1 ile 30 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Lazio'lular Roma için bunu yapsa anlarım..Arada siyasi görüş farkı var bildiğim kadarıyla.. Celticliler Rangers için yapsa anlarım, arada meshep farklılığı var.. Peki ya Fener, Cimbom, Beşiktaş arasında ne fark var ? Biz her sene afedersiniz de s*dik yarıştırıyoruz Bence gereksiz bi hareket. Ben GS'nin UEFA finallerinde GS'yi desteklemeye devam ederim kardeşim. Pek de ilgilendirmez beni onların yaptıkları..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Lazio'lular Roma için bunu yapsa anlarım..Arada siyasi görüş farkı var bildiğim kadarıyla.. Celticliler Rangers için yapsa anlarım, arada meshep farklılığı var.. Peki ya Fener, Cimbom, Beşiktaş arasında ne fark var ? Biz her sene afedersiniz de s*dik yarıştırıyoruz Bence gereksiz bi hareket. Ben GS'nin UEFA finallerinde GS'yi desteklemeye devam ederim kardeşim. Pek de ilgilendirmez beni onların yaptıkları..
    Neron sen yaşıyor muydun yaa
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Neron sen yaşıyor muydun yaa
    Ben pek yazamasam da uzaktan takip ediyorum eren Neyse konu dağılmasın şimdi

Carlos Chelsea Maçında Sahada

Fenerbahçe'de Chelsea maçına iki gün kala Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'tan iyi haber geldi.

Sevilla maçında geçirdiği sakatlıktan sonra yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız takımla birlikte çalışmalara başladı ve Çarşamba günü oynayabileceğinin mesajını verdi.

Teknik Direktör Zico'nun, kulüp doktoru Piyer Arzuman'la birlikte Roberto Carlos ile bir toplantı yaptığı ve Brezilyalı yıldızın son durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi. Toplantıda Roberto Carlos'un durumunun yarın bir kez daha konuşulmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de Roberto Carlos ile ilgili bu gelişmeler olurken son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle takımana hayat veren Brezilyalı futbolcu Alex, Beşiktaş galibiyetinin Chelsea maçına çok olumlu yansıyacağını söyledi.

Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Alex, sözleşmenin bitiminde, şartlarda anlaşma saglanırsa uzun yıllar Sarı-lacivertli takımda kalmak istedigini söyledi.

Bu arada Beşiktaş galibiyetinin ardından Chelsea maçı hazırlıklarına başlyan Sarı-lacivertli takımda Teknik Direktör Zico, Samandıra tesislerinin kapılarını dış dünyaya kapattı.

Zico'nun Chelsea maçının kadrosuyla kesin kararını henüz vermediği ancak kart cezalısı olan Gökhan Gönül'ün yerine Önder Turacı'yı hazırladıgı belirlendi.

Kaynak: Ligtv
    ..alıntıdır..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Mesaj Yetkileri