Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

2 9.09%
  • Fenerbahçe

17 77.27%
  • Berabere biter

3 13.64%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 137 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Aman Oğuz canım Oğuz.Haftaya panter kesilirsin artık...
    Seni bu mesaından dolayı okur grubuna bile alabilirim. Neden bunu yazıyorsun dediğimde vereceğin cevap Oğuz maçı sattı demedim, kötü oynadı, haftaya iyi oynar demek istiyorum dersin. Kusura bakmayın biz de slağız ya yeriz.

İlk 3 golde var mı Oğuz'un yapabileceği birşey? 4 ve 5'i saymıyorum bile yine iyi az yedi. İlk yarı biterken Volkan teselli ediyordu onu. Kendinizi koyun o durumda olsanız psikolojinizz ne olur diye? Daha da çok yer diyordum ama yanıldım ben onu öyle görünce...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk 60 dakikaya bakınca Hızlı oynadığımız zaman karşımızda hiçbir anadolu kulübünün dayanamayacağını bu maçla görmüş olduk.Son yarım saat maçı rolantiye aldık.

4-0 dan sonra Zico'nun gençlere şans vermesini beklerdi.En azından son 15 dakika.Ama bunu düşünmedi .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray ve Beşiktaş Antep maçlarında zorlanıyor diye Fenerbahçe'nin de mi zorlanması gerekiyor ? Galatasaray ve Beşiktaş Antep'i yenemiyor diye mi her Fenerbahçe-Antep maçından sonra spekülasyonlar oluyor. '' Antep'in kalecisi niye Fener'e karşı iyi oynamıyor,bize karşı panterdi. '' '' Antep'in oyuncuları Fener maçlarında böyle yapıyor. '' + Eğer olaylara böyle bakıyorsak Galatasaray'ın 2 maçta 9 gol attığı Rize'nin Fener maçını izlemenizi tavsiye ederim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Selcuk yula bu gece neler diyecek merak ediyorum(Bizim galibiyeti gölgeledi gecen hafta Rizeyi yerden yere vurdu..)..Yine Tebrik Ediyorum Fenerbahce'yi....Şimdi sıra bizde

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ligin en kolay maçı, Antp'e Fener hep ters gelmiştir, Antep zayıf kadro, zayıf takım.Giden oyuncular var..

Banko Fenerbahçe.

Yeni yabancıları oynayamadı, Nigris gitti, Uğur Yıldırım ayrıldı..
    Sonuç çok doğal, 2-3 fark beklerken 5 oldu

İlk yarı biraz hırslıydı Fenerbahçe, iyi paslaştılar, çabuk ve göz hoş gelen oyun oynamaya çalıştılar.Erken gol yediği için açılan Antep, riski görmezlikten gelerek devam etti skor arttıkça.

İyi savunmaya sahip ve iyi savunma yapıyor zaten takım, Antep'in 2 pozisyonu var biri şişirme, diğeri de 90+1de.Onlar da çok önemli hatalardan dolayı değiller.Antep'in frikiği harikaydı ama..
    Fenerbahçe'nin üzerine gelen her takım darmadağın olur, yine yazıyorum hep yazıyorum..

Fark 7 olmalıydı normalde.Alex ceza sahası ilk metresinde boştayken kaçırdı; Deivid de Kezman'a attırayım diye bomboş bir pozisyonu harcadı..

Goller başlıbaşına harika, Kemal ve Deivid'in gollerini dünyada hiçbir kaleci çıkartamaz!

Alex var, futbol var, gol var.Domine etti yine maçı.

İyi oyun, güzel futbol, mükemmel sonuç.
    Şimdi herkes Ali Sami Yen'deki maça konsantre olsun..
    Last edited by Cengo : 20.Ocak.2008 at 18:25
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'yi güzel oyun ve farklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..

Bakın ben Fenerbahçe maçı satın aldı demiyorum.Çünkü bugün iyi oynadılar.Beklenmeyen isimler ekstra performans gösterdi.Sadece bu sene Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı daha defansif oynamadığını anlamakta zorluk çektiğimi belirttim.İnsanın aklına maçı satın mı alıyor geliyor dedim.Ve sonrada ekledim.Böyle olmamıştır diye ama Antep Fenerbahçe'ye karşı açık oynayıpta Beşiktaş'a ve Galatasaray'a karşı daha defansif oynayıp kök söktürüyorsa insanın ister istemez aklına kötü şeyler geliyor.Aynen sezon başında yaşana hakem hatalarının bazı takımların işine gelip,bazılarınkine gelmemesi gibi.He belkide Antep'in Fenerbahçe'ye karşı şansı tutmuyordur.Bu da olabilir.Kaç senedir yenemiyorlar zaten..

Haftaya hemen hemen aynı bu Antep oynayacak.O maçta çok merak ediyorum açıkcası Antep takımını.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum ben Fenerbahçe maçı satın alıyor demedim.İyi oku..
    İnanmak istemiyorsun ama yazıyorsun. Bu senin bu şekilde ilk mesajıon da değil. Ne zaman Fenerbahçe rahat galibiyet alsa hemen size karşı oynanan maçı gösteriyorsun ve acaba birşey mi var, neden bize karşı böyleler, neden Fenerbahçe'ye açılıyorlar vs mesaj atıyorsun.

Fenerbahçe geçen sezon ligi ilk 9'da bitiren takımların hiçbirine yenilmedi hep son sırada bulunan takımlara yenildi. Ve o takımlara Beşiktaş ve Galatasaray'ın fark atığı maçlar oldu. Hatta hatırlar mısın bilmiyorum ben maçı şu anda tam hatırlamıyorum ama senin yine bu tür mesaj attıktan sonraki haftada oynanan bir maçta Fenerbahçe puan kaybı yaşamıştı ve rakip çok yi oynamıştı. Beşiktaş o takımı kolay yenince de ben sana hatırlatmıştım ve o zaman her takım her takıma kaybedebiliyormuş, bir hafta iyi olan diğer hafta kötü olabiliyormuş gibi bir yorumun olmuştu.

Maçı hatırlasam ilgili konuyu da bulacağım ama hatırlamıyorum maalesef. Bu şekilde birşeyleri ima ederek yazmaya devam edersen de gereken yapılacaktır.

Ayrıca herkese söylüyorum, ima edeceğinize direk söyleyin, çaktırmadan laf sokmaya çalışacağınıza adam gibi açık açık söyleyin. İma ederek, laf sokarak elinize birşey geçmez, biz yine kuraları uygulamaya devam ederiz, sorun değil.

Son olarak da farklı kazandığımız ir maç sonrası beni sinirlendirdiniz ya hepinize teşekkür ediyorum. Lütfen artık maçı konuşalım, Selçuk Kemal ikilisini konuşalım. Kemal eğer formunu arttırıp iyi oynamaya devam edecekse orta sahaya transfer gerekli mi onu konuşalım. Zco çift forveti denedi, sizce nasıldı onu konuşalım, teknik yönden konuşacak birçok konu yapılacak birçok yorum varken biz burada Oğuz maçı sattı, Antep maçı sattı, o bilerek yedi vs, vs çok boş şeyler konuşarak harcıoruz zamanımızı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Güzel Futbol ve 5-0 galibiyet...Bu galibiyet güzel Oldu..Tebrikler Fenerbahçe'M..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bahane aramaya gerek yok, Fener iyi oynadı kazandı..

Tebrikler.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Bahane aramaya gerek yok, Fener iyi oynadı kazandı..

Tebrikler.
    İşte Yorum bu dur...Seni Tebrik Ediyorum...

Fenerbahçe iyi bir performans sergiledi.Özelllikle ilk yarı ve hak ettiği bir galibiyet aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Seni bu mesaından dolayı okur grubuna bile alabilirim. Neden bunu yazıyorsun dediğimde vereceğin cevap Oğuz maçı sattı demedim, kötü oynadı, haftaya iyi oynar demek istiyorum dersin. Kusura bakmayın biz de slağız ya yeriz.

İlk 3 golde var mı Oğuz'un yapabileceği birşey? 4 ve 5'i saymıyorum bile yine iyi az yedi. İlk yarı biterken Volkan teselli ediyordu onu. Kendinizi koyun o durumda olsanız psikolojinizz ne olur diye? Daha da çok yer diyordum ama yanıldım ben onu öyle görünce...
    Kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten.Hem ne olmuş yani ben Oğuz'un Fener maçlarında iyi oynamadığını,Beşiktaş maçlarında iyi oynadığını söylemişsem.Sen benim kafamdaki düşünceyi nerden biliyorsunda böyle demek istedin sen diye değerlendiriyorsun.Bana göre Oğuz Fener maçlarında kötü oynuyor,satıyormu satmıyormu onu bilemem.Ama kötü oynadığı su götürmez bir gerçek.Bu mu şimdi beni ceza ile tehdit etmenin sebebi...

Antep tribünleri bile Oğuz'u protesto etti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Her insan aynı düşünmek zorunda değil.Burada herkes fikrini belirtme hakkına sahip.Benim aklıma bu maçtan sonra bu tür fikirler geldi ama maçı satın aldığını iddia etmiyorum Fenerbahçe'nin.Zaten böyle bir şeyi iddia etmek aptallık olur.Kanıtlayamazsın.Benim anlayamadığım nokta Gaziantep neden Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorda diğer büyüklere karşı disiplinli bir defans anlayışı sergiliyor.Sadece bunu belirtmek istedim.Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini kötülemek değil.Zaten son zamanlardaki mesajlarımdan son derece tarafsız olmaya çalıştığımı görmüşsünüzdür herhalde.Zaten Serkan abi senin daha öncede dediğin gibi o zaman her maçın aynı olmayacağını anladığımı belirten bir mesajım olmuştu.

Bana Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı açık futbol oynadığını açıklayacak bir yorum yazarsanız aklımdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.Gelip bana diğer örnekleri vermeyin.Bana sadece bunun nedeninin ne olabileceğini belirtin.Anlayamadığım soru bu zaten.Belirtmek istediğimde bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'yi güzel oyun ve farklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..

Bakın ben Fenerbahçe maçı satın aldı demiyorum.Çünkü bugün iyi oynadılar.Beklenmeyen isimler ekstra performans gösterdi.Sadece bu sene Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı daha defansif oynamadığını anlamakta zorluk çektiğimi belirttim.İnsanın aklına maçı satın mı alıyor geliyor dedim.Ve sonrada ekledim.Böyle olmamıştır diye ama Antep Fenerbahçe'ye karşı açık oynayıpta Beşiktaş'a ve Galatasaray'a karşı daha defansif oynayıp kök söktürüyorsa insanın ister istemez aklına kötü şeyler geliyor.Aynen sezon başında yaşana hakem hatalarının bazı takımların işine gelip,bazılarınkine gelmemesi gibi.He belkide Antep'in Fenerbahçe'ye karşı şansı tutmuyordur.Bu da olabilir.Kaç senedir yenemiyorlar zaten..

Haftaya hemen hemen aynı bu Antep oynayacak.O maçta çok merak ediyorum açıkcası Antep takımını.
    Kemal'in golü çok erken geldi, istese de kapanamaz Antep.Erken beraberliği bulması lazım ki dengeleyebilsin.Yoksa darmadağın olurdu yine de Antep..

Anadolu takımları 3 büyükler karşısında 1-0 geriye düşerse o maç %90 bitmiştir.Hele böyle bir anda gol yediniz ise mucize gibi, çünkü 3 büyükler mükemmel kontralara çıkabiliyorlar.Maç boy top çevirseler bile yeter; zira onların kalitesi, top teknikleri oyunu kontrol etmeye yeterli olamaz, maçın kontrolünü kaybetmek demek rolantiye oynamak anlamına gelir ki bunu Chelsea çok güzel yapıyor.
    O andan itiraben zaten kapansaydı da maç Fenerbahçe'nin, daha da iyi olurdu, Alanya maçına oyuncular daha yüksek kondüsyon ile çıkabilirlerdi..

Boşuna altında bir şey aramaya gerek yok, Kemal'in müthiş füzesi işi çözdü zaten..

----

Ek
    1. gol ulaşılamaz noktada, kimse çıkaramaz.
    2. gol defansın hatası, Semih çıkmak üzere olan topu defans basmayınca geri döndürdü, Carlos'a verdi ve o da boşta kalan Alex'i gördü.Oğuz anlık hamlede zorlandı, belki çıkartabilirdi ama Alex de güzel vurdu.
    3. gol defansa çarptı girdi, Oğuz topu bile görmedi.
    4. gol için Deivid gelişine köşeye vurdu, bir kalecinin çıkartması için çok zorlanacağı bir gol, herkes kolay kolay çıkartamaz.
    5. gol için Deivid aşmış bir gol attı, kimse çıkartamaz, müthiş füze.
    Last edited by Cengo : 20.Ocak.2008 at 18:41

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahce bugün hakikaten güzel top oynadı. Bu güzel futbolu, futbolcuların emeğini hiçe sayarak galibiyete gölge düşürmek isteyenleri kınıyorum.

Her maç sonunda bir kıyaslama yapılıyor, yapmaya da hala devam ediliyor. Ben bunu Fenerbahçeli arkadaşlardan hiç görmedim, Beşiktaş Dün Kasımpaşa´yı 2-0´dan 4-2 yendi, gidip konuya kimse Kasımpaşa maçı sattı demedi, Aynı şekilde Galatasaray´ın Rize´yi 5-2 yendiği maç içinde geçerli, Fenerbahçeli üyeler gidip şu maçı sattı bu maçı sattı demiyor. Gel gör ki diğer takımın taraftarları Fenerbahçe´nin galibiyetine hep gölge düşürmeye çalışıyorlar. 40 yılda bir iyi oynayıp 5-0 maçı kazanıyoruz, bu galibiyete sevineceğiz derken gelip sinirlerimizi bozuyorsunuz.

Artık bazı şeylerin hakkını vermemiz gerekiyor, iyi oynadı kazandı, kötü oynadı kaybetti, takım şansızdı. Bu tür yorumlar bize yakışır.

Sattı yattı, bunlar bize yakışmayan ters gelen mesajlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle teşekkür ediyorum bu açıklayıcı yazın için.Sana bir şey soracağım.Peki golü yedikten sonra Antep kapanıp kontralarla golü aramayı deneyemezmiydi? Sonuçta Fenerbahçe golü attıktan sonra o golün üstüne yatacak değil ya.Gaziantep teknik direktörü bilmiyor mu Fenerbahçe gibi bir takıma karşı daha açık oynarsan şanslarının daha da azalacağını? Bu sorularımada cevap verirsen sevinirim.

Bakın ortamı germeden tartışalım bu konuyu.Yokuşa sürmeden bu konuyu tartışırsak bir mutakabata varabiliriz.Benim amacım kesinlikle ortamı germek değil.Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürmek gibi bir amacımda yok.Zaten böyle şeyler yapsam ne kazanabilirim ki?.Bugüne kadarki mesajlarımdan az buçuk beni tanırsınız..

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kemal'in golü çok erken geldi, istese de kapanamaz Antep.Erken beraberliği bulması lazım ki dengeleyebilsin.Yoksa darmadağın olurdu yine de Antep..

Anadolu takımları 3 büyükler karşısında 1-0 geriye düşerse o maç %90 bitmiştir.Hele böyle bir anda gol yediniz ise mucize gibi, çünkü 3 büyükler mükemmel kontralara çıkabiliyorlar.Maç boy top çevirseler bile yeter; zira onların kalitesi, top teknikleri oyunu kontrol etmeye yeterli olamaz, maçın kontrolünü kaybetmek demek rolantiye oynamak anlamına gelir ki bunu Chelsea çok güzel yapıyor.
    O andan itiraben zaten kapansaydı da maç Fenerbahçe'nin, daha da iyi olurdu, Alanya maçına oyuncular daha yüksek kondüsyon ile çıkabilirlerdi..

Boşuna altında bir şey aramaya gerek yok, Kemal'in müthiş füzesi işi çözdü zaten..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten.Hem ne olmuş yani ben Oğuz'un Fener maçlarında iyi oynamadığını,Beşiktaş maçlarında iyi oynadığını söylemişsem.Sen benim kafamdaki düşünceyi nerden biliyorsunda böyle demek istedin sen diye değerlendiriyorsun.Bana göre Oğuz Fener maçlarında kötü oynuyor,satıyormu satmıyormu onu bilemem.Ama kötü oynadığı su götürmez bir gerçek.Bu mu şimdi beni ceza ile tehdit etmenin sebebi...

Antep tribünleri bile Oğuz'u protesto etti...
    Ceza verebilirdim dedim, sonra da senin şimdi yazdıklarını yazdım. Ceza versem bu açıklamayı yapacaktın çünkü ve cezan kaldırılacaktı. Ben ima etmeyin net olun derken bunu diyorum. Senin ne düşündüğünü bilemem sen de benim ne düşündüğümü bilemezsin. Ben senin çıkıp aslında amacının Oğuz'un Fener maçlarında bilerek götü oynadığını, diğer takımlara panter kesildiğini söylemek olduğununu ve bunu direk değil ima ederek söylediğini düşünebilirim. Bunu herkes düşünebilir, bilemezsin.

Bu nedenle bu şekilde yanlış anlaşılmalara yer vermemek için net olun diyorum, ima etmeyin. Bu kadar basit.

Antep tribünler ayı etti, o dakikada maç Oğuz için bitmişti zaten

Her insan aynı düşünmek zorunda değil.Burada herkes fikrini belirtme hakkına sahip.Benim aklıma bu maçtan sonra bu tür fikirler geldi ama maçı satın aldığını iddia etmiyorum Fenerbahçe'nin.Zaten böyle bir şeyi iddia etmek aptallık olur.Kanıtlayamazsın.Benim anlayamadığım nokta Gaziantep neden Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorda diğer büyüklere karşı disiplinli bir defans anlayışı sergiliyor.Sadece bunu belirtmek istedim.Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini kötülemek değil.Zaten son zamanlardaki mesajlarımdan son derece tarafsız olmaya çalıştığımı görmüşsünüzdür herhalde.Zaten Serkan abi senin daha öncede dediğin gibi o zaman her maçın aynı olmayacağını anladığımı belirten bir mesajım olmuştu.

Bana Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı açık futbol oynadığını açıklayacak bir yorum yazarsanız aklımdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.Gelip bana diğer örnekleri vermeyin.Bana sadece bunun nedeninin ne olabileceğini belirtin.Anlayamadığım soru bu zaten.Belirtmek istediğimde bu.
    İlk maç da Antep açık oynadı diyorsun. Evet açık oynadılar, Fenerbahçe ilk hafta İBB'ye karşı kaybetmiş, üstelik İBB cesur oynamış, Fenerbahçe karşısında saldırmış ve galip gelmiş. Ve Gaziantep maçında 11 oyuncu da değişiyor, yedekler sahaya çıkıyor. Yaratıcı oyuncu sayısı az. Önlerinde İBB örneği varken geri çekilip 1 puan almayı hangi takım düşünür?

Bu maç için de Cengiz çok güzel açıklamış, ben daha birşey yazamam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

lk maç da Antep açık oynadı diyorsun. Evet açık oynadılar, Fenerbahçe ilk hafta İBB'ye karşı kaybetmiş, üstelik İBB cesur oynamış, Fenerbahçe karşısında saldırmış ve galip gelmiş. Ve Gaziantep maçında 11 oyuncu da değişiyor, yedekler sahaya çıkıyor. Yaratıcı oyuncu sayısı az. Önlerinde İBB örneği varken geri çekilip 1 puan almayı hangi takım düşünür?

Bu maç için de Cengiz çok güzel açıklamış, ben daha birşey yazamam.
    Sonraki hafta kendi evlerinde Beşiktaş maçındada baktılar Fenerbahçe'nin yedeklerine karşı bile açık oynayınca maçı kaybediyorlar.Bir başka büyük takım olan Beşiktaş'a karşı açık oynarsak kesin kaybederiz diye kapalı oynamışlardır mı diyorsun Serkan abi?

Açıkcası tatmin edici bir cevap.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle teşekkür ediyorum bu açıklayıcı yazın için.Sana bir şey soracağım.Peki golü yedikten sonra Antep kapanıp kontralarla golü aramayı deneyemezmiydi? Sonuçta Fenerbahçe golü attıktan sonra o golün üstüne yatacak değil ya.Gaziantep teknik direktörü bilmiyor mu Fenerbahçe gibi bir takıma karşı daha açık oynarsan şanslarının daha da azalacağını? Bu sorularımada cevap verirsen sevinirim.
    Geçmiş maçlara bakarsak Fenerbahçe'nin illk golü attıktan sonra skoru korumaya çalıştığını görebilirsin. Bu nedenle Gaziantep saldırmasa Fenerbahçe top çevirecekti ve hafta içi de maç olduğu için skorun üzerine yatacaktı. Gaziantep saldırmaya hiç gol atamayacağı kesindi yani.(Gerçi yine atamadılar)

Ve şu da bir gerçek, ilk golü attıktan sonra Gaziantep katı savunma da yapsa, ileriye hiç çıkmasa da Fenerbahçe bugün rahat kazanırdı. Çünkü takım koşuyordu, oyunu açıyordu, kanatları kullanıyordu, defansın arkasına toplar atıyordu, hızlı hücumlara çıkıyordu. Fenerbahçe bu şekilde her maç oynasa zaten ligde karşısında durabilecek takım pek olmaz. Bugünkü bu yapılan doğrular da farkın açılmasını sağladı.

Bunlar yapılması, Gaziantep yüklenecekti, belki 1 gol atacaktı ya da tehlikeli 1-2 pozisyona girecekti ve maç 1-0 ya da 2-1, 1-1 bitecekti. Antep saldırarak doğru olanı yaptı. Çünkü böyle oynayacak bir Fenerbahçe beklemiyorlardı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bakın ortamı germeden tartışalım bu konuyu.Yokuşa sürmeden bu konuyu tartışırsak bir mutakabata varabiliriz.Benim amacım kesinlikle ortamı germek değil.Bugüne kadarki mesajlarımdan az buçuk beni tanırsınız..

Golleri yazdım yukarıda, bir daha bakmanı rica ediyorum.

Oğuz sadece 2. golü çıkartabilirdi ama o bile anlık bir pozisyon, yine de bir golde hata yapması nedeni ile bir kaleciyi maç satmaya suçlamak hiç de hoş bir davranış değil! (Sana değil, genele yorum)

Bak bu dediğin çok kolay bir şey değil.Karşında çok iyi top çeviren ve hatta bugün için her zamanki futbolunu ikiye katlayan bir Fenerbahçe var.
    Dediğin mantıklı gibi gelse de Fenerbahçe 2. golü atarak kazanmak zorunda değil, sürekli yan pas yaparak top hakimiyeti yükseltir ve rakibin alan hatası yapması beklenebilir (ki beklerdi).
    Fenerbahçe Galatasaray gibi önde oynamak zorunda kalmıyor, hatta çoğu zaman geriden kuruyor oyunu.Alanı kontrol etmek çoğu zaman rakibi dengesiz yakalattırır ve pozisyon kurmalarını engeller.Dakikalar geçtikçe hata yapma şansınız artar; bu takımlar üst seviye 90 dk. konsatre oynayabilen takımlar değiller, ki zaten böyleleri üst sıralara taşınıyor (Örn Sivas, hiçbir oyuncusu 3 büyüklerde yıldız olamaz, ancak ilk 11 oyuncusu klasmanına belki girebilir).

Antep'in hatası ise, oyunu kontrol etmeye çalışmaması idi.
    Yani topu kontrol etmeleri lazım, Fenerbahçe 2 dmc/mc ile oynarken top çevirmen imkansız gibi bir şey.Daha fazla orta saha ile kalabalık bir orta saha kurgusu yaratman lazım,orta saha geçmeden pas kanallarını tıkaman lazım ki şans bulabilesin.
    Yoksa Fenerbahçe ceza sahası yakınlarında durdurulamaz bir takım haline geliyor.Top yaklaşıkta defanstaki zaafların depreşir, Fenerbahçe'nin ofansif gücünü yıllardır tartışmıyoruz zaten..

Yani dediğim o ki Fenerbahçe önde oynamadığı için arkasını boşaltmadığından pozisyon yemezdi, Fenerbahçe'nin yediği çoğu organize gol, acil gol atmak için açıldığı anlardaki kontralardan geliyor.Kapandığı zaman kolay kolay gol yemeyecektir; örn. PSV maçı.10 kişilik kapanan Fenerbahçe karşısında PSV gol pozisyonu bile bulamadı..

O anda ayakları titreyen orta-alt lig seviyesindeki bir takımın oyuncularının söz dinlemesi de çok muhtemel değil, son dakikalarda 'öne çıkın, kapanmayın' derken hocaları ceza sahası önünde birikmekten de kendilerini alıkoyamıyorlar..

Ek, bence Oğuz çok kötü oynamadı, aşırı bir hatasını da göremedim.Belki 2. golü çıkartabilirdi ama o bile büyük bir hata sayılmaz.Zira Alex çok yakında sert sayılabilecek bir vuruş yaptı ve anlık bir pozisyondu.
    Bu maçlık negatif eleştirileri bence haketmiyor ama Oğuz da çok iyi bir kaleci değil sonucunda, Gaziantepspor'un bir kaleciye ihtiyacı olduğu gerçeği de göz önüne alınmalı..
    Last edited by Cengo : 20.Ocak.2008 at 19:07

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sonraki hafta kendi evlerinde Beşiktaş maçındada baktılar Fenerbahçe'nin yedeklerine karşı bile açık oynayınca maçı kaybediyorlar.Bir başka büyük takım olan Beşiktaş'a karşı açık oynarsak kesin kaybederiz diye kapalı oynamışlardır mı diyorsun Serkan abi?

Açıkcası tatmin edici bir cevap.
    O da olablir, o zaman ki şartları bilmiyorum. O maçı da izlemediğim için nasıl oynadıklarını, oyunun nasıl geliştiğini bilmiyorum. Ama sanırım son saniyede gol atıp yenmişti Beşiktaş. Ve maç berabaere giderken anadolu takımları pek saldıramazlar. En kötü 1 puan, kontra yakalarsak da 3 puan düşüncesiyle oynarlar. Ve büyük takımlar baskı kurarlar tıpkı geçen hafta İBB'ye yaptığı gibi Fenerbahçe'nin. İstemeseler de büyük takımlar onları defansa hapsediyorlar ve çıkamıyorlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maçın satıldığını düşünenlere gülüyorum.Bir kere Oğuz maçı satsaydı taraftarın tezahuratlarından sonra morali bozulmazdı.Taraftarlar ona bağırırıken surat ifadesi çok kötüydü.Ben bile televizyondan üzüldüm adama.

Oğuzun tüm FB maçlarında bu dedikodular oluyor.Geçen sene de " Hasagiç bilerek cezalı duruma düştü de Oğuz kaleye geçti.Ve penaltı yaptırdı" diyebilenler vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam teşekkür ederim 2 nizede yorumlarınızla kafamdaki sorularımı yanıtladığınız için.Şu an yazdıklarınızdan sonra ikna olmuş durumdayım.Çünkü yazdıklarınızı tarafsız bir gözle okuyunca hakikati anlıyorsunuz.Yaşım daha küçük.Bu tür konularda sizin gibi bizden daha tecrübeli abilerimizden açıklamalar duymamız lazım.Zıtlaşmakla hiç bir yere varılmıyor.Bakın güzel güzel açıklama yapınca nasıl mutabakata vardık.Tekrar teşekkür ediyorum.

Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini karalamak değildi.Maçı satın aldığını iddia etmekte değildi.Zaten daha öncede dedim.Bunu iddia etmek aptallık olur.Zaten Fenerbahçe'nin Antep'i yenmesi için maçı satın almasına gerek yok.

Fenerbahçe'yi güzel oyunundan ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Fenerbahçe

5-0 gibi farklı bir skorla kazandılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ceza verebilirdim dedim, sonra da senin şimdi yazdıklarını yazdım. Ceza versem bu açıklamayı yapacaktın çünkü ve cezan kaldırılacaktı. Ben ima etmeyin net olun derken bunu diyorum. Senin ne düşündüğünü bilemem sen de benim ne düşündüğümü bilemezsin. Ben senin çıkıp aslında amacının Oğuz'un Fener maçlarında bilerek götü oynadığını, diğer takımlara panter kesildiğini söylemek olduğununu ve bunu direk değil ima ederek söylediğini düşünebilirim. Bunu herkes düşünebilir, bilemezsin.

Bu nedenle bu şekilde yanlış anlaşılmalara yer vermemek için net olun diyorum, ima etmeyin. Bu kadar basit.

Antep tribünler ayı etti, o dakikada maç Oğuz için bitmişti zaten
    Diğer takımlara panter kesiliyor değil tam olarak ama,F.Bahçe'nin şampiyonluk yolundaki rakiplerine ayrı bir motive oluyor gibi geliyor bana.Buda benim kişisel düşüncem...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FB yi farklı galibiyetinden ötüürü tebrik ederim. Birkez daha görüldü ki alex bu takımın herseyi . Söylenen her övgüyü hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam teşekkür ederim 2 nizede yorumlarınızla kafamdaki sorularımı yanıtladığınız için.Şu an yazdıklarınızdan sonra ikna olmuş durumdayım.Çünkü yazdıklarınızı tarafsız bir gözle okuyunca hakikati anlıyorsunuz.Yaşım daha küçük.Bu tür konularda sizin gibi bizden daha tecrübeli abilerimizden açıklamalar duymamız lazım.Zıtlaşmakla hiç bir yere varılmıyor.Bakın güzel güzel açıklama yapınca nasıl mutabakata vardık.Tekrar teşekkür ediyorum.

Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini karalamak değildi.Maçı satın aldığını iddia etmekte değildi.Zaten daha öncede dedim.Bunu iddia etmek aptallık olur.Zaten Fenerbahçe'nin Antep'i yenmesi için maçı satın almasına gerek yok.

Fenerbahçe'yi güzel oyunundan ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..
    Şemsi sen de yanlış anlama. Ben zaten seni biliyorum, düşüncelerini az çok tahmin edebiliyorum. Bir anda senden alıntılar artınca ben de müdahale etme gereği duydum. Yanlış anlaşılmalar oluyor ama bu şekilde açıkca konuşursak ortada sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Sana cevap vermeyip mesaı silip işin kolayına kaçabilirdim. Ama yapmadım uzun uzun cevap yazdım, sen de düşüncelerini yazdın ve bazı şeyler netleşti.

Bu şekilde paylaşıma her türlü varız, belki bu yazılanlardan başka arkadaşlar da birşeyler kapar, herkese faydalı olur. İstediğimiz bu tür tartışmalar zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Klasik Antep-Fenerbahçe maçı...
    Tebrikler Fenerbahçe;Deivid ve Kemal'in golleri güzeldi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kemal'in golünü anca Buffon çıkartır.. Deivid'in 2. golünü de çıkartacak kaleci yok, resmen mermi..

Fenerbahçe çok güzel gollerle, rahat bir galibiyet aldı..

Antep'in Aurelio'nun yokluğunu değerlendirebileceğini düşünüyordum, beni yanılttılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe * % 80 = Alex de Souza !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri