1 ile 30 arası toplam 307 sonuç

Konu: Soma'da Maden Kazası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ciddi manada psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Bizim kuruntularımız ? dhkpc teröristi ?

Keşke dediğiniz gibi dikdatör olsa da gezideki okmeydanındaki vatan hainlerinin ve onlara destek verenlerin haddini bildirse

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Keşke dediğiniz gibi dikdatör olsa da gezideki okmeydanındaki vatan hainlerinin ve onlara destek verenlerin haddini bildirse
    Hepimiz hainiz, öldürmekle bitmeyiz hocam. Bil bunları da yarın öbür gün iktidarınız düştüğünde özür dilemek zorunda kalacaksınız zira

Bak bu böyle demiş şu şöyle demiş gibi fotoğraflar koyarak bir yere varılmaz. Herkes için geçerli bu.

Senin o okmeydanındaki hainler dediğin insanlar, katillerden mahallelerini koruyor. Ben kartal'da oturuyorum, burada sık sık yürüyüş olur. Fakat okmeydanında da çok bulundum, keza gazide de. nedense oradaki yürüyüşlerde hep müdahele olur, yürüyüşlere izin verilmez.

Şimdi bana şunu açıklar mısın, neden bağdat caddesinde, kartal'da,maltepe'de müdahele, hatta polis bile bulunmuyorken, okmeydanı-taksim-gazi üçlüsünde polis oluyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu fotoğrafı ciddi ciddi koymadın değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bu fotoğrafı ciddi ciddi koymadın değil mi?
    (adamın akpli olduğunu göz önüne alırsak) sen de bu soruyu ciddi ciddi sormadın değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    (adamın akpli olduğunu göz önüne alırsak) sen de bu soruyu ciddi ciddi sormadın değil mi ?
    evet şaşılacak durum belki sen kafayı yemişsin diyebilirsiniz ama brn her şeye rağmen önyargılı yaklaşmıyorum. genelleme yapmayı sevmem o yüzden sordum ciddi ciddi mi koydun diye

ama eğer ciddiyse 1 yıldır yazdığım yazıya yorduğum kafaya kastığım parmaklara ve en önemlisi heba olan vaktime acayip üzülürüm.

Mesaj Yetkileri