Karar veren kurumlara güvenmek zorundayım. İnsanların beyanlarına bakarak suçlu/suçsuz demek moda oldu. Katili de, tecavüzcüsü de suçsuzum diyor zaten. Sen kararını çoktan vermişsin zaten, o gördüğün makbuzlar photoshop olabilir en basiti ama tabii böyle bir ihtimal yok değil mi? 17 aralık ve hükümet üzerinden verdiğin örneğe, işte şampiyon olduk masumiyetimiz bir kez daha kanıtlandı diyenler çok daha iyi oturuyor bence.

UEFA'nın City ve PSG'yi koruması senin varsayımın. Bunlar Arap sermayesi ile desteklenen kulüpler, bunları koruyacak olan UEFA FFP'yi de başlatmaz ve uygulamazdı. City ve PSG önermesini benim mantığım almıyor bu sebeple. Ortaya konulanlar çok yetersiz.

Şike için kanıt yok diyorsun, şikenin kanıtı diye bir şey yok zaten. Kendi kalelerine hücum mu edecek rakip takım? Şike yaptığını itiraf eden adamın kendi kalesine attığı golün görüntüsü var başka bir ülkede, adam itiraf etmese maçı izleyen kimse şüphe bile etmez.

Söylediğin gibi isimlere bakmıyor olsan gerçekten, tapelerde spora ve ahlaka bakış açısı çok net şekilde ortaya konan Aziz Yıldırım ve kurduğu yapıyı savunamazdın. İnsanların kendi takımlarının küme düşmemesini, şampiyonluklarının elinden alınmamasını, şikeci yaftasının yapışmamasını istemesini anlıyorum da, bunu meşrulaştırmak için verilen çabaları anlamıyorum. Strum Graz maçını kullanarak kendini savunan adamı savunmak çok acı.