Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
Özer ve Güiza'ya 90 dakika sabreden, Emre'yi alıp Deivid'i sokan, 80 de golü yiyip 87 de forvet sokan Teknik direktör bu takımı taşıyamıyor demektir.

İşin özeti bu... İddia ediyorum; onunla inat konusunda bir Aragones yarışır, bir Tanjeviç, bir de KEÇİ denilen mahlukatlar... Ama bir anket olsa, yani "hangisi daha inatçıdır" anketi; birinci kim olur bilemem ama sonuncu sırayı kesinlikle keçiler alır... Hep bizi mi buluyor; hep bizi mi buluyor; hep bizi mi buluyor?

Maç 1-1... Küçük oğlumla izliyoruz... "Ben izlemiyorum Yavuz" dedim... Bu güneşe kar dayanmaz; bu takım bu maçı kaldıramaz... Tam siteye girdim ve "maçı izlemekten vazgeçtim...biz kupa filan alamayız" mesajımı yazmaya başlamıştım ki -yukarıda bir yerlerde- 2.golü yedik... Nasıl yediğimizi göremedim açıkçası... Çünkü mesajı bitirince hemen bilgisayarı kapatıp odadan çıktım...

Batılı bir düşünür: "Tarih bir defa tekerrür ederse bu bir trajedidir... İki defa tekrar ederse traji-komedidir" der... Bizim kupa finali tekerrürlerine ne demeli? Cidden artık komedi ötesi komediyi de geçti... Molier bile bunu mizaha dökemez..