1 ile 30 arası toplam 307 sonuç

Konu: Soma'da Maden Kazası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Az önce epey uğraştım, tonla şey yazdım ama baktım çok uzun olmuş. yolcu ve onun kafasındaki AKP zihniyeti için değmez bu kadar uğraşmaya dedim sildim bir çırpıda. Hırsızı, katili savunan adama ne anlatabilirsin ki? Kızılay yöneticisinin söylemi bunların kafasına yerleşmiş. Ne diyordu; "Ya eşek gibi susup yaşarsınız, ya da defolur gidersiniz". Öldüre öldüre bitirmeye çalışsanız da ülkede yaşamak için eşek gibi susmayanlar var hala.
    teröristlerle kolkola taksimi okmeydanıı savunmuyoruz ya hırsız katil dediğiniz kişileri savunan sizsiniz ama ben yine size hakaret etmeyeceğim ki senin şuanki düştüğün zillete düşmiyim

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kardeşim Esad iken bir şey yok , öküz ölüp ortaklık bitince Esed.

İşler yolundayken bitsin bu sıla hasreti , işler bozulunca Pensilvanya'daki örgüt.

Milletin hassas yerinden yakalayıp şakşak toplamak için Esma da Esma , konu Berkin olunca ölmüştür gitmiştir.

Ve daha bunun gibi niceleri.

Sözüm sana _yolcu_ ;

Totalde olanların belkide %1'i bile etmeyen şu 3 cümleden ve bunlara konu olan insandan hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz yahu ? Nedir yani bu kadar mı aşıksınız ?

Gezi'deki yalanlar diyorsun , senin başbakanın camiye ayakkabıyla girdiler dedi ; YALAN.

Benim başörtülü bacımı dövdüler yerlerde sürüklediler dedi ; YALAN.

Bize bu yapılanlar komplo dedi , hepsini açıklayacağım dedi ; FOS ÇIKTI.

Meclise dosyalar geldi , güya bize bu yapılanlar komplo diyenler kaçacak delik aradılar.

Size bu yaşananlar 1 gram dahi rahatsızlık veriyor olsa zaten durup ne oluyor yahu dersiniz ama yok.

Gerçi yok yahu vazgeçtim siz onu da demezsiniz.
    Kardeşim esed dedi evet
    kardeş esed katil esed olmayı seçtiyse bunun suçu başbakanda değil katil esed olduktan sonra da kardeşim esed demedi başbakan ama katil esede can yoldaşı oldu sizin chpliler bu ayrıntıyı gözardı ederek her defasında kardeşim dedi yazıp duruyorlar ya hakkaten mantık fail

senin mantığınla bakalım önceden feto şimdi chp ortağı gülen hareketi hani siz de o kadar masım değilsiniz

esma ve berkin biri dhkpc teröristi diğeri darbe maduru mantıkta kıyas ilkesini biraz okumanı tavsiye ederim

Yalan diye saydıkların var ya işte o da sizin kuruntularınız

adamlar maske takmış polise molotof atıyor sapanla taş atıyor kaldırım taşı söküp atıyor el yapımı bomba atıyor ve hala siz bu teröristleri savunuyorsunuz
    başbakan gitsin de ülke ne hale gelirse gelsin
    he he siz hayırlı evlatsınız biz katili savunannız he

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    esma ve berkin biri dhkpc teröristi diğeri darbe maduru mantıkta kıyas ilkesini biraz okumanı tavsiye ederim

adamlar maske takmış polise molotof atıyor sapanla taş atıyor kaldırım taşı söküp atıyor el yapımı bomba atıyor ve hala siz bu teröristleri savunuyorsunuz
    Yahu çocuk 14-15 yaşında ne teröristi ne örgütü gözünüz bu kadar mı kör? Ha diyelim terörist dağdakine ateş edemiyor burda polis ufacık çocuğa sıkıyor normal karşılanıyor. Mantık mı kalmış ikiside çocuk değil mi ? Madencilerde mi teröristti onlara neden olağan şeyler dedi ? R4bia kadar ağladı mı ? Dün cemevinde öldürülen vatandaşta mı teröristti ? Onları sorgulasana birazda belki mantığın bişeyler düşünmene elverir.

Doğuda ülke elden gidiyor orda ki teröristleride senin başbakanın savunuyor biz bişey diyince aouuvv oluyor ama -kaldı ki polise taş atanı savunmuyoruz ortada bişey yokken durduk yere tomayla su atan yığınla biber gazı atan, oyuncak silahmış gibi önüne geleni vuran polisi eleştiriyoruz-

Başbakan gitsin ülkenin geleceği hali görürüz. Adam ülkeyi böldü, kendinden olmayana çapulcu,ayyaş dedi, çaldı, adam öldürttü ama hala mağdur o
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

teröristlerle kolkola taksimi okmeydanıı savunmuyoruz ya hırsız katil dediğiniz kişileri savunan sizsiniz ama ben yine size hakaret etmeyeceğim ki senin şuanki düştüğün zillete düşmiyim

Kardeşim esed dedi evet
    kardeş esed katil esed olmayı seçtiyse bunun suçu başbakanda değil katil esed olduktan sonra da kardeşim esed demedi başbakan ama katil esede can yoldaşı oldu sizin chpliler bu ayrıntıyı gözardı ederek her defasında kardeşim dedi yazıp duruyorlar ya hakkaten mantık fail

senin mantığınla bakalım önceden feto şimdi chp ortağı gülen hareketi hani siz de o kadar masım değilsiniz

Yav he hee
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ciddi manada psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Bizim kuruntularımız ? dhkpc teröristi ?

Keşke dediğiniz gibi dikdatör olsa da gezideki okmeydanındaki vatan hainlerinin ve onlara destek verenlerin haddini bildirse

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Keşke dediğiniz gibi dikdatör olsa da gezideki okmeydanındaki vatan hainlerinin ve onlara destek verenlerin haddini bildirse
    Hepimiz hainiz, öldürmekle bitmeyiz hocam. Bil bunları da yarın öbür gün iktidarınız düştüğünde özür dilemek zorunda kalacaksınız zira

Bak bu böyle demiş şu şöyle demiş gibi fotoğraflar koyarak bir yere varılmaz. Herkes için geçerli bu.

Senin o okmeydanındaki hainler dediğin insanlar, katillerden mahallelerini koruyor. Ben kartal'da oturuyorum, burada sık sık yürüyüş olur. Fakat okmeydanında da çok bulundum, keza gazide de. nedense oradaki yürüyüşlerde hep müdahele olur, yürüyüşlere izin verilmez.

Şimdi bana şunu açıklar mısın, neden bağdat caddesinde, kartal'da,maltepe'de müdahele, hatta polis bile bulunmuyorken, okmeydanı-taksim-gazi üçlüsünde polis oluyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu fotoğrafı ciddi ciddi koymadın değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu fotoğrafı ciddi ciddi koymadın değil mi?
    (adamın akpli olduğunu göz önüne alırsak) sen de bu soruyu ciddi ciddi sormadın değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    (adamın akpli olduğunu göz önüne alırsak) sen de bu soruyu ciddi ciddi sormadın değil mi ?
    evet şaşılacak durum belki sen kafayı yemişsin diyebilirsiniz ama brn her şeye rağmen önyargılı yaklaşmıyorum. genelleme yapmayı sevmem o yüzden sordum ciddi ciddi mi koydun diye

ama eğer ciddiyse 1 yıldır yazdığım yazıya yorduğum kafaya kastığım parmaklara ve en önemlisi heba olan vaktime acayip üzülürüm.

Mesaj Yetkileri