1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Ayrıca burada gözüme çarpan bir kaç arkadaş var ; yapılan bu çalışmaya niye bu kadar muhalafet oluyorlar anlamış değilim? Eğer bu kampanyayı beğenmiyorsanız, SI'ın politikasını beğenmiyorsanız, FM'yi oynanmayacak buluyorsanız, FM yerine CM'yi tercih ediyorsanız imzalamazsınız, oynamazsınız olur biter, şartları beğenmezsiniz veya uygun görmezsiniz. Böyle bir imkanı denemek isteyen ve orijinal almaya heveslenen insanların heveslerini niye söndürmek için çabalıyorsunuz?
    Çalışmaya muhalefet olmuyoruz. SI'nın koyduğu kotayı bu şartlar altında doğru bulmuyoruz. (Bu cümle şahsım adımadır diğer arkadaşların düşüncelerini bilmiyorum.)

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    [FONT=Times New Roman]
    Piyasada 2 tane Türkçe oyun buldunuz, tüm politikanızı onların üzerinden yürütüyorsunuz. Ancak inanmadığın bir şeye genede sırf destek olmak için Fm alacağım demen gerçekten güzel.
    Herhalde onlar üzerinden yapacağız başka Türçe güzel oyun mu var? Baktık ki o yöntemlede piyasaya girebiliyor para kazanılabiliyor onları göstereceğiz. Ben zaten FM alıyordum ama bu sene CM almaya karar vermiştim ta ki FM'nin Türkçe olarak çıkarabileceğini duyduğum ana kadar.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    5 arkadaş ortak alma şansı da var ama ben 2 arkadaşımla beraber adam başı 45 TL'ye alabilirim. 50 TL olsun diye isyan edenler, 2 kişi ortak alsınlar mağazadan 45 TL'ye veya STEAM üzerinden 30'ar TL'ye alsınlar. Şu ana kadar oyuna 1 kuruş ödemedim, istersem yine tek kuruş ödemeden oyunu oynayabilirim ama bunca yıldır zaman geçirdiğim oyunu bir kez olsun hem de böyle bir gelişme söz konusu iken orijinal almalıyım. Herkesin de bu mantıkla hareket etmesi çok iyi olacaktır.
    5 arkadaş alabiliriz diyosun ama FM oynayan çok kişi yok. Güvenebileceğim 5 arkadaşı ben nereden bulacağım şimdi? Bir arkadaşım var onunla birlikte alacağım zaten başkada alacak kimse yok etrafımda. Steam üzerinden alınmasını söylüyorsun ama herkes senin benim gibi değil. 18 yaşına girmemiş bir sürü FM sever var burada. Onlar nasıl alacak. Daha hiç kimse internet üzerinden Kredi Kartı kullanmanın güvenli olcağını düşünmüyor. Bu da steam'i baltalayan bir durum. Kimiside karışık bu işler deyip mağazalardan almayı düşünüyor. Bu noktada sadece kendimizi düşünmemek gerek çünkü 10bin gibi bir rakamdan bahsediliyor. En kötü ihtimalle 5 key koyacağına 2-3 key koyarak fiyatları düşürmeliler.

Dediğim gibi ben düşünmüyordum bu sene FM almayı ta ki Türkçe çıkacağını duyuncaya kadar. Ama fiyatları düşürmeden 10bin gibi yüksek bir kota koyarak bizleri zorlamaları gerçekten beni düşündürdü ve üzdü. Çünkü bizim ülkemizde bu gerçekten zor. Fps tarzı çok tutulan oyunların bile rakamlara ulaştığnı düşünmüyorum aslında. 10bin'e söz verip ulaşamamak bizi zedeleyecektir. Benim kaygılandığım nokta bu.

Neyse ben imza mı attım. Gerekli yerlerede linki kopyaladım üstüme vazife olanı yaptım. Eğer 10bine ulaşır ve Türkçe olarak piyasaya çıkarsa alırız aslanlar gibi. Çıkmazsa CM'den devam edeceğiz bu sene.

Sağlıcakla...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Forumlara çok fazla yazı yamadığım için bulamadım editleme linkini. Belkide yoktur bilmiyorum. O yüzden yeni mesaj yazıyorum spam olarak algılanmasın.

Eleştirilere açık oldukları için Turksportal yöneticilerini tebrik ediyorum ve kendilerine teşekkürediyorum.
    Last edited by igneli : 22.Eylül.2009 at 05:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri