1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Doğru taktiği ve dizilişi bulmak çok önemli. AMC kullanmak istiyorum, DMC kullanmak istemiyorum ama DMC kullanmadan da savunma yaptırmak mesele. Paylaşılan taktiklere bakıyorum da genel olarak 4-5-1 ön plana çıkmış durumda. Bir kere doğru taktiği bulursanız o taktik sizi bütün seri götürür. Şahsen daha önceki serilerde böyle oldu. Ama bu seride B planı çok önemli. Bir değil, iki seçenek olmalı. Özellikle deplasmanda maç kazanmakta mesele. Rakip çok feci boşluklar buluyor. Ve iki stoper yerine üç stoper kullanmak, kanat oyuncusu kullanmaktan vazgeçmek bu oyunda daha cazip gibi. İlk aklıma gelen 5-2-1-2'yi deneyeceğim. Her ne kadar 4-2-3-1'i kullanmak istesem de önceki serilerde olduğu gibi olmuyor oturtamıyorum bir türlü.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    İlk aklıma gelen 5-2-1-2'yi deneyeceğim. Her ne kadar 4-2-3-1'i kullanmak istesem de önceki serilerde olduğu gibi olmuyor oturtamıyorum bir türlü.
    5,6 maç denedim bu üçlü savunmayı. Dörtlüde olduğu gibi bol bol ara pası yemiyorsun. Rakibin iyi şutörleri yoksa tabi. Adam akıllı güncelleme gelene kadar kanat kullanmaktan vazgeçip savunmayı üçlemek en doğrusu. Dörtlüde geriye Ramos, Pique ikilisini dik yinede rakip forvetler çok karşı karşıya kalıyor. Savunma zor iş.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri