Quote Originally Posted by perpetua
Ama her ne kadar inkar etseniz de Alex su anda Turkiye'de oynayan en iyi 2 oyuncudan birisi. Ozellikle teknik kapasitesi ve oyunu okuma becerisine yaklasan baska bir oyuncu yok Turkiye'de. Tarafsiz bakamiyorsunuz.
eğer taraflı olsaydım appiahı neden en üste koyayım ki mondragon dışında bütün türkiye ligindeki futbolcuların üzerinde bana göre alex werilen özellikleri hakeden bir appiah war(genel olarak - bana alexin en iyi özelliklerini gösterip appiahın bu özelliği alexle aynı olamaz demiyelim) 161 i kesinlikle hakediyo. ayrıca bildiim kadarıyla appiahla ingiliz takımları ilgileniyo. fakat alexle ilgilenen yoq nedense. ricardinho alexten daha iyi oyuncudur. brezilya milli takımına alexin yerine seçilmesi de buna kanıttır.

David Cuéllar

istersen cuéllara da bi kulp tak

2000 de kazanan galatasarayı 1987de kazanan göteborgla karşılaştırma lütfen. parma desen ok dicem ama göteborg nerden çıktı onu anlayamıyorum. ayrıca sen galatasarayın birtek şempiyonluğunu biliosun galiba şampiyonlar liginde nerelere geldiimizi bi araştır istersen.

fenerbahçeye anti-pati duyuyorum ama bunun nedeni fanatizm falan dil türkiyeyi rezil etmeleridir. fenerbahçe avrupaya galatasarayın türkiye adına topladığı puanlarla avrupaya gidiyor we türkiyeyi rezil edip geliyor. bunun sonucu galatasarayın tanınmışlığı fenerbahçeden düşük oluyor. doğru biz 0 çekemedik şamp. liginde biz zaragozaya elenemedik. biz sadece şampiyonlar ligine 10 kez katıldık. ne de olsa 10larca takım war uefayı kazanan ama 0 çeken takım sayısı bir elin 5 parmağını geçmez. bana fenerbahçenin finansı dışında itibarının galatasaraydan daha yüksek olmasını gerektiren neden söyle tabi söleyebilirsen. yakın dönem başarıları dersen daha geçen sene şampiyon olmadıkmı. ondan önceki iki şampiyonluğu da fb nin haketmediğini herkes bilio. zaten aziz yıldırımdan sonraki şampiyonluklar şikeden ibaret. bunun nedeni aziz yıldırımın galatasarayın başarılarını çekememesi.