@emrahozsahin Senin istediğin mentaliteyi ben şuan Balıkesirspor ile uyguluyorum.
Oynadığım sistem 3dc - 2wb -2mc-1amc - 2st
Hatta forvetlerimi destek rolünde oynatıyorum genelde. İlk sezon PTT 1.Lig' de 30. haftaya kadar 1 mağlubiyetim vardı. Toplamda 3 mağlubiyet alarak 77 puanla 20 puan farkla lider bitirdim. 2. sezonumda - Süper Lig' e çıktığım ilk sene Fenerbahçe' nin ardından ligi 2. bitirdim. Oyuncularım çok ahım şahım değil. Genelde rakiplerimden az pas yapıyorum. Defansif duran toplardan inanılmaz kontraya çıkıyorum. Genel olarak taktiğim; adam adama markaj uygulayarak kanatları kapatmak ve rakip ortadan gelmeye çalıştığında da sert şekilde baskı yaparak ani kontralara çıkmak.
Genelde kimse uygulamaz ama, adam adama markajı fazla kullanıyorum. Kanat beklerim rakip kanatları marke ediyor. Forvetlerim de rakip bekleri marke ediyor. AMC bölgesinde oyuncum da rakip stoperler ile ortasahaları arasında dolaşarak top çıkarmalarını engelliyor. Bu şekilde baskı yaparak topu kapıp uzun toplarla direk sonuca gitmeye çalışıyorum. Golleri genelde beklere atılan uzun toplar ve sonrasında açılan ortalar sonucunda buluyorum.
Football is simple,but Football Manager is not