Quote Originally Posted by di canio View Post
Az önce epey uğraştım, tonla şey yazdım ama baktım çok uzun olmuş. yolcu ve onun kafasındaki AKP zihniyeti için değmez bu kadar uğraşmaya dedim sildim bir çırpıda. Hırsızı, katili savunan adama ne anlatabilirsin ki? Kızılay yöneticisinin söylemi bunların kafasına yerleşmiş. Ne diyordu; "Ya eşek gibi susup yaşarsınız, ya da defolur gidersiniz". Öldüre öldüre bitirmeye çalışsanız da ülkede yaşamak için eşek gibi susmayanlar var hala.
teröristlerle kolkola taksimi okmeydanıı savunmuyoruz ya hırsız katil dediğiniz kişileri savunan sizsiniz ama ben yine size hakaret etmeyeceğim ki senin şuanki düştüğün zillete düşmiyim

Quote Originally Posted by anil luque View Post
Kardeşim Esad iken bir şey yok , öküz ölüp ortaklık bitince Esed.

İşler yolundayken bitsin bu sıla hasreti , işler bozulunca Pensilvanya'daki örgüt.

Milletin hassas yerinden yakalayıp şakşak toplamak için Esma da Esma , konu Berkin olunca ölmüştür gitmiştir.

Ve daha bunun gibi niceleri.

Sözüm sana _yolcu_ ;

Totalde olanların belkide %1'i bile etmeyen şu 3 cümleden ve bunlara konu olan insandan hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz yahu ? Nedir yani bu kadar mı aşıksınız ?

Gezi'deki yalanlar diyorsun , senin başbakanın camiye ayakkabıyla girdiler dedi ; YALAN.

Benim başörtülü bacımı dövdüler yerlerde sürüklediler dedi ; YALAN.

Bize bu yapılanlar komplo dedi , hepsini açıklayacağım dedi ; FOS ÇIKTI.

Meclise dosyalar geldi , güya bize bu yapılanlar komplo diyenler kaçacak delik aradılar.

Size bu yaşananlar 1 gram dahi rahatsızlık veriyor olsa zaten durup ne oluyor yahu dersiniz ama yok.

Gerçi yok yahu vazgeçtim siz onu da demezsiniz.
Kardeşim esed dedi evet
kardeş esed katil esed olmayı seçtiyse bunun suçu başbakanda değil katil esed olduktan sonra da kardeşim esed demedi başbakan ama katil esede can yoldaşı oldu sizin chpliler bu ayrıntıyı gözardı ederek her defasında kardeşim dedi yazıp duruyorlar ya hakkaten mantık fail

senin mantığınla bakalım önceden feto şimdi chp ortağı gülen hareketi hani siz de o kadar masım değilsiniz

esma ve berkin biri dhkpc teröristi diğeri darbe maduru mantıkta kıyas ilkesini biraz okumanı tavsiye ederim

Yalan diye saydıkların var ya işte o da sizin kuruntularınız

adamlar maske takmış polise molotof atıyor sapanla taş atıyor kaldırım taşı söküp atıyor el yapımı bomba atıyor ve hala siz bu teröristleri savunuyorsunuz
başbakan gitsin de ülke ne hale gelirse gelsin
he he siz hayırlı evlatsınız biz katili savunannız he