Quote Originally Posted by sananes View Post
Öncelikle Bünyamin Gezer Amasya'lıdır benim gibi ve amasya'da futbolla biraz ilgilenen herkes çok iyi bilir ki en az benim kadar fanatik fenerbahçe'lidir.O yüzden böyle aslı astarı olmayan kaynaklarla gelmemelisin.Galatasaray'lı yazıyor verdiğin linkte.

Zaten 4 derbi yönetmiş Cüneyt Çakır Galatasaray 1'ini kazanmış bunu Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı yıldan itibaren oynanan gs-fb maçlarını oranladığımızda eminim gs cephesi için olumlu bir galibiyet oranıdır % 25

Galatasaray'ın kazandığı o maçı da 8 kişi bitirmiştik.Gökhan Gönül'ü öyle bir atışı vardıki örneği dünyada yoktur.
Kaynağın saçma veya yalan olduğunu söylersin saygı duyarım.

Cüneyt Çakır'ın tarafsız veya Galatasaraylı olduğu söylersin ona da saygı duyarım.

Ama o kadar maç içinde -size göre- Fenerbahçe aleyhine yönettiği tek maçı cımbızla bulup çıkarırsan o zaman bu o kadar yazdığım şeyden sadece işine geleni görmek olur. Ben de normal sezondaki Galatasaray-Trabzon maçını ve bu sezon Cüneyt Çakır'la 4 maçta sadece 1 galibiyet aldığımızı ve 6 puan yitirdiğimizi yazarak işime geleni yansıtırım ve anlamsız bir tartışmaya döner. Sonuçta bu kadar iyi bir normal sezon geçiren bir takımın sadece Cüneyt Çakır yönetiminde bu kadar puan kaybetmesi enteresan değil mi?

Bünyamin Gezer'in Fenerbahçeli olması senin için nasıl bir bilgiyse Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olması da benim için öyle. Bunu teyit etmek için bir kaynak aradım ve linkini ekledim yani oradan görüpte Fenerbahçeli olduğunu öğrenmedim. Ayrıca Cüneyt Çakır Galatasaraylı da olsa bir hakemin tuttuğu takımın maçını yönetmesi yanlış bana göre. Umarım yarın bu yazdıklarımdan pişman olacağım bir yönetim gösterir.