1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[quote=gerrrard;1111084]Ayrıca hatırlatmakta yarar var Fener bizi 3 maçtada yenemiyor, bu üç maçtada ön liberoda M.Topal oynuyordu. TSL'nin en iyi oyuncusu denilen Alex'i oynatmayan kim peki ? M.Topal[quote]
    İyide sen olaya böyle bakıyorsan o zaman bende sana oynanılan son maç hariç ondan önceki son 6 lig maçını hep Fenerbahçe kazandı.O zamanki maçların hepsinde Aurelio vardı Türkiye'nin en iyisi Aurelio diye cevap veririm sana.

Üstteki mesajının birisinde tartışma bitsin istiyorum demişsin ama tartışmayı çıkaran mesajda sana ait.Bu başlığa ilk girdiğimde sadece 2 msaj vardı haberi okudum Gökhan sadece milli takımdan arkadaşına o an için bir övgü sözü söylemiş dedim ve yorum yapmadan geçtim.Sende bunu yapabilir veya normal konuyla alakalı bir mesaj atabilirdin ama onun yerine O zaten en iyisi demen tartışma için yeterde artar bile
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Türkiye'de bir sürü ön libero varken Aurelio'yu Türk yapıp milli takımın bankosu yaparsan Mehmet Topal'ı küçük görürsünüz..Mehmet Topal kendini 2 senede çok geliştirdi Aurelio ise onun bunun bileğine basıp top dağıtıyor.. Mehmet Topal kesinlikle Aurelio'dan çok daha iyidir gerçekleri görün artık!
    burda millet tartışmayı bitirmeye çalışıyor tansiyonda biraz düşmüş sen hala böyle mesajlar atıyosun.Tama kardeşim hatta en iyi kaleci Orkun,En iyi sağ bek Sabri,En iyi Forvette Hakan tamam.Siz haklısınız.Hatta milli takımada direk Galatasarayı alalım gerisini almayalım ne dersin???
    Last edited by a.arıcı-11 : 14.Mayıs.2008 at 18:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri