Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
gezide bir sürü yalanınızı ortaya koydum utanmadınız
17 aralık sürecinde berkin olayında bir sürü yalanınız ortaya çıktı utanmadınız
bu saatten sonra da utanmayacaksınız biliyorum herkes işini yapıyor

nefret söylemi yapan bazı arkadaşlar var elinizden geleni ardınıza komayın sözünüze söz eyleminize eylem bulacaksınız eski pısırık sağ kesim yok artık zaten hazmedemediğiniz de bu
Sadece bu kısmı muhattap alıyorum çünkü dediğin eylemleri desteklemiyorum o kısımla ilgili bir sorunum yok. Ancak bu kısım çok garip. O ortaya yalan diye çıkardıklarının gerçek, gerçek diye çıkardıklarının yalan olduğunu da biz defalarca kanıtladık ama sende de tık yok.

Eski pısırık sağ kesim de oldukça garip oldu aşırı sağcıların pısırık olduğu bir dönem bilmiyorum ben, maşallahları var her cinayette parmakları var. Asıl mazbut sağ kesimin de hiçbir zaman sesi çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak çünkü ideolojinin karakteri ve yıllardır yapılanlar doğrultusunda ortada çok güzel bir biat kültürü var hitabeti iyi bilenin, her Allah peygamber diyenin peşinden gidiyorlar zaten.

Sizler sol kesime sabaha kadar nefretle saldırsanız da hakkınızı arayan, sizin yerinize isyan eden, biat etmeyen, özgürlüğü savunan yine bu kesim olacak. %50 evde tutulmaya devam etsin gazı, jopu biz yeriz, göz göre göre de ölüme gideriz. Sizler de hakkınızı aramadıkça onlarca defa ihmaller, usulsüzlükler sonucu yitip giden canlara ağlarsınız sesinizi çıkaramadan.

@nannar

Hasan hocam dediğim gibi aşırı seviyesiz bir siyaset yürüyor bir yandan da. Karikatürlerinin çizilmesine, taklitlerinin yapılmasına bile sorun çıkarıyorlar. Halbuki eskiden sırf siyasetçilerin taklitleri üzerinden yürüyen bir mizah bile mevcuttu, Demirel'in, Özal'ın, Erdal İnönü'nün falan taklitleri meşhurdur, ben bile biliyorum yahu bazılarının döneminde yaşamasam bile