Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

galatasaray kıyamete kadar yenemez bu feneri artık kadıköyde.bu kadar kötü bür feneri biraz zor bulur karşısında daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    galatasaray kıyamete kadar yenemez bu feneri artık kadıköyde.bu kadar kötü bür feneri biraz zor bulur karşısında daha.
    Noluyoruz yahu, ne yaptınız bu Fener'i? Maçı izledin ve bu yorumu mu çıkardın?
    Fenerbahçe yendi de, nasıl yendi önce şunu bir sorgula. Galatasaray, çok daha iyi oynuyordu ilk yarı, Fenerbahçe sadece kontraatak yapmaya çalıştı, şanssız bir ikinci golle ilk yarı bitti. Fakat ikinci yarı bu maç böyle olmayacaktı, bundan emindim. Fakat ne yazıkkı, Baros ve Ümit'i çıkarıp, Nonda ve Kewell'ın oyuna girmesi maçı bitirmiştir. O saniyeden sonra, oyuncularda zaten bu maçtan birşey olmayacağını anlamış, oyunu bitsin diye oynamış, üst üste 3 pas yapamamış ve ligin herhangi vasat bir ekibinden farkı kalmamıştır Galatasaray'ın. Yani anlayacağın, kıyamete kadar beklemene gerek yok, teknik direktör saçmalamazsa(ki ben hayatımda bu kadar mantıksız bir değişiklik, böyle bir intihar görmedim!!!), fenerbahçeyi yenmemiz işten bile değil. İster Mecidiyeköyde, ister Kadıköyde, havada, karada, uzayda hiç farketmez..

Mesaj Yetkileri