1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Hybrid View

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Mehmet Topal iyi oyuncu bu sezon kendini oldukça geliştirdi.Aurelio'da yıllardır bu ligde ve kalitesi ortada ama bu ikisi birbirlerinden çok daha farklı bir oyuncu belki bir lema armut farkı yok ortada ama biri ekşi erik biri tatlı erik meyve olarak aynılar fakat stilleri çok farklı biri biraz daha ofansa dönük teknigi yüksek daha iyi oyun kuruyor biri ise gerek havadan gerek yerden top geçirmiyor digerine göre daha güçlü.Ama ikiside takımlarında güzel bence...Neyse fazla felsefe yaptım giderek saçmalicam.
    iste demek istedigim buydu,Serkan abi de anlamistir benim demek istedigimi zaten.Sadece burada takimcilik yapmadigimi belirtmek istedigim icin alinti yaptim bu mesajdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    iste demek istedigim buydu,Serkan abi de anlamistir benim demek istedigimi zaten.Sadece burada takimcilik yapmadigimi belirtmek istedigim icin alinti yaptim bu mesajdan.
    Anladım Baran ben seni mesajlarında merak etme. Aurelio daha önde ofansa daha çok katkı sağlıyor dediğimde aldığım cevap da geçmiş sayfalarda duruyor. Açıkçası senin de tartışma girerek, 1-2 mesaj atmanı beklerdim ama ilk sayfada kaldın sen.

Ve Memo'nun yaptığı gibi, genelleme yaparsanız olaya karşıan, karşı çıkan adam o kadar çok oluyor. Bazı Galatasaraylı arkadaşlar demen doğru olurdu. Aynı şekilde bazı Fenerbahçeli, Beşiktaşlı arkadaşlar da var ha, sadece Galatasaralılar sorun çıkarıyor sanmayın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Anladım Baran ben seni mesajlarında merak etme. Aurelio daha önde ofansa daha çok katkı sağlıyor dediğimde aldığım cevap da geçmiş sayfalarda duruyor. Açıkçası senin de tartışma girerek, 1-2 mesaj atmanı beklerdim ama ilk sayfada kaldın sen.

Ve Memo'nun yaptığı gibi, genelleme yaparsanız olaya karşıan, karşı çıkan adam o kadar çok oluyor. Bazı Galatasaraylı arkadaşlar demen doğru olurdu. Aynı şekilde bazı Fenerbahçeli, Beşiktaşlı arkadaşlar da var ha, sadece Galatasaralılar sorun çıkarıyor sanmayın.
    Hehehe,tartismaya girerdikte ikimizde konuda ayni düsününce,gerek kalmadi
    Ayrica sunu söyleyebilirim ki Topal-Aurelio ikilisi Euro 2008de bize cok katki saglayacaklar,yan yana oynadiklarinda süper ikili olabilirler.

Mesaj Yetkileri