Ben de Mustafa abinin daha net cevap vereceğini söyleyerek birşeyler yazmak istiyorum.

Türkçe FM sanırım Vista'ya uyumluluğu konusunda sıkıntılar yaşandığı için gecikti, bunun için de Vieri çalışıyor ama bu sırada yapması gereken başka işleri de olduğunu unutmayalım.

Kulüp Üyeliği'ni sadece avatar koymak, imzaya resim eklemek olarak algılıyorsan sana diyecek birşeyim, lütfen konuya tekrar bakmanı rica ediyorum.

Dosya indirmekte şu anda sıkıntı var evet, çünkü dosyaların hiçbiri ücretsiz sunucularda değil. Ayrıca sitenin sunucusu da yurt dışından Türkiye'ye taşındı ve hızda gözle görülür bir artış olduğu ortada. Dosya sunucusu için de yeni sunucuyu açtıracak parayı bulduğunda sorunsuz indirilmeye devam edilecek.

Örneğin Sigames, orada avatar kullanamazsın eğer yönetici değilsen. Burayı başka forum siteleri gibi değerlendirmeyelim, burası Football Manager Araştırma ve Geliştirme adına çalışan sosyal bir topluluk ve üye sayısı 100 binin üzerinde. Mustafa Budak için bu siteyi yönetmek artık bir hobi değil profesyonel bir iş anlamına geliyor çünkü çok fazla zaman ve para harcıyor burası için. Ve bu masrafları karşılamak için de bir şekilde gelir elde etmesi şart.

Bunun için de Kulüp üyeliği getirildi, orada tanınacak haklar yazıyor, ayrıca önerileriniz diye bir konu da mevcut. O konularda senin için doğru olabilecek, Kulüp üyelerinin özel olmasını sağlayabilecek önerilerin varsa belirtebilirsin ki mutlaka dikkate alınacaktır.

Ayrıca eleştiri yaparken kullandığın üslup için de teşekkür ederim. O neden böyle, bu neden şöyle diye sallamak yerine uzun uzun düşüncelerini yazmışsın. Bu şekilde eleştiriler olduğunda mutlaka cevap verilmektedir.