Quote Originally Posted by Redrum View Post
Bir Galatasaraylı olarak, (bazı) Galatasaraylı arkadaşların körlüklerine utanarak şahit olmaktayım burada.

Orada Volkan'ı ıslıklayan taraftar, sadece Volkan'ı ıslıklamadı, takımı bitirdi. Rezalet bu başka bir şey değil. Eminim Hırvatlar şu anda maçı kazanmamızdan ziyade şu rezilliğimize bakıp gülüp eğleniyorlardır. Yıllar önceki Yunanistan maçı gibi.

Galatasaray taraftarı terbiyesiz. Volkan'ı ıslıkladıklarının yarısı kadar karşı takımı ıslıklamadılar. Adam gibi tezahürat yapmadılar. Böyle teknik direktörün böyle oyunun olduğu takımın taraftarı da bu kadar oluyor işte. Yazık.
Kardeşim diğer takım taraftarları nerde o zaman soruyorum sana, milli maç değil mi bu ? Niye Galatasaray taraftarı deniyor ısrarla, şaka mısınız ? Gelsin herkes o zaman maça versin desteğini madem bu kadar iyi biliniyor. Galatasaraylı ıslıklıyor, tu kaka madem gelsin Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu, Kayserilisi alkışlasın bastırsın ıslığı. Bu biletler sadece Galatasaray taraftarına mı satılıyor ?

Ayrıca takım zaten bitikti. Şu maç 2 saat sonra taraftar yüzünden kaybedilmiş olarak lanse edilecek kıvama gelecek, ben de bu körlüğü anlamıyorum.