-
Ne pozisyonların CCC sayılmadığını gördüm. İstatistiklere bakıp CCC üretememişsin, taktiğin yanlış demek bu seri için imkansız. Beni de bu seride çıldırtan şey bu zaten. Öyle pozisyonlar CCC sayılmıyor ki diğer istatistiklere de şüpheyle bakıyorum. Sonra da düşünüyorum ve soruyorum; o zaman ben ne oynuyorum? İzlediğimle istatistikler uyuşmuyor çünkü. Maçı izlerken hiç normal olarak pozisyon bulamasam bile 2, 3 CCC yakalayabiliyorum. Kornerler ve karamboller sağolsun bol bol CCC sayılıyor. Ancak yakalanan pozisyonlar CCC sayılmıyor hem de çok çok netken. Bir maçta 4 kez karşı karşıya pozisyonun CCC sayılmadığını gördüm. Hadi birinde 2 defans vardı yanında rahatsız edecek diyelim, diğerlerinde defanslar gerideydi. CCC sayılmamasına imkan yok, az çok bu oyunu geçen serilerde de oynadık ilk oyunumuz değil sonuçta. Boşuna oyun oynanamaz halde demiyoruz
Oyunu oynamak için 2D'yi bile kapatmak lazım anca göz görmeyince gönül katlanır. Bu oyuna da hala yama çıkmadı vallahi bravo. Taktik falan hikaye, iş taktik yapmaya kalsaydı! Bu oyunu ŞL'de zar zor çeyrek final oynarken sevdim ben. Keşke yine yenilsem de mantıklı yenilsem.
Mesaj Yetkileri