Ben de Ahmet Çakar'a katılıyorum, Selçuk Dereli bana göre de hakem değil. Adamın her maçı tartışmalı. Neyse bu topa hiç girmiyorum.
Hakan'ın artık kaleyi Rüştü'ye bırakması gerekiyor. Macaristan, Marsilya, şimdi de Galatasaray maçı. Bir müddet yedeğe çekilip kafasını toplaması sağlanmalı. Bir de yan toplara çıkış çalışmalı, son maçlarda genelde hatalı çıkışlar yapıyor.
Bir de Diatta. 45 dakika iyi dayandı Ertuğrul Hoca. Bobo da parası arttırıldıktan sonra kayboldu.
Sistem taktik bunlar tartışılır ama asıl sorun anlayışta bence. Ertuğrul Hoca nedense ofansı hiç düşünmüyor. Sezonun başından beri Beşiktaş böyle gitmez diyordum. Son dakiklarda alınan galibiyetler vardı. O zamandan bu zamana değişen birşey olmamış. Ertuğrul Hoca hepimizi yanıltıyor. Sorun olan yerleri düzeltmeye çalışmıyor, bu şekilde devam ederse Rıza Çalımbay gibi olacak sonu. Artık şu takıma damgasını vurması lazım.
Galatasaray içinse tartışmalı pozisyonlara hiç girmiyorum, giresim yok.Ama maçı kazanmak isteyen taraftılar. Lincoln ve Hakan'a ihtiyacım yok dedi Kalli. Lincoln olmazsa GS gol atamaz eleştirilerine son verdi. Bir sürü genç oyuncu var Galatasaray'da; Kalli Lincoln'ü belirtilen kurallara uymadı diye Beşiktaş maçında oynatmıyorsa bize her şeyi yapabilir. Ona göre davranmalıyız demiştir bu oyuncular.
Kaybedilse maç çok farklı yorumlar yapıyor olacaktık tabi ki de. Ama Kalli demek ki takımına güveniyormuş. Bize de tebrik etmek düşer Galatasaray'ı.