-
Baris Ozbek kesinlikle bi DMC degildir oyunda DMC oynayabilme ozelliginin dusuk bile olma ihtimali var ki aylar oince Perpetua'nin yaptigi Baris Ozbek'e DMC icin 7 puan vermisti. Baris tam anlami ile DMC olarak da oynamiyor su anda bi Mehmet Topal vaer bleki ama o da Linderoth gibi tam anlami ile naturel bi DMC degil. Baris Ozbek Alman A milli takimi icin bile dusunulen bir oyuncu ha o taklimda kadroya zor girer ama yasitlari arasinda Almanya'da siradan bir oyuncu olarak bakilimiyor ona. Disardan bakan insanlarin yorumlarina cok fazla konsantre olmamak lazim bence biz kendi gorduklerimize bakalim daha cok. Sabri ve Ibrahim Uzulmes gibi adamalra 150-155 PA veriliyorsa bu oyunda Baris'da cok rahat bole bi PA alabilir bunda bi sakinca gormuyorum sonucta su anda ayni mevkide oynayan Sabri kadro disi Baris ilk 11'de banko bu aralar. Serkan Calik icin de 145-150 PA abartili bulmuyorum. Bana kalirsa bi Hasan Kabze'den daha cok gelecek vaad eden bi oyuncu. Volkan Yaman bu sene istikrarsiz bi performans cizdi ama gosterilidigi gibi siradan bi topcu'da degil. Bi oyuncu'nun geldigi yer hic bi sekilde onemli degildir gosterdigi performans onemlidir Baris 2. lig'de oynuyor olmasina ragmen Alman Umit Milli takiminin degisilmezlerinden olmustur.
Mesaj Yetkileri