-
Emre Toraman degil Emre Gungor olucak ti. Kendisine PPM olarak "Tries Long Range Passes" eklenmeli.
Arda'nin artik 140-145 CA almasi lazim ve su anda Turk oyuncu olarak en cok gelecek vaad eden isim ona gore bi PA almasi lazim sadece TSL'ye gore degil (hint hint Emre Belozoglu 168 PA mesela). Ayrica creativity, tackling, work rate, determination de kesinlikle gozle gorulur artis bekliyorum. Ayrica sirf sik sut cekmiyo diye cok dusuk deger verilmemeli Arda'nina slinda sut teknigi hic te fena degil sadece sert degil ve bu konuda kendisine pek guveni yok bence en azindan 10 hak eder ama. Su anda Turkiye'nin belki de en iyi yerli ismi ama CA 136 sirf genc oldugu icin.
Ugur Boral'in yasi artik 26 bundan sonra pek bi gelisme olmaz onda kendine de istikrar yakalayamaz ama Baris daha 21-22 mesela Ugur o yaslarda nerdeydi? Genclerbirligi'nde tutunamamis Ankaraspor'da kiralik oynuyordu ama Baris Galatasaray'da sampiyonluk icin oynuyor yani dusunun Baris yoldan sapmaz ise 26 yasinda cok iyi yerlere gelir.
Gene tekrar ediyorum umarim Galatasaray oyuna hak edildigi gibi yansitilir ozellikle sampiyon olursa diger takimlara kiyaslaninca hic de geri kalmamali bu oyuncularin yaslari ne olursa olsun ve tabi ki genc yaslarina gore de PA'ler hak ediyorlar. Yani CA verirken bu dah 22 yasinda 135 CA verelim olmaz cunku 140-145 CA'lik adamlari kesiyorsa ya da onlardan daha iyi performans gosteriyorsa ya bu adamlar dusucek ki bu da olmaz ya da bu oyuncular da hak ettikleri CA'yi alicak.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules