gibi onu ayağına çağırması, hakemin otoritesini zedelemesi bu gibi hareketlerinin doruk yaptığının göstergesiydi. Kısaca düzeltmeli kendini toparlamalı bir an önce.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Mallorca'nın satışının 1/4 ü fiyatına alınarak takıma hiçbirşey vermeyen,golcünün koşanının,yırtınanının değil gol atanının makbul olduğunu anlamadan şuursuzca koşular yapan Guiza denen futbolcunun ne kadar fiyasko bir transfer olduğunu gördüm.
    Mallorca'nın satışında 300 m €'ya yakın borç da devretti, fakat bizim medyamız bu borcu yok sayarak ''Güiza'yı alana kadar Mallorca'yı alsaydınız'' gibi haberleri çarpıtıyor. Yani koskoca La Liga'da bir takımı 60 m € karşılığında satın alacaksınız olacak iş mi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

ünlü bir söz vardır : bazen hayır bildiklerimiz şer, şer bildiklerimiz hayır olabilir diye...

maçı izlediğim fenerbahçe lokalinde sağımda ve solumda oturan iki kişide aynı şeyi konuşuyordu...

alex niye yok... diye...

herkeste bir korku bir telaş...

hatta eminimki Hemen yanı başımızdaki galatasaray lokalinda ki galatasaraylı kardeşlerimde aynı sebepten seviniyorlardı alex sakat diye...

ancak alexin olmaması yani fenerbahçelilerin şer galatasaraylıların hayır diye düşündüğü tam tersi etki gösterdi....

aslında alexin oynanamasının saha içerisindeki taktiksek etkisinden çok psikolojik etkisinin daha fazla olduğunu düşünüyorum...

çünkü maç saatine yakın bir zamana kadar şunu gördümki tüm medya alexiten gelecek haberi bekliyordu...

ne zamanki alexin olmadğığı kesinleşti...

ağız birliği etmişcesine galatasarayı mutlak favori olarak göstermeye başladılar...

şimdiki kadrodan bile çok daha başarılı güçlü ve uyumlu kadrolar saracoğlundan galip çıkamamışken, ligde deplasmanda 2 malübiyeti bulunan henüz daha tam oturmamış Galatasarayı
    bu derece favori göstermek ne kadar mantıksız olduğunu şimdi anlamışlardır...

hakan ünsal abimizin dediğine bakın: şimdi yenemezse bi daha yenemez...hadi canım hakan üsnal, hadi geçmişe ket vurdun geleceğe niye ket vuruyorsun..şiimdi yenemez gider sonra kupada yener..seneye yener....bu kadar favori gösterilmeye tek isyan eden İSMET TONGO idi ki haklı olduğunu hepimiz gördük...

Alexin yokluğunun psikolojik etkisi taktiksel etkisinden fazla derken derken bunu anlatmaya çalışmıştım...

alexin yokluğunnda fenerbahçenin adeta orta sahayı 1 kişi fazla oynadığını ...alexin olmadığı bir maçta Fenerbahçenin galatasarayı ali sami yende bile yendiğini..çok çabuk unutan galatasaray medyası takımına öyle bir gaz verdiki fark sesleri duyulmaya başlandı...

hem de bu konuşmaların Fenerbahçeyi ateşleyeceğini düşünmeden...hemde derbilerde favorilerin genelde kaybettiğini düşünmeden.....

alexin olmamasının taktiksel yönden fenerbahçeye tek faydası daha dirençi orta saha oluşturmasıydı...

alex olsa idi sanırım devid oynamayacaktı... devit omayınca da gökhan gönül maçın yıldızı olamayacaktı....

aslına 3 kişiden biri fazla semih alex devit bunlardan biri kesilmek zorunda yoksa sahaya 12 kişi çıkmak zorundasınınz....

devit iyileştiğine göre ....bakalım ne yapacak aragones...belki ziconun yapmadığını yapar ve kendi eliyle getirdiği guziayı keser ...ki bilir...

herseyse sonuçta...fener kazandı galatasaray kaybetti ama gollü mücadelesi yüksek güzel bir maç izlediğim içinde mutluyum...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

7. Default

FUTBOL DOKTORLARI NE DEDİ?
    1.KANAT ATKAYA
    Galatasaray'ın Kadıköy performansları artık futbol veya ne bileyim istatistikle, pozitif bilimlerle açıklanabilecek türden değil.
    Kendisine hakim olamıyor, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçlarını açıklanması zor bir ruh haliyle oynuyor.

Birkaç gün önce Benfica maçında futbola odaklanan ve harikulade bir maç çıkartan Galatasaray kapıdan çıkıp gidiyor, yerine depresyonla mücadele eden bir grup insandan kuruluymuş izlenimi yaratan tuhaf bir takım geliyor.
    ...

2.ERMAN TOROĞLU
    G.Saray'ın Benfica maçını seyredenlerle, F.Bahçe'nin Arsenal maçını takip edenler fikir yürütseler, "Bu maçı G.Saray eze eze kazanır" derler. Ama kazın ayağı öyle değil. Nitekim ilk 45 dakikada iki takım da iyi mücadele ettiler. Her şeyden önemlisi, hem heyecanı yüksek, hem de futbol kalitesi fena olmayan bir 45 dakika seyrettik. Hakem oyuna fazla tesir etmedi. Bence ilk yarıda yaptığı tek hata, Servet'e gösterdiği karttı. Ümit Karan, ilk yarıda inanılmaz derecede hakemle oynadı. Fenerbahçe yine ölü bir toptan gol attı, bir de kontrataktan. Yani G.Saray defansının en zayıf olduğu zamanlarda ve yerlerinden.
    ...

3.CAN BARTU
    Galatasaray dolu bir takım. Hücum hattı mükemmel. Üstelik, Benfica galibiyetiyle de bu maça bir hayli iddialı çıktılar. Uzun yıllardır futbolun içindeyim, ben Avrupa'da bu kadar etkili oynayan bir Türk takımı görmedim. Portekiz'de tarih yazan Galatasaray, Benfica önündeki 11'iyle dün sahaya çıktı ama Fenerbahçe karşısında bir kez daha tutunamadı.
    ...

4.ERCAN SAATÇİ
    Alex'in yokluğunda Deivid de Souza gösterdi ki o mevkide de fevkalade oynayabilirmiş. Üstelik uzun süre sakatlıktan dolayı oynayamayan Deivid dün yine Galatasaray'a golünü attı.
    Futbol şovunun abartısız en iyi yapıldığı yer Kadıköy'dü dün.

Taraftar ve organizasyon 10 üzerinden 100'dü.
    Hakem vasatın altındaydı.
    Sahanın en iyisi Selçuk'tu.
    ...

5.AHMET ÇAKAR
    Fenerbahçe birinci dakikadan 90. dakikaya kadar inanılmaz mücadele etti, inanılmaz disiplinli bir şekilde oynadı. Üstelik karşılaşmanın hemen başında mağlup duruma düşmelerine rağmen bırakılmayan mücadele üç puanı getirdi.
    Bir tarafta neredeyse tam kadro Galatasaray. Hatta Harry Kewell bile yedek. Diğer tarafta Alex gibi silahını oynatamayan eksik Fenerbahçe...
    Önce Selçuk, Josico ve Gökhan Gönül'den bahsedelim. O kadar özveriyle oynadılar ki, galibiyetin baş mimarı oldular. Fenerbahçe'nin 4-1 kazanmasında skor kimseyi aldatmasın. Attığı gollerin çoğu gol pozisyonu bile değil. Yenilen ilk gole bakın...
    ...

6.GÜRCAN BİLGİÇ
    İkinci dakikada gelen golle birlikte, Benfica rüzgarının kuvvetli etkisiyle kalkan burunlar vardı. Çok küçümser havada, pek güvenli dönüyorlardı sahalarına. Futbolun affetmeyen yönü ile onları ilk tanıştıran Selçuk oldu. Eksiği, formsuzluğu, hatta hocasızlığı ile tüm bütün taraftarlarının içini kemirten Fenerbahçe'nin, Saracoğlu'nda oluşturduğu muhteşem atmosfer, yaraları teker teker sardı . Sarı lacivert çubuklu formasıyla, 50 bin taraftar 12. adam olmanın yoğunluğunda ve konsantrasyonunda dikildi tribünlerde. Islıklar, tezahüratlar her Galatasaraylı futbolcunun beline gizli bir kol gibi sarılıyordu. Ayağına topu alan ne yapacağını bilemez hale geliyor, Ümit Karan ile Lincoln kendilerini yere atıp, hakemden çare arıyorlardı.
    ...

7.SERGEN YALÇIN
    Maçta G.Saray adına iş yapması beklenen hiçbir oyuncu varlık gösteremedi.. Lincoln golü attıktan sonra resmen yattı.. Ümit Karan en verimsiz maçlarından birini oynadı.. Arda, Gökhan Gönül'ün markajında paramparça oldu.. Baros'un oynayıp oynamadığının bile farkında değilim.. Sonradan giren Kewell ile Nonda için şu saydıklarım için sarfettiğim cümlelerden farklı bir pozitiflik hissetmiyorum.. Dolayısıyla en önemli özelliği öndeki yıldızları olan G.Saray, derbiyi arkadaki adamlarıyla oynamak zorunda kalınca şoke oldu.. Ve fark geldi.. İnanın bana, Güiza'nın 65. dakikada boş kaleye atamadığı o top ağları bulsa, fark daha da açılırdı.. İş Deivid'in 93'teki golüne bile kalmazdı..
    ...

8.KAZIM KANAT
    Allahtan rahmet diliyoruz.

Not:Galatasaray'a değil, Kazım Kanat'a

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beklemediğim skor oldu gerçekten..Galatasaray'ın defansında büyük sorunlar var sanırım..Bir an önce çözüm bulmalılar.Birde Hakan Balta bu maçta sanki yok gibiydi.Onun için önemli bir maç olabilirdi..Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum..Helal olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Derbi formda ve iyi kadro dinLemiyor görüLdüğü gibi. O anda kim daha konsantre oLuyorsa kim daha iyi atmosferi yaşıyorsa kazanıyor. Formda oLmak ya da oLmamak pek önemLi değiL.

Maçı geneL oLarak özetLersek maçın başında GaLatasaray hızLı başLadı, goLü de erken buLdu. Fenerbahçe nin goLe erken yanıt vermesi hem onLarı oyuna tekrar motive etti hemde kendiLerine geLmeLerini sağLadıLar. Hakemin de o dakikaLarda oyun hakimiyetini kaybetmesi GaLatasarayın oyundan düşmesine etken oLdu. Daha sonra ki dakikaLarda da oyunu dengeLeyen Fenerbahçe buLduğu pozisyonLarı goLe çevirince farkLı bir maç kazanmış oLdu.

Herşeyi iLe bir Derbi gibi derbi oLdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazayla uefada finale felan kalırsak o stadda olmasın maç haksızlık olacağı için başka stada alınsı itiraz edlim uefaya..

Neyse 'Ben senin kadıköyde galip gelebilme ihtimalini sevdim.'

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

galatasaray kıyamete kadar yenemez bu feneri artık kadıköyde.bu kadar kötü bür feneri biraz zor bulur karşısında daha.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

İlginç bir dipnot, Fenerbahçe başka takımlar tarafından isterse hezimete uğrasın, karşısına Galatasaray gelince farklı bir motivasyonla hazırlanıyorlar maça ki yıl 1992'de Sigma faciası sonrası yine aylardan Kasım 4, Avrupa maçında ağır darbe alan Fenerbahçe'nin o hafta sonu rakibi, hafta içi aynı gün Almanların o dönem en iyi futbolu oynayan kulüplerinden birisi olan E.Frankfurt'u yenmiş Galatasaray'dı Ali Sami Yen'de ki maç için herkes Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi bu maçta Avrupa'lı rakibi gibi hezimete uğratacığını düşünür hayal ederken Fenerbahçe maçtan 1-0'la ayrılmasını bilgi.. (Aykut Kocaman golü ile..)

Bu haftaki maçta az buçuk böyleydi Arsenal karşısında pek bir etkisi olmasada puan çıkartmayı başaran Fenerbahçe futbol olarak birşeyler vermesede, Portekiz'de grubunun en etkili takımı Benfica'yı 2-0 ile geçen Galatasaray'ın futbol ve oyun olarak derbide etkisini gösterir deniyordu..

Gördük ki bu işler böyle olmuyormuş, Eğer Fenerbahçe ile Galatasaray maç yapıyorsa dünü ve yarını unutacaksın bu ezeli rekabetin dünü yarını hiç bir zaman olmaz 10 yıl öncede öyleydi bugünde böyle. O yüzden ülkemizde böyle büyük bir derbi rekabeti olduğu için kendimi yenilen taraf olsamda şanslı sayıyorum : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mactan sonra 50-60 kişilik bir grup takımı floryada karsılamış ve takıma destek olmuş. Yenilgide futbolcu döven taraftar değiliz şükür. Gidenlere de helal olsun.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

oyuncu dövme olayı kalmadı, eskide kaldı o mevzular. Futbolcuda insandır hata yapabilir. Esas o kavgacı insanlara eğitim şart
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçı canlı izledim, hatta bu sezon geçirdiğim yoğunluk içerisinde Beşiktaş maçları dışında seyrettiğim tek Süper Lig maçıydı.

Maçtan edindiğim izlenimler şunlardı:

1) İki taraf arasında açık bir teknik kapasite farkı mevcut. Galatasaraylı orta saha oyuncuları ve forvetleri (bu maçlık Nonda dışında) Fenerbahçeli oyunculara göre çok daha teknikler.

2) Fenerbahçe Galatasaray'a göre kesinlikle daha motiveydi. Bunda stad ve prim faktörleri ön plana çıkıyor.

3) Galatasaray kesinlikle daha iyi bir futbol ortaya koydu, maçın geneline bakarsak. Maçın çoğunluğunda daha iyi pas yapan, defansif futbolu daha iyi oynayan ve daha açık ve atak futbol oynayan taraf Galatasaray'dı.

4) Fenerbahçe'de Selçuk Şahin daha maçın ilk bölümlerinde kırmızı kart görmeliydi diye düşünüyorum. Sarı kart gördüğü faulden iki faul önce Lincoln'e yaptığı faul net sarı kartlıktı, ancak hakem es geçti.

5) Fenerbahçe çok daha sert futbol oynadı. Böylece Galatasaray'ın orta sahadaki teknik üstünlüğünü örtmeye çalıştı. Nitekim 2. yarı ve ilk yarının son bölümlerinde başarılı da oldu.

6) Galatasaray'da tek tek baktığımızda kötü futbolcu yoktu. Ancak taktikte sorun vardı bence. Sert oynayan Fenerbahçe karşısında Galatasaray'ın yaratıcı oyuncuları Fenerbahçe ceza alanına yeteri kadar yaklaşamadılar ve ilk yarıda Ümit, ikinci yarıda Nonda forvette yalnız kaldı.

7) Maçın skoru her ne olursa olsun ben Galatasaray'ın ligi Fenerbahçe'den daha üst seviyede bitireceğine inanıyorum. Skibbe'nin takım diziliş ve anlayışında biraz revizyona gitmesi gerekiyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Haftalar sonra yine keyifli bir Fenerbahçe maçı izledim.Maçın kırılma anları Ümit Karan gibi bir oyuncunun 2.yarının başında çıkması ve Lugano'nun 2. yarının başında gelen golüydü.Hakem Selçuk'a Lincoln'ün itirazdan gördüğü pozisyonda sarı kart vermedi.Ama Lincoln'ün kendini atışına da kart gösteremedi.Zaten böyle bir maçta kırmızı kart çıkmaması bence ilginçti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalkaos View Post
    FUTBOL DOKTORLARI NE DEDİ?
    1.KANAT ATKAYA
    Galatasaray'ın Kadıköy performansları artık futbol veya ne bileyim istatistikle, pozitif bilimlerle açıklanabilecek türden değil.
    Kendisine hakim olamıyor, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçlarını açıklanması zor bir ruh haliyle oynuyor.

Birkaç gün önce Benfica maçında futbola odaklanan ve harikulade bir maç çıkartan Galatasaray kapıdan çıkıp gidiyor, yerine depresyonla mücadele eden bir grup insandan kuruluymuş izlenimi yaratan tuhaf bir takım geliyor.
    ...

kesinlikle katılıyorum yoksa fenerbhaçe kadro itibariyle 2 gömlek daha düşük bizden..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Emre; Ardayı çok severdim ama şu son 3-4 haftadır çok çirkef bir oyuncu gibi gözüküyor bana. Hakemi ayağına çağırmalar, yan hakeme küfretmeler, milli takımdan arkadaşına "şerefsizsin lan sen" gibi hemde 3-4 defa tekrar ederek hakaret etmeler, tribünlere el kol hareketleri yapmalar. Düştü açıkçası gözümden. Yakışmıyor ardaya bunlar. Söylediklerimin hepsini kameralar çok net yakaladı. Yani sallama şeyler de değil. Zaten 2-3 hafta önce Fırat Aydınus'a yaptığı bir nevi köpek çağırır gibi onu ayağına çağırması, hakemin otoritesini zedelemesi bu gibi hareketlerinin doruk yaptığının göstergesiydi. Kısaca düzeltmeli kendini toparlamalı bir an önce.
    %100 katılıyorum.Arda'nın karakterinde gözle görülür bir değişim görüyorum.Arda bir zamanlar taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmışken şu sıralar çok antipatik geliyor.Geçtiğimiz haftalarda Fırat Aydınus'a yaptığından sonra, bu hafta da yardımcı hakeme aynı şekilde çıkıştı.Ama yine kurtuldu Hele Milli Takımdan arkadaşı Selçuk'a , küfür ve tehdit savurması hiç yakışmadı.İlerde hiç mi yüzyüze bakmayacaksın sen bu adamla...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    galatasaray kıyamete kadar yenemez bu feneri artık kadıköyde.bu kadar kötü bür feneri biraz zor bulur karşısında daha.
    Noluyoruz yahu, ne yaptınız bu Fener'i? Maçı izledin ve bu yorumu mu çıkardın?
    Fenerbahçe yendi de, nasıl yendi önce şunu bir sorgula. Galatasaray, çok daha iyi oynuyordu ilk yarı, Fenerbahçe sadece kontraatak yapmaya çalıştı, şanssız bir ikinci golle ilk yarı bitti. Fakat ikinci yarı bu maç böyle olmayacaktı, bundan emindim. Fakat ne yazıkkı, Baros ve Ümit'i çıkarıp, Nonda ve Kewell'ın oyuna girmesi maçı bitirmiştir. O saniyeden sonra, oyuncularda zaten bu maçtan birşey olmayacağını anlamış, oyunu bitsin diye oynamış, üst üste 3 pas yapamamış ve ligin herhangi vasat bir ekibinden farkı kalmamıştır Galatasaray'ın. Yani anlayacağın, kıyamete kadar beklemene gerek yok, teknik direktör saçmalamazsa(ki ben hayatımda bu kadar mantıksız bir değişiklik, böyle bir intihar görmedim!!!), fenerbahçeyi yenmemiz işten bile değil. İster Mecidiyeköyde, ister Kadıköyde, havada, karada, uzayda hiç farketmez..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda'nın karakterinde bir değişim falan yok, Arda aynı Arda. Maç içinde bu tür gerginlikler hep oluyor. Futbolcular birbirlerine kim bilir neler diyor; fakat Arda Türkiyede ön planda olan bir futbolcu oldugu için onun yaptıkları konuşuluyor. Şimdi normal bir anadolu takımındak futbolcunun rakip futbolcuya bunu yapmasını dile getirmek var; bir de Türkiyenin şuan itibari ile en iyi futbolcusunun yaptıgını haber yapmak var. Elbette 2. olanı yapmak çok daha ilgi toplayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    %100 katılıyorum.Arda'nın karakterinde gözle görülür bir değişim görüyorum.Arda bir zamanlar taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmışken şu sıralar çok antipatik geliyor.Geçtiğimiz haftalarda Fırat Aydınus'a yaptığından sonra, bu hafta da yardımcı hakeme aynı şekilde çıkıştı.Ama yine kurtuldu Hele Milli Takımdan arkadaşı Selçuk'a , küfür ve tehdit savurması hiç yakışmadı.İlerde hiç mi yüzyüze bakmayacaksın sen bu adamla...
    Selçuk haketti bende olsam aynısını yapardım 90+2 olmuş maç 4*1 yeniyosun zaten adama ne biçim dalıyor aşil tendonunu bunu açıklaması olmaz çifkefliktir bu..

Top ardaya geliyor fenerbhahçe taraftarı küfür ediyor ardada ''Ben burdayım' diyor..

Ahlaklı selcuğunda Gs taraftarına 6 işareti yaptığını biliyoruz..
    Gol attıktan sonra semih gökhan taraftara sus yaparken çok ahlaklılar zaten..

Üstelik Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının Ardayı sevmesi/sevmemesi ne onun umranda nede bizlerin
    Sevmesenizde bunu içinizde tutun..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mahmut Uslu bu arada yine seref tribününde çirkefliğini sürdürmüş. Bunu hep yapiyor, gecen sene basket macında da yapmıştı. Sabah haberi okumuştum ama inanmamıştım. Kulüpten yapılan acıklama olayı doğrulamış. Ne olursa olsun sana misafir gelen kulübün yöneticisine önce "Nasıl gecirdik" deyip sonra da "Otur yerine" diye karsılık alınca staddan attırırım diye tehdit etmek yakışıksız hareket olmuş.

Unuttukları nokta her deplasmanın Sami Yeni var. Gerci gelemiyorlar ya neyse...

23. Default

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    İlginç bir dipnot, Fenerbahçe başka takımlar tarafından isterse hezimete uğrasın, karşısına Galatasaray gelince farklı bir motivasyonla hazırlanıyorlar maça ki yıl 1992'de Sigma faciası sonrası yine aylardan Kasım 4, Avrupa maçında ağır darbe alan Fenerbahçe'nin o hafta sonu rakibi, hafta içi aynı gün Almanların o dönem en iyi futbolu oynayan kulüplerinden birisi olan E.Frankfurt'u yenmiş Galatasaray'dı Ali Sami Yen'de ki maç için herkes Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi bu maçta Avrupa'lı rakibi gibi hezimete uğratacığını düşünür hayal ederken Fenerbahçe maçtan 1-0'la ayrılmasını bilgi.. (Aykut Kocaman golü ile..)

Bu haftaki maçta az buçuk böyleydi Arsenal karşısında pek bir etkisi olmasada puan çıkartmayı başaran Fenerbahçe futbol olarak birşeyler vermesede, Portekiz'de grubunun en etkili takımı Benfica'yı 2-0 ile geçen Galatasaray'ın futbol ve oyun olarak derbide etkisini gösterir deniyordu..

Gördük ki bu işler böyle olmuyormuş, Eğer Fenerbahçe ile Galatasaray maç yapıyorsa dünü ve yarını unutacaksın bu ezeli rekabetin dünü yarını hiç bir zaman olmaz 10 yıl öncede öyleydi bugünde böyle. O yüzden ülkemizde böyle büyük bir derbi rekabeti olduğu için kendimi yenilen taraf olsamda şanslı sayıyorum : )
    Bence debilerde Fenerbahçe'nin üstün olmasının tek sebebi taraftar. Çünki Kadıköy Avrupanın en iyi 10 stadı içerisinde. Elli bin taraftarın müthiş organizasyonu oluyor. Fenerbahçenin 6 attığı maçtaki atmosferi bir hatırlayın. Her yer kıpkırmızı meşale, duman. Göz gözü görmüyor. Galatasaraylı futbolcuların yerinde olmak istemezdi kimse o atmosferde. Kendilerini cehennemde sandılar. Sonuç olarak 6-0 malup oldular. Şu anki imkanlarla bu ortam yaratılırsa bu fark sekize kadar çıkar.

Fenerbahçe taraftarı mükemmel bir taraftar.İşini çok iyi biliyor.Süper hazırlanıyorlar.Mükemmel destek veriyorlar.Onun için onikinci adam her zaman en değerli futbolcu bizim için.

Ayrıca Galatasaraylı oyuncular böyle bir zeminde oynamaktan büyük zevk alıyorlar. Şükrü Saraçoğlu mükemmel bir stad...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Selçuk haketti bende olsam aynısını yapardım 90+2 olmuş maç 4*1 yeniyosun zaten adama ne biçim dalıyor aşil tendonunu bunu açıklaması olmaz çifkefliktir bu..
    Ankaraspor maçında da Ankarasporlu Türk oyuncuların gelip Servet'e küfür etmesini de normal karşılar mıydın ?

Oyuncular elleriyle alır problem yok, kendini yere atar problem yok, hakeme demediğini bırakmaz problem yok, Selçuk faul yaptı çirkef.

Yöneticilerimiz gidemiyor değil gitmiyorlar. Ne Samiyen ne İnönü ne 19 Mayıs ayrım yapmadan gitmiyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Burda kimin neler aptığını konuşursak konu sabaha kadar kapanmaz.Kaptanlık verdiğininiz Ayhan Bjk tafarftarına el hareketi çekerken çok mu terbiyeliydi.Birde kaptan bu adam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ankaraspor maçında da Ankarasporlu Türk oyuncuların gelip Servet'e küfür etmesini de normal karşılar mıydın ?

Oyuncular elleriyle alır problem yok, kendini yere atar problem yok, hakeme demediğini bırakmaz problem yok, Selçuk faul yaptı çirkef.

Yöneticilerimiz gidemiyor değil gitmiyorlar. Ne Samiyen ne İnönü ne 19 Mayıs ayrım yapmadan gitmiyorlar.
    Alakası yopk servet sert oynayabilir ama maçın son dakikalarında gereksiz yere adamı biçmez üstelik gali durumdayken..Ardaya çirkef diyorsanız lugano selçuk taraftara işaret yapan gökhan semih nedir sence..Ardaya küfür ediyolar tutup 'Allah razı olsun' diyecek hali yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Küfür yemiyen topçu varmı :S Yook.Ama Arda'nın 2 haftadır hakemlere yaptığı tavırlar gerçekten çok çirkin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alakası yopk servet sert oynayabilir ama maçın son dakikalarında gereksiz yere adamı biçmez üstelik gali durumdayken..Ardaya çirkef diyorsanız lugano selçuk taraftara işaret yapan gökhan semih nedir sence..Ardaya küfür ediyolar tutup 'Allah razı olsun' diyecek hali yoktu
    Nasıl bir kısır döngüdür ki Lugano'yu sert oynuyor diye yerden yere vururken Servet'in yaptıklarını oyun için sertlikle geçiştirebiliyorsunuz ? Sertliğe cephe alıyorsanız formaların hepsini birlikte değerlendirmek gerekiyor.

Ömer taraftara dönüp burdayım dedi diye yerden yere vuruldu Galatasaray taraftarı tarafından. Taraftarı kışkırttı, Ömer haksızdı dendi. Şimdi de Arda ''Allah razı olsun '' mu diyecek deniliyor. Hareketlere alınan tavırları hareketi yapan futbolcunun forması mı belirliyor ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Nasıl bir kısır döngüdür ki Lugano'yu sert oynuyor diye yerden yere vururken Servet'in yaptıklarını oyun için sertlikle geçiştirebiliyorsunuz ? Sertliğe cephe alıyorsanız formaların hepsini birlikte değerlendirmek gerekiyor.

Ömer taraftara dönüp burdayım dedi diye yerden yere vuruldu Galatasaray taraftarı tarafından. Taraftarı kışkırttı, Ömer haksızdı dendi. Şimdi de Arda ''Allah razı olsun '' mu diyecek deniliyor. Hareketlere alınan tavırları hareketi yapan futbolcunun forması mı belirliyor ?
    Ömerle ne ilgisi var.. Ömer seyircileri tahrik etti oyunu soğuttu vs..Ardanın durumu farklı burda..Sadece sizin bazı taraftarlarınızın kıskançlığından yapılmış bi şey ama bilemiyorum benimde takımımda solda uğur karşı takımda arda olsa bende kıskanırdım taraftara bi şey dediğim yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ömerle ne ilgisi var.. Ömer seyircileri tahrik etti oyunu soğuttu vs..Ardanın durumu farklı burda..Sadece sizin bazı taraftarlarınızın kıskançlığından yapılmış bi şey ama bilemiyorum benimde takımımda solda uğur karşı takımda arda olsa bende kıskanırdım taraftara bi şey dediğim yok..
    Ömer'le ilgisini yazdım ama okuma zahmetine katlanamamışsın. Sorduklarıma cevap vermemişsin. Sonuçlar hep böyle olsun sizde Arda olsun bizim Uğur'umuz devam etsin. Bizim için sorun değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri