Okuduğunuz gazetelere bakın lütfen her hafta salı günü yayınlanıyor.Ve spor panaroma bölümlerinde "en değerli oyuncu" şeklinde bölüm var.Mesela bugün salı elimde "xxx" isimli gazetenin belirttiğim bölümü var.Aynen aktarıyorum lütfen gazeteyi merak eden olursa p.m. atsın reklam olmasın diye vermiyorum:
Oyuncu Takım Puanı
1)Alex de Souza Fenerbahçe 64
2)Gökdeniz Karadeniz Trabzon 42

Listede iki tane galatasaraylı oyuncu var.Biri Arda diğeri İliç ve puanları 29,28.Bu durum hemen her gazetede aynı.İstatistiklere göre ülkemizin en çok okunan gazetesindede durum aynı.Sadece objektif olalım lütfen.Deniliyorki Alex milli takımda neden oynamıyor?Arkadaşlar o kadar fm oynuyoruz lütfen.Onun mevkisinde dünyanın en iyi takımlarından olan milanın en büyük yıldızı oynuyo.Bu kadar yapmayalım.Zico gibi kendi ülkesinde efsane olmuş bir isim dahi büyük yetenek diyor,Ricardinho kendi ağzından:"Beni Alex ile karşılaştırmayın,mevkilerimiz farklı diyor.Ve siz gelmiş burada Alex'in yerine o gitti diyosunuz.

Neden Alex gitmedi hiç düşündünüz mü?Objektif olarak...Yukarıdaki istatistiği okudunuz,Bu adam Türkiye'de 2,5sezonda 129maçta 68 gol 77 asist yaptı.Lütfen saygı gösterelim.Ama nasıl yaptı hepimizinde bildiği gibi yürüyerek.Yani demek istediğim adam o kadar yetenekli ki yürüyerek ligimizde en üstde oluyo siz bunu sorgulamak yerine hala gelmiş iyi değil diyosunuz.Alex
kendi ülkesinde Tarihe geçmiş bir isim,Ronaldinho,Kaka gibi isimlerin daha yanına yaklaşamadığı onur listesinde bulunuyor.Ve forumda geçtiğimiz dönemden hatırlıyorum hala bazı arkadaşlar var Alex'in brezilya milli takımında kaç kez forma giydiğini bilmeyen!!

Lütfen insanları karalamadan tarafsız yorum yapalım beyler.Objektif olanı herkes sever.

Okuduğunuz için teşekkürler
Saygılarımla