[quote=gerrrard;1111084]Ayrıca hatırlatmakta yarar var Fener bizi 3 maçtada yenemiyor, bu üç maçtada ön liberoda M.Topal oynuyordu. TSL'nin en iyi oyuncusu denilen Alex'i oynatmayan kim peki ? M.Topal[quote]
İyide sen olaya böyle bakıyorsan o zaman bende sana oynanılan son maç hariç ondan önceki son 6 lig maçını hep Fenerbahçe kazandı.O zamanki maçların hepsinde Aurelio vardı Türkiye'nin en iyisi Aurelio diye cevap veririm sana.
Üstteki mesajının birisinde tartışma bitsin istiyorum demişsin ama tartışmayı çıkaran mesajda sana ait.Bu başlığa ilk girdiğimde sadece 2 msaj vardı haberi okudum Gökhan sadece milli takımdan arkadaşına o an için bir övgü sözü söylemiş dedim ve yorum yapmadan geçtim.Sende bunu yapabilir veya normal konuyla alakalı bir mesaj atabilirdin ama onun yerine O zaten en iyisi demen tartışma için yeterde artar bile
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
burda millet tartışmayı bitirmeye çalışıyor tansiyonda biraz düşmüş sen hala böyle mesajlar atıyosun.Tama kardeşim hatta en iyi kaleci Orkun,En iyi sağ bek Sabri,En iyi Forvette Hakan tamam.Siz haklısınız.Hatta milli takımada direk Galatasarayı alalım gerisini almayalım ne dersin???