Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
şefim bak konu uğurdan açıkdı dağıldıkça dağıldı..ama şöyle anlatayım..ben fenerbahçenin kadro olarak sevilla ile aynıdır ondan iyidir falan demiyorum..bende araştıma şefi olsaydım busene daniel alvesi uğur boraldan daha iyi oyuncu yapardım..jesus navasıda..tamam

ısrarla konuyu bir yere getirmeye çalışıyorum..ama olmuyor.şimdi kardeş dediğim şu:

benim bizim araştırma ekibine falan sözüm yok...daha önce kırk defada söyledim .katılmadığım bir kaç husus var ama gayet başarılılar..

ama tartıılması gereken mesele şu: avrupalı ve brezilyalı araştırmacılar oyuncularını çok abartıyor..liverpolun arsenalin mancesterin alt yapılarına bir bak verdikleri değerler gerçek olsa 10 sene transfer yapmalarına gerek yok maşallah alt yapılarındaki adamların çoğu -9 -8 ....ama hersenede bir sürü oyuncu alıyorlar.

.ne hikmetse alt yapılarındaki -10 değerindekileride kiralamayı tercih ediyorlar..rossi gibi pique gibi..şimdi diyeceksinizki bunlar genç te pişmelerini bekliyorlar..hayır efendim hiçte değil...neden cristiano ronaldoyu 18 yaşında oynattılar o zaman fabregası niye pişsin diye göndermiyorlar...balon efendim balon .bir sürü oyuncuları -9 hatta -10 gerçekte dünyanın en iyi oyuncuları olacaklar..hadi canım ....kadrolarındaki adamlarda 150 pa nın altında adam yok sanki..özellikle bu sene uçmuşlarda uçmuşlar...

ya oyundaki brezilyalı gençlere bir bakalım maşallah ya...maşallah..biz bir ilhana batuhana -9 verirken kırk defa düşündük tartıştık...ama adamların maşallah notu bol hoca gibi davranıyorlar....

bende burada diyorumki... türksportal araştırmacıları olarak sizler ve sizlere elinden geldiğince fikirlerini sunan forum üyeleri olarak bizler bir hususu tarışalım..hemen yapalım veya hemen yapın demiyorum...önce bir tartışalım diyorum..bu iş nereye kadar böyle gidecek..belki bu yıl olmaz belki seneye belki sonraki seneye ama bir gözlemleyelim..bu adamlar eğer hersene heryeni oyunda her yamada bu şişirmelerne devam edeceklerse..bizim yaptığımız doğru olan ama inanınki bu doğrunun bir anlamı kalmıyor...

ben size bişey diyimmi...inanıyorum..ki b ir brezilyalı uğurun sevilladaki performansını 3 maç göstersin önümüzdeki sene onu 180 pa yapar bu brezilyalılar.....

ben açık ve son kez diyorumki..: biz doğruyu yapıyoruz..araştırma şeflerimiz bir oyuncuya puan verirken ince eleyip sık dokuyor..ve takdir ediyorum....

ama eğer bütün dünya bu kadar oyuncuları şişirirken biz bu yaptığımıza devam edelimmi...benim gönlüm istiyorki..keşke avrupalılarda keşke brezilyalılarda yola gelsede bizim gibi yapsa...

ama eğer böyle araştırmacılık yapmaya devam edeceklerse...bizim yaptığımız doğru malesef sadece kötü türk oyuncularla FM oynamaya devam etmemize sebep oluyor
Abicim helal olsun ben de bunu diorum zaten... Lütfen bırakın Uğur'u Muğuru şunu halletmeye çalışalım el birliğiyle bu çok büyük bi sorun Belçika Hollanda gibi liglerin bile altındaymış gibi kalitesi TSL'nin oyunda oyuncu bazında...