ömer
orta bir sıkıntı var ve buna yok demek görmezden gelmek her durumda aksini savunmak çare değil....
FM konusunda senin kadar bilgili olmayabilir herkes ama editörden değer yükseltmeyi çok kişi bilir..eğer bütün sorunları topu editöre atmakla çözeceksek o zaman bu forumlarda yazılar yazmaya ne gerek var...
uğuru beğenen uğurun gökhanı beğenen gökhanın lincolnu beğenen lincolnun değerlerini artırsın editörden bitsin bu iş onca insanda forumlarda boşuna nefesini tüketmesin bariii !!!!
açıkcası diğer internet sitelerine de baktığım diğer forumlarıda izlediğim oldu zamanında ...FM konusunda hiç bir site bu kadar aktif bu kadar ciddi ve bu kadar spordan futboldan ve FM den anlar bir yorumcu kitlesine sahip değildi..şimdi bu insanların her bir değişik taleple değişik bir öneriyle geldiğinde işi editöre havale etmek buralara yorum yapan insanların şevkelerin kıracaktır..
açıkcası benim kırıyor..20 yaşımdan beri bu tarz oyunları oynarım son 4-5 senedir de FM hastasıyım..ve bu konuda hizmet veren en ciddi en aklı başında insanların bulunduğu siteye girip yorumlarımı yapıyorum..ama her önerimde editöre havale edileceksem açıkcası kendimi boşa konuşmuş gibi hissediyorum...
herneyse...
ömer kardeşim dediğim gibi
bir sorun olduğu nereden belli biliyormusun
dün ben 8.02 nin editörüne girdim ouncu puanlamalarına bakınca genellikle dışarıdan transfer edlen ve değerlendirmelerini bizim yapmadığımız yeni yabancıların puanlarına bir bak hepsi sanarsın A kalite...
çaykur rizenin kalecisi bzim serdaldan volkandan fazla bursasporun yeni forveti...155 pada benim maşallah fransada taliplisi kalmayan BOBO kadar...dışarıya bakmaya gerek yok ligimizdeki yabancılara bakın yeter. (değerlendirmesini bizim yapmadıklarımıza)
bu br sorun ve bunu hemen çözemezsekte üstüne fikir üretmeliyiz..

Bir ara zamanim olursa hatta ne kadar yukselis oldugunu da gosterecek istatistigi de cikartirim. Ancak sadece Fenerbahce'ye bakarsak takimin ortalama CA'si 134'den 138'e cikti. Yani 4 x 16 = 64 CA puani eklendi en iyi 16 oyuncuya.