1 ile 30 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Valla bu yapılanlar çok ayıp . Türkiye Ligi sınırları içinde çekişmeye,fanatikliğe tamam ama takımlarımızın yurt dışı maçlarında da bunu sürdürmek son derece yanlış. Fenerbahçe Chelsea'ye yenilse nolacak yani , diğer takımların taraftarlarının başı göğemi erecek ?

Fanatik gazetesindeki yorumlara bakarım senelerdir .Normal hayatta da görüyoruz zaten. Ne zaman bir Avrupa maçı olsa hep rakip takım desteklenir, Beşiktaş'sa Beşiktaş'ın Avrupa'daki kötü sonuçları,Fenerbahçe'nin maçı olduğu zaman Fenerbahçe'nin kötü sonuçları , Galatasaray'ın maçı olunca Galatasaray'ın Avrupa'daki kötü sonuçları malesef yıllardır dile getirilir. Bu bir eziklikten çok egodur , dalga geçerek laf sokarak kendini tatmin etmekten başka birşey değildir. Ama unutulan şey ise bu takımlar Türkiye Cumhuriyeti'nin takımları yani bizim takımlarımızın olduğudur. Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığı bir Dünya'da yaşarken gidip elin takımlarını karşılamak,desteklemek,formasını sırtına geçirmek acaba ne kazandırıyor bu düşüncedeki insanlara.Tabi bunları dile getirirken de samimi olmak gerekiyor. Sözde değil özde olmalı..

Bütün samimiyetimle söylüyorum şu ligde en sevmediğim takım Fenerbahçe'dir. Ne zaman takım tutmaya başladıysam küçüklüğümden beri Trabzonspor'un ezeli rakibi olarak Fenerbahçe'yi gördüğümden dolayı Fenerbahçe bana her zaman itici gelmiştir. Trabzon'da Fenerbahçe'nin bu kadar çok sevilmemesinin sebebide Lige çıktığımız ilk 15-20 senede hep onlarla çekiştiğimiz içindir. Ama bu çekişme,rekabet,taraftarlık Türkiye sınırları içinde kalmalıdır. Onun için Fenerbahçe'ye Chelsea önünde cani gönülden başarılar diliyorum. Umarım bu turu geçerler. Ayrıca bu başarı sadece Fenerbahçe camiasının değil bütün Türk halkının başarısı olarak görülmelidir.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Açıkçası Shamur'un Yazdıklarının Bir Bölümüne Katılıyorum..
    Şöylede Bir Düşüncem var;
    Fenerbahçenin Chelseayi Elemesini dilerim, Fenerbahçe Elerse sevinirmiyim? Hayır.
    Elenirse Üzülürmüyüm? Tabiki Hayır. Benm Egolarımı Tatmin Edecek Olan Elenmesidir. Bunun TÜRK'Lükle Ne Alakası var Çözemiyorum, TÜRK Olduğum İçin Kendi Takımımı Desteklemek Zorundamıyım..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Açıkçası Shamur'un Yazdıklarının Bir Bölümüne Katılıyorum..
    Şöylede Bir Düşüncem var;
    Fenerbahçenin Chelseayi Elemesini dilerim, Fenerbahçe Elerse sevinirmiyim? Hayır.
    Elenirse Üzülürmüyüm? Tabiki Hayır. Benm Egolarımı Tatmin Edecek Olan Elenmesidir. Bunun TÜRK'Lükle Ne Alakası var Çözemiyorum, TÜRK Olduğum İçin Kendi Takımımı Desteklemek Zorundamıyım..
    senin bu dediğini gece yarısı uyumadığın ve uykusuzluktan ne yazdığının farkında olmadığın bir şekilde yazdığını kabul ediyorum...

o zaman uluslararası arenada milli takımlar düzeyinde Türk Milli Takımını desteklemeyeceğinide çıkartıyorum...

Turkey ingilizcede ne demek bilir msn?

"hindi"

Chelsea nin Fener i elediğini düşün ve sonrada İngiliz gazetelerinde atılacak başlıkları...o zaman için sızlamıcak mı?

bu kafa yapın çok yanlış çokkk...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Milli Takımı tabikide Destekliyeceğim, dürütçe Fenerbahçe Türkiye'de En Sevmediğim Takımdır.
    Peki birde Şöyle Düşünelim Fenerbahçe Chelsea'yı Eledi(ki düşük bir ihtimal olarak görüyorum), Türk Medyasını Sende Bende ve burdaki Herkez biliyor,Bir örnek Fenerbahçe Sevilla'yı Eledi Avrupanın Prensi Oldu Bukadar Kolaymı Bu İşler.. Avrupanın Prensi Nedemektir? medaya Çıkan HAberler Kura Çekilmeden Önce Barcelona'yı İstiyoruz.. Bu Nasıl Bir Gazdır Anlıyamıyorum.
    Son Olarak Fenerbahçe Chelsea'yı umarım Eler. Ego Meselesi varki herneyse uzatmaya gerek yok

Mesaj Yetkileri