Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Takım İstanbul'a dönüşünde taraftar desteğiyle karşılanır, aynı şekilde Ankara'Ya da taraftar desteğiyle uğurlanır diye düşünüyorum. Şimdi takımı yalnız bırakma zamanı değildir, Ankaragücü galibiyeti, tüm havayı değiştirecektir, son hafta Kadıköy'de, aynı Trabzon'a karşı nasıl oynayacağımızı orada göreceğiz.

Takımın başarısız olmasını beklemek de bir şey kazandırmaz, geçen sene de başarısızdı takım, ne oldu? Bu sene şampiyonluk olmasa seneye ne olacak? O zaman şampiyon olmak her şartta gereklidir, herşeye rağmen, başarısızlığı beklemek değil.
Takım İstanbul'a mı dönecekmiş Şanlıurfa'dan. Ben Ankara'ya gidip orada kalacaklar diye duymuştum.

Kesinlikle taraftarlar da şampiyonluk için takıma destek olacaklardır bu maçın ardından bile. Yapılması gereken sezon sonunda revizyon. Yabancılardan sadece Lugano ve Alex kalmalı. Alex de artık yaşlandığı için gönderilebilir kimilerine göre. Ama bence Alex'in oynadığı futbol tarzı yaşlılığından etkilenmez zaten. Ki bu maçın son dakikalarında bir pozisyonda Trabzonspor'lu bir oyuncunun peşinden oldukça uzun bir koşusu vardı top kazanmak için. Hiç ummazdım böyle bir koşuyu ondan, hele ki o sıcakta, maçın sonlarında.