Melo sevinince sempatik,adamın biri fenerbahçe'nin sahasına bayrak dikince haklı sevinç ama bizim oyuncular benzerlerini yapınca terbiyesizlik oluyor. İyi ki de yapıyorlar.Ben hayatımda Melo kadar rahatsız edici bir oyuncu görmedim. Şahsi yorumumdur,size sempatik geldiği gibi bana rahatsız edici geliyor,Volkan konusunda tersi olduğu gibi.
Volkan'a gelince bu forumdan kim olduğunu hatırlamadığım Galatasaray'lı bir arkadaş volkan'ın çok kötü bir kaleci olduğunu,önemli hiç bir topu çıkaramadığını söylüyordu. Biz bunun böyle olmadığını biliyorduk ama o arkadaşa selam olsun
Çok pozisyon vermemize gelince aslında bizim çok pozisyon verdiğimiz anlar skor 1-1 olduktan sonraki anlardı. Galatasaray o 8 dakika içerisinde 5-1 bile öne geçebilirdi. Santra yaptık 3 saniye içinde 2. golü yiyorduk hatta. Allah'tan bu arada Galatasaray'ın vurdukları girmedi.Ben en çok Baros'un kafa vuruşunda korktum,orada şans tamamen yanımızdaydı diğerlerinde Türkiye'nin en iyi kalecisi
Son olarak bahsetmek istediğim bir kişi var bana kalırsa maçın yıldızı kendisiydi "Bekir İrtegün" Bu abimiz böyle oynamaya devam ederse seneye stoper almamıza gerek yok.Milli takımda da Egemen'in partneri bulundu demektir.