Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Böyle Bir Örnek Kimden Gelecek Diye Bekliyordum Zaten. Bazı İşler Vardır Hata Affetmez Bazı İşler Vardır Geri Dönüşümlüdür Telafi Edilebilir. Bu İşin Dört Dörtlük Olduğuna Bir Örnek Ver Tamam Başımın Üstünde Yerin Var.

Dünyanın Bir Yerinde 4 4lük Hatasız Biri Göster En Ufak Hatası Bile Etkilemeyecek Ama Şu Olmasaydı Şöyle Olurdu Demeyeceksin Ama.

Eğer Bir Tane Bile Bulamazsan En Ufak Bile Olursa Bende Derim ki Çık da Sen Yönet Bunu Derim Her Zaman
İyi hoş da ben mükemmel bir yönetim beklemiyorum ki, bariz hataların yapılmaması gerektiğini söylüyorum. Zaten hakemin de mahkeme de yargılanması gerek demiyorum, ama en azından eleştirebilme hakkımız olmalı diyorum. Ben hakemlerimiz kadar iyi hakemlik yapamıyorum diye hakemleri eleştirme hakkım elimden alınmamalı Zaten bırak dışarıyı, bu ülkede de bu maç performansının çok üstünden yöneten hakemler var. Hatalı olan bir şekilde küçük ya da büyük cezalandırılırsa, caydırıcı olur, hakem maça daha konsantre çıkmaya çalışır, belki Türk hakemliği de biraz da olsa kendini geliştirmiş olur. Zaten çık sen yönet diye birşeyi bugünkü hakemin de söyleme hakkı yoktur. Onu diyen adama sen bırak yerine gelecekler senden iyi yönetir denir.

Konuyu çok dağıttım ama söylemek istediğim şu, herkes en iyi bildiğini yapsın ve eleştirilebilsin ki daha iyisini görelim ya da buna benzer maçları her hafta izlemeyelim.