Quote Originally Posted by fenerliyildiz2 View Post
@perpetua bir yorumunuzda oyundaki taktik direktiflerin ne anlama geldiğini görmek için bu direktifleri tek tek deneyip maçlarda ne işe yaradığını görmeye çalışın demişsiniz.Sıfırdan bir taktik yaratsam hemen bir sonraki maçta bu farkları görebilir miyim?Yoksa takımın bu taktiğe alışmasını beklemem mi gerekir?
Cevap biraz gec oldu. Kusura bakma.

Takimin genel dizilis, mantalite ve felsefesine alismak zaman aliyor. Ama takim komutlari ile yaptiginiz degisikliklerin etkisini oldukca cabuk gorebilirsiniz. Takim komutu ile yaptiginiz degisiklik takimin aliskanligin dusmesine neden olacaktir ama bu ufak bir dusus olur.

Oyuncu komutlari icin de ayni sey gecerli.

Ama oyuncu rollerini degistirmenin taktik aliskanligina hic bir etkisi yok.

Yani ilk once maci oyuncunun rolunu degistirerek cozebilirmiyim sorusunun cevabini aramak (tabii bu oyuncu degisikligi de gerektirebilir), sonra oyuncu komutu degisimini dusunmek, sonra takim komutu ve en son care olarak dililis/mantalite degisimini dusunmek belki de en dogrusu.