1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: saçmalığa cevap verecek babayiğit

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    birde şunuda belirtmek istiyorum,
    birde işe tersten bakalım

Maç 1. 9 şut - 1 gol şansı
    Maç 2. 10 şut - 0 gol şansı
    Maç 3. 9 şut - 0 gol şansı
    Maç 4. 6 şut - 2 gol şansı
    Maç 5. 3 şut - 0 gol şansı
    Maç 6. 8 şut - 2 gol şansı

Toplam 45 şut
    5 gol şansı
    boşa giden 40 şut.
    atılan gol ise 7

Sut: 146
    Mutlak Gol Sansi: 10
    6 gol

10 gol şansından 5 gol buluyorum
    5 gol şansından 7 gol yiyorum.

bunlar gerçekleşirken savunma oyuncularım ve hücumcularım rakiplerin çok çok daha ilerisinde kalite olarak.
    zira 3. sezondayım ve takımı epey geliştirmişim.
    Sana karsi daha fazla hucum oynamis olmasi muhtemel Stuttgart'i cikartirsan aradan senin 4 tane mutlak gol sansi var, rakibin 5.

Ama bu kadar kaliteli bir kadron varsa, bol bol sut cekmek yerine daha net pozisyonlara girebilmen gerekli degil mi?

Rakibin yuksek yuzde ile gol bulmasi da normal cunku belli ki hucum oynuyorsun. Yani rakibin seni gafil avlamasina izin vererek oynuyorsun. Onlar ise senin gol atmani engelleyecek bir oyun dusuncesi ile oynuyor.

Kapiyi kirmak yerine, kaliteli oyuncularinin becerilerini daha efektif kullanabilirsin.

Mesela bu kadar hucum oynamayarak. Mesela rakibin senin ustune biraz daha fazla gelmesini saglayarak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sana yazdığım anlaşılsın diye ben düzenledim abi

Şimdi herşey iyi güzel abi herşeye mutlaka bir savunma var vs vs.Ama şu alttaki resme savunma yapılması imkansız abi değil mi ?

Samsunspor'u yönetiyorum bir önceki maçımda çok saçma bir skor oluştuğu için bu maça böyle saçma bir taktikle çıkıyorum.Kale'de forvet oyuncumu oynatırken 2 kalecimi diğer mevkilere yerleştiriyorum.Zaten kadroya bakarsanız tüm oyuncular tanıdık oyuncular hepsi alakasız yerlerde oynuyor.Neyse gelelim maça tabi Semih kaledeyken sivas saydırıyor goller.Sonra işi daha da ilginç hale getirmek için 5 sol kanat 5 sağ kanat oyuncusu olarak bir dizlişi yapıyoruz ve maçı kazanıyoruz.

Şimdi bu oyunu savunmak ne kadar doğru abi ? İnan sen her yazdıkça verdiğim 80 liraya daha çok acıyorum ki 80 lira umrumda olan bir meblağ olmadı bu zamana kadar çok şükür.Kısacası şu oyunu savunmayın abi lütfen rica ediyorum hatta eminim ki bir çok kişide rica ediyor o yüzden ediyoruz diyorum.Bizlere ayıp oluyor savunmak başka hiçbirşey değil yani.

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri