-
Galatasaray'lıyım.. Doğrudur 2001/2002 sezonundan beri Avrupa'da pek bir varlık gösteremedik.. Zaman geldi, Avrupa'ya bile gidemedik.. Fakat Avrupa'da bütün bu geçen zamana rağmen Galatasaray'dan korkulur.. Ben bir sitede yöneticilik yapıyorum.. Bu sene ki CL kuralarımız sonunda eşleştiğimiz takımların taraftar forumlarıyla karşılıklı bir anlaşma sonucu konuşma fırsatı bulduk.. Birbirimizin web adreslerini forumlarımızda yayınlayarak karşılıklı konuşma, tartışma fırsatı bulduk.. Galatasaray tüm bu söylediklerinize rağmen hala Avrupa'da ve Dünya'da en fazla tanınan Türk futbol takımıdır.. Bunu sadece ben değil, konuştuğumuz onlarca yabancı arkadaşımız söylemektedir.. Tüm bunlardan farklı olarak Galatasaray, CL'de grup aşamasına kalifiye olduktan sonra UEFA.com'un attığı manşetlerde bellidir.. Ayrıca Avrupa'nın en fazla potansiyel taşıyan takımlarından biridir.. Altyapısı sayesinde sadece kendisine değil, Türk Futboluna yüzlerce oyuncu sunmaktadır.. Lütfen Fenerbahçe veya başka bir Türk takımı daha fazla üne sahip söyleminden vazgeçin.. 4 futbolcuya 50 milyon Euro verebilen bir takımla, müzesinde UEFA ve Super Kupa'yı bulunduran bir takımın tanınmışlığı arasında dağlar kadar fark vardır.. Tanınmışlık parayla pulla ölçülmez..
Türkiye'nin en büyük futbol kulübü Galatasaray'dır.. Maddi konular ve stad konusunda Fenerbahçe'nin gerisinde kalsa da sahip olduğu potansiyel güçle tüm bu sorunları atlatabilecek güçtedir.. Ayrıca maddi sorunların bu sene sonunda biteceği yolunda haberlerde var.. Her ne kadar bu yönetime pek güvenmesemde bunun olabileceği yönünde bir inancım var..
Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.. Sadece bazı şeyleri belirtme ihtiyacı hissettim..
Saygılar..
Mesaj Yetkileri