Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Kaynağın saçma veya yalan olduğunu söylersin saygı duyarım.

Cüneyt Çakır'ın tarafsız veya Galatasaraylı olduğu söylersin ona da saygı duyarım.

Ama o kadar maç içinde -size göre- Fenerbahçe aleyhine yönettiği tek maçı cımbızla bulup çıkarırsan o zaman bu o kadar yazdığım şeyden sadece işine geleni görmek olur. Ben de normal sezondaki Galatasaray-Trabzon maçını ve bu sezon Cüneyt Çakır'la 4 maçta sadece 1 galibiyet aldığımızı ve 6 puan yitirdiğimizi yazarak işime geleni yansıtırım ve anlamsız bir tartışmaya döner. Sonuçta bu kadar iyi bir normal sezon geçiren bir takımın sadece Cüneyt Çakır yönetiminde bu kadar puan kaybetmesi enteresan değil mi?

Bünyamin Gezer'in Fenerbahçeli olması senin için nasıl bir bilgiyse Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olması da benim için öyle. Bunu teyit etmek için bir kaynak aradım ve linkini ekledim yani oradan görüpte Fenerbahçeli olduğunu öğrenmedim. Ayrıca Cüneyt Çakır Galatasaraylı da olsa bir hakemin tuttuğu takımın maçını yönetmesi yanlış bana göre. Umarım yarın bu yazdıklarımdan pişman olacağım bir yönetim gösterir.

ben zaten cüneyt çakır'ın takımı fenerbahçe değildir demedim. Kaynak çok güvenilir değil dedim. Yoksa hangi takımlıdır cüneyt çakır bilmem,ilgilenmem de. Hakemliğini beğenmiyorum en başta.

O cımbızla seçtin dediğin şeyi de yazmam aslında biraz geyikti ama sonuçta Ali Aydın hala hakemlik yapsa ve bu maça verilse herkes galatasaray'ın 7 kişi kaldığı maçtan bahsediyor olurdu burada yanılıyor muyum?

Bir hakemin hangi takımlı olduğunu belirleyip o maçlara vermemezlik de edemeyiz yoksa rakiplerinin maçlarına da vermemek gerekir.Hakem kalmaz sonra Beşiktaş'lı olduğu söylenen Fırat Aydınus benim için ülkenin en iyi hakemidir mesela hem de uzak ara. Destekledikleri takımlarla şahsım adına konuşuyorum ben ilgilenmiyorum.