Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

2 9.09%
  • Fenerbahçe

17 77.27%
  • Berabere biter

3 13.64%
1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Aman Oğuz canım Oğuz.Haftaya panter kesilirsin artık...
    Seni bu mesaından dolayı okur grubuna bile alabilirim. Neden bunu yazıyorsun dediğimde vereceğin cevap Oğuz maçı sattı demedim, kötü oynadı, haftaya iyi oynar demek istiyorum dersin. Kusura bakmayın biz de slağız ya yeriz.

İlk 3 golde var mı Oğuz'un yapabileceği birşey? 4 ve 5'i saymıyorum bile yine iyi az yedi. İlk yarı biterken Volkan teselli ediyordu onu. Kendinizi koyun o durumda olsanız psikolojinizz ne olur diye? Daha da çok yer diyordum ama yanıldım ben onu öyle görünce...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Seni bu mesaından dolayı okur grubuna bile alabilirim. Neden bunu yazıyorsun dediğimde vereceğin cevap Oğuz maçı sattı demedim, kötü oynadı, haftaya iyi oynar demek istiyorum dersin. Kusura bakmayın biz de slağız ya yeriz.

İlk 3 golde var mı Oğuz'un yapabileceği birşey? 4 ve 5'i saymıyorum bile yine iyi az yedi. İlk yarı biterken Volkan teselli ediyordu onu. Kendinizi koyun o durumda olsanız psikolojinizz ne olur diye? Daha da çok yer diyordum ama yanıldım ben onu öyle görünce...
    Kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten.Hem ne olmuş yani ben Oğuz'un Fener maçlarında iyi oynamadığını,Beşiktaş maçlarında iyi oynadığını söylemişsem.Sen benim kafamdaki düşünceyi nerden biliyorsunda böyle demek istedin sen diye değerlendiriyorsun.Bana göre Oğuz Fener maçlarında kötü oynuyor,satıyormu satmıyormu onu bilemem.Ama kötü oynadığı su götürmez bir gerçek.Bu mu şimdi beni ceza ile tehdit etmenin sebebi...

Antep tribünleri bile Oğuz'u protesto etti...

Mesaj Yetkileri