Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sabri gecen macta gibi oynarsa, no problem.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

sabriyi iyi motıve edersenızz c.ronaldoyu kıpırtdatmazz....ama cok ıyı motıve edılmesı lazımm....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İ.kaş bence hiçbir işe yaramıyor ne hücüm olarak ne defans olarak ispanyada teneke transfer bölümünde görebiliriz kendisini..Sabri iyi bir futbolcu bir alternatif alınması alzım hamitin durumu belli değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Türkiye'mizin bana göre en iyi sağ bekini kaybettik. Kendisi için çok kötü oldu. Bayağı üzülmüştür.

Sabri'yi birileri izlemeye gelirse ama süper olur tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    İ.kaş bence hiçbir işe yaramıyor ne hücüm olarak ne defans olarak ispanyada teneke transfer bölümünde görebiliriz kendisini..Sabri iyi bir futbolcu bir alternatif alınması alzım hamitin durumu belli değil..
    Sabri iyi futbolcu,ona bir alternatif alınması lazım he...

Çok değil bir kaç ay önceki Sabri yorumun;

"Sabriyi kazanmasada olur :P Takım oyunu oynamayan yedek bekleyince oroblem çıkaran kanat oyuncusu olmasına karşın bir kaleciden bile kötü orta yapan rezalet korner kullanmasına karşın her korneri kullanmaya kalkan bütün maç hakemle didişen pas veremeyen . topu alıp haketler yapıp kaptıran biriinin işi yok gsde

ya dalga geçiyosun veya sabriyi hiç izlememeşin.Bana göre gs de tartışmasız en kötü ve isabetsiz ortayı sabri yapıyor."

İ.Kaş'ı kaç kere ve hangi maçlarda izledin söylermisin?Milli takımın şu kadrosunda savunması ve markajı en iyi olan bek.Hücumu olmadığını hepimiz söylüyoruz zaten...

Getafe'de "teneke" takım,F.Terim "teneke" t.direktör,bizlerde "teneke" den futbolseverleriz zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post

"Sabriyi kazanmasada olur :P Takım oyunu oynamayan yedek bekleyince oroblem çıkaran kanat oyuncusu olmasına karşın bir kaleciden bile kötü orta yapan rezalet korner kullanmasına karşın her korneri kullanmaya kalkan bütün maç hakemle didişen pas veremeyen . topu alıp haketler yapıp kaptıran biriinin işi yok gsde

ya dalga geçiyosun veya sabriyi hiç izlememeşin.Bana göre gs de tartışmasız en kötü ve isabetsiz ortayı sabri yapıyor."

İ.Kaş'ı kaç kere ve hangi maçlarda izledin söylermisin?Milli takımın şu kadrosunda savunması ve markajı en iyi olan bek.Hücumu olmadığını hepimiz söylüyoruz zaten...

Getafe'de "teneke" takım,F.Terim "teneke" t.direktör,bizlerde "teneke" den futbolseverleriz zaten...
    Sabriyle yukarıda yazan görüşlerim geçerli bazıları hala iyi isabetli orta yapamıyor hakemle didişiyor vs..Sabit fikirli değilim enazından..Sırf kendi takımımda diye İ.kaş gibi bir oyuncuyu göklere çıkarmıyorum..Sana göre türkiyenin en iyi defansı g.zan ve toramandır.. evet sabri düşüncelerimde beni yanılttı ve forma girdi..Yani bunda anormal olan nedir?Her yorumum doğrudur veya değişmez diye bir şey mi dedim..Veya sen diyebilirmisin?İ.kaşı sen kaç defa izledin Allah aşkına bu sene banko oynadı bjkdede haberimiz mi yok..Norveç maçında oyundan çıktı takım açıldı slowakya maçında bi iş yapamadı..Sen inanıyormusun i.kaş 3 büyüklerde olmasa milli takıma çağrılacağına..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Her ne kadar İbrahim Kaş'ın çağırılması doğru olsada "Onurap" arkadaşa katılıyorum. 3 büyüklerde olmasa milli takıma çağırılmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

niye başkasına sırf laf sokmak için kaç aylık mesajını ortaya çıkarıyorsun ki.

senin görüşlerin ney sabri hakkında?önemli olan bu.madem katılmıyorsun kendi görüşünü yaz.yanlış bir şey yazmış olabilir madem o kadar çok taktın bu çelişkiye özelden söyle niye kırmızı pontoyla rencide etme çabasındasın.

ibrahim kaş stoper için bir oyuncu ancak orda pek toptan çakmdığından beke atmışlar e tabi defansif özellikleri olcak madem o kadar iyi defansif özellikleri stoper oynasın.ibrahim kaşı izledim zaten daniel alves mi zanetti mi zambrotta mübarek.

ağır gittim biraz ama lütfen daha düzgün yazalım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sabriyle yukarıda yazan görüşlerim geçerli bazıları hala iyi isabetli orta yapamıyor hakemle didişiyor vs..Sabit fikirli değilim enazından..Sırf kendi takımımda diye İ.kaş gibi bir oyuncuyu göklere çıkarmıyorum..Sana göre türkiyenin en iyi defansı g.zan ve toramandır.. evet sabri düşüncelerimde beni yanılttı ve forma girdi..Yani bunda anormal olan nedir?İ.kaşı sen kaç defa izledin Allah aşkına bu sene banko oynadı bjkdede haberimiz mi yok..Norveç maçında oyundan çıktı takım açıldı slowakya maçında bi iş yapamadı..Sen inanıyormusun i.kaş 3 büyüklerde olmasa milli takıma çağrılacağına..
    Ben İ.Kaş'ı hiç bir zaman göklere çıkarmadım,öyle bir yazımı bul göster bidaha yazmayım.Şu anda da çıkarmıyorum.Sabri İ.Kaş'tan daha iyi bir sağ bektir.Bunu tartışmam bile,ben sadece senin İ.Kaş teneke,ne defansı var,ne hucümü var demene kızıyorum.Bu kadar fanatiklik olmaz yani.Ben Türkiye'nin en iyi defansının Servet olduğunu her fırsatta vurguluyorum zaten,merak etme ben sırf kendi takımımda diye hiç bir oyuncuyu övmem,farklı takımda diye de her hangi bir oyuncuyu yermem senin gibi.Beni az çok tanıyan objektif olduğumu bilir.İ.Kaş sırf üç büyüklerde onuyor diye alındıysa Milli takıma Yasin Çakmak nerde,Baki nerde,Toraman nerde,Volkan Yaman nerde,İ.Üzülmez nerde,üç büyüklerde oynayan diğer Türkler nerde?Böyle bir şeyi söylemen bile mantık dışı...

Ayrıca bana İ.Kaş'ı kaç maç izlediğimi soruyosun öyle mi?

İ.Kaş bu sene Lig,Kupa,Şl ve milli takım dahil olmak üzere 25 maça yakın 11 çıktı ve hepsini canlı izledim.Senin gibi 2 dakikalıl özetlere bakarak futbolcu değerlendirmiyorum yani.Ama G.Saray maçını izlemiş olman lazım,sadece onu izlediysen bile İ.Kaş'ın defansının ne denli iyi olduğunu anlardın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    niye başkasına sırf laf sokmak için kaç aylık mesajını ortaya çıkarıyorsun ki.

senin görüşlerin ney sabri hakkında?önemli olan bu.madem katılmıyorsun kendi görüşünü yaz.yanlış bir şey yazmış olabilir madem o kadar çok taktın bu çelişkiye özelden söyle niye kırmızı pontoyla rencide etme çabasındasın.

ibrahim kaş stoper için bir oyuncu ancak orda pek toptan çakmdığından beke atmışlar e tabi defansif özellikleri olcak madem o kadar iyi defansif özellikleri stoper oynasın.ibrahim kaşı izledim zaten daniel alves mi zanetti mi zambrotta mübarek.

ağır gittim biraz ama lütfen daha düzgün yazalım.
    Beni suçladığın konuyu uygulamalı olarak gösteriyorsun.Sen sırf bana bir şeyler yazmış olmak için yazıyorsun...

Sen konuyu anlamdan dalmışsın.Konu Sabri,İ.Kaş kıyası değil.Böyle bir kıyas yapılırsa Sabri tabi ki İ.Kaş'tan çok daha iyi bir sağ bektir.Benim savunduğum olay arkadaşın İ.Kaş'ı yeteince izlemden,çok net bir kanıya varması...

Ayrıca buda benim o 1 kaç ay önceki Sabri olayındaki yorumum...

"Formsuzdur,kişiliği pek iyi değildir hepsine tamam ama Sabri'yi bu kadar çabuk sileceğinizi tahmin etmiyordum.Sabri bu takıma çok şeyler verdi.Her oynadığı maçtada formasını yakadan beline kadar ıslatan,mücadele eden bir oyuncu.Bu kadar kolay harcanmamalı.Formda bir Sabri Euro 2008 içinde gerekli.Ağalık taslamadan,disiplinsizlikten falan bahsediyoruzunuz.H.Şaş'ın idam edilmesi lazımdı o zaman.Belki klasik bir cümle ama "Vefa sadece bir semt adımıdır?"...

Neyse Allah'tan affedildi Sabri.Gerçekten ben çok sevindim..."
    Last edited by anilton : 25.Mayıs.2008 at 17:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben İ.Kaş'ı hiç bir zaman göklere çıkarmadım,öyle bir yazımı bul göster bidaha yazmayım.Şu anda da çıkarmıyorum.Sabri İ.Kaş'tan daha iyi bir sağ bektir.Bunu tartışmam bile,ben sadece senin İ.Kaş teneke,ne defansı var,ne hucümü var demene kızıyorum.Bu kadar fanatiklik olmaz yani.Ben Türkiye'nin en iyi defansının Servet olduğunu her fırsatta vurguluyorum zaten,merak etme ben sırf kendi takımımda diye hiç bir oyuncuyu övmem,farklı takımda diye de her hangi bir oyuncuyu yermem senin gibi.Beni az çok tanıyan objektif olduğumu bilir.İ.Kaş sırf üç büyüklerde onuyor diye alındıysa Milli takıma Yasin Çakmak nerde,Baki nerde,Toraman nerde,Volkan Yaman nerde,İ.Üzülmez nerde,üç büyüklerde oynayan diğer Türkler nerde?Böyle bir şeyi söylemen bile mantık dışı...

Ayrıca bana İ.Kaş'ı kaç maç izlediğimi soruyosun öyle mi?

İ.Kaş bu sene Lig,Kupa,Şl ve milli takım dahil olmak üzere 25 maça yakın 11 çıktı ve hepsini canlı izledim.Senin gibi 2 dakikalıl özetlere bakarak futbolcu değerlendirmiyorum yani.Ama G.Saray maçını izlemiş olman lazım,sadece onu izlediysen bile İ.Kaş'ın defansının ne denli iyi olduğunu anlardın...

Merak etme bende yaklaşık senin kadar izledim i.kaşı.
    İ.kaş bana göre iyi bir futbolcu değil iyi oynadığı hiç bi maçıda hatırlamıyorum..Gereksiz yere lig maçında atıldı (sivastı sanırım) Yanımdakiler bilir atılacağını ilk sarı kartı gördükten sonra söylemiştim..Rize kupa maçında çok gereksiz bi hata yapıp topu kaptırdı gol yedi bjk..İ.kaş kesinlikle milli takım düzeyinde değildir bu benim görüşüm..Tabiki milli takım 3 büyük oyuncular torpilli yoksa nerde m.topuz sağbekse sağbek sağ açıksa sağ açık..Veya neden e.güngör ankaragücündeyken milli takıma alınmadı?

Çok haklısın BJK çıkacağına inanıyorum ama Live den fark yiyecek çünkü Live Cl de farklı
    Beşiktaş hem burda hem İngiltere'de Liverpool'dan fark yesin ben bidaha buraya yazmayacam...

Sende sözünde dur o zaman..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Merak etme bende yaklaşık senin kadar izledim i.kaşı.
    İ.kaş bana göre iyi bir futbolcu değil iyi oynadığı hiç bi maçıda hatırlamıyorum..Gereksiz yere lig maçında atıldı (sivastı sanırım) Yanımdakiler bilir atılacağını ilk sarı kartı gördükten sonra söylemiştim..Rize kupa maçında çok gereksiz bi hata yapıp topu kaptırdı gol yedi bjk..İ.kaş kesinlikle milli takım düzeyinde değildir bu benim görüşüm..Tabiki milli takım 3 büyük oyuncular torpilli yoksa nerde m.topuz sağbekse sağbek sağ açıksa sağ açık..Veya neden e.güngör ankaragücündeyken milli takıma alınmadı?

Beşiktaş hem burda hem İngiltere'de Liverpool'dan fark yesin ben bidaha buraya yazmayacam...

Sende sözünde dur o zaman..
    Öyle tek tek hataları sayacak olursak,Cannavaro'nun da bir ton hatası çıkar,Nesta'nın da,Puyol'un da.Her futbolcu hata yapacak,hem de bu bir genç ise...

E.Güngör her zaman Milli takımdaydı,yaşı küçük olduğu için doğal olarak A Milli değilde Ümit Milli takımda oynuyordu ve kaptanlık yapıyordu.Bir oyuncu sırf üç büyüklerde oynuyor diye milli takıma alınması söz konusu olamaz.Bu çok saçma bir düşünce.O zaman dediğim gibi üç büyüklerde oynayan her futbolcunun çağrılması lazım.Bugün bir Toraman,Karan,Şükür bile çağırılmıyor milli takıma.Bunun üç büyükle,Anadolu ile ne alakası var...

Son yazdığın şeye gelince,o kadar küçük duruma düşüyorsun ki anlatamam.Ne alakası var bunun şimdi?Ben Sabri mesajını konumuzla alakalı olduğu için yazdım ama senin bu yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değil...

Ayrıca Liverpool'un ne kadar güçlü bir takım olduğunu bildiğimiz için "hem burda hem İngiltere'de" yazmışız.Ama nerde konumuzla ilgili cevap veremeyince böyle bir davranış içerisine giriyorsun.Futbol konuşmaya varsan devam edelim.Yoksa ben terbiyesizlik konusunda yarışamam seninle...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle tek tek hataları sayacak olursak,Cannavaro'nun da bir ton hatası çıkar,Nesta'nın da,Puyol'un da.Her futbolcu hata yapacak,hem de bu bir genç ise...

E.Güngör her zaman Milli takımdaydı,yaşı küçük olduğu için doğal olarak A Milli değilde Ümit Milli takımda oynuyordu ve kaptanlık yapıyordu.Bir oyuncu sırf üç büyüklerde oynuyor diye milli takıma alınması söz konusu olamaz.Bu çok saçma bir düşünce.O zaman dediğim gibi üç büyüklerde oynayan her futbolcunun çağrılması lazım.Bugün bir Toraman,Karan,Şükür bile çağırılmıyor milli takıma.Bunun üç büyükle,Anadolu ile ne alakası var...

Son yazdığın şeye gelince,o kadar küçük duruma düşüyorsun ki anlatamam.Ne alakası var bunun şimdi?Ben Sabri mesajını konumuzla alakalı olduğu için yazdım ama senin bu yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değil...

Ayrıca Liverpool'un ne kadar güçlü bir takım olduğunu bildiğimiz için "hem burda hem İngiltere'de" yazmışız.Ama nerde konumuzla ilgili cevap veremeyince böyle bir davranış içerisine giriyorsun.Futbol konuşmaya varsan devam edelim.Yoksa ben terbiyesizlik konusunda yarışamam seninle...
    Geçmişten örnek veren sensin yahu herkese anladığın dilden konuşuyoruz fena mı Cannavora iyide oynadı bende diyorum ki kaş iyi oynasın hata yapsın kabulümdür ama sadece hata yapıyor..

İzlemekten bahsediyosunda sen ne kadar izledin aydın yılmazı araştırma bölümünde ahkam kesiyosun biz sana ''sen kaç kere izledin konuşuyosun'' diye terbiyesizlik yaptık mı..Senin ne kadar objektif olduğunu bilmiyen yok zaten..

Serdar Özkan şuanda Arda'nın çok çok üstünde hem defansif hem ofansif hemde mental olarak.Serdar Kurtuluş en iyi döneminde alınmadı.Türkiye'nin en iyi önliberosuda alınmıyo kadroya...
    Arda Turan aylardır top oynamıyor.5 haftalık futbolu onu milli takımın vazgeçilmezi yaptı ya.Helal olsun bu zihniyete...
    Konuya son cevabım ne yazarsan yaz cavap vermiyecem ceza almak istemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Geçmişten örnek veren sensin yahu herkese anladığın dilden konuşuyoruz fena mı Cannavora iyide oynadı bende diyorum ki kaş iyi oynasın hata yapsın kabulümdür ama sadece hata yapıyor..

İzlemekten bahsediyosunda sen ne kadar izledin aydın yılmazı araştırma bölümünde ahkam kesiyosun biz sana ''sen kaç kere izledin konuşuyosun'' diye terbiyesizlik yaptık mı..Senin ne kadar objektif olduğunu bilmiyen yok zaten..

Konuya son cevabım ne yazarsan yaz cavap vermiyecem ceza almak istemiyorum..
    Aynı tas aynı hamam...

Ben senin Sabri yorumunu neden yazdım buraya,konumuzla alakası vardı.Ama sen hala alakasız alakasız şeyler yazıp duruyorsun...

Yine çıkarmışsın bir şeyler.Evet onlar o zaman için geçerliydi.S.Kurtuluş'un geçen sene önliberoda nasıl oynadığını cümle alem biliyor.Arda olayı ise sezon başındaki formsuzluğu yüzünden yazılmış bir mesajdır.Hatta taraftar bile neler yapmıştı Arda'ya.Her neyse konu bu değil ama sen mide bulandırmaya devam ediyorsun...

Yine söylüyorum,futbol konuş...

Futbol konuşmaktan başka herşeyi yapıyosun sen...

Bu konunun başından beri olan diyaloğumuzu okuyan kim haklı,kim haksız,kim daha objektif rahatlıkla anlar.Tabi senin can ciğer dostun,eski sınıf arkadaşın sadece seni tutar,o ayrı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anıl sen en baştan hata yapmışsın.Sabri için bir kaç ay önce çok güzel şeyler yazıp şimdide iyi oyuncu diyen birisinin İ.Kaş hakkındaki yorumuna ne takılıyorsun ki? Ona göre kötüdür ama bana göre,sana göre,Fatih Terim'e göre,Ertuğrul Sağlam'a göre,Getafe teknik ekibine göre iyidir.Bu kadar basit..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aynı tas aynı hamam...

Ben senin Sabri yorumunu neden yazdım buraya,konumuzla alakası vardı.Ama sen hala alakasız alakasız şeyler yazıp duruyorsun...

Yine çıkarmışsın bir şeyler.Evet onlar o zaman için geçerliydi.S.Kurtuluş'un geçen sene önliberoda nasıl oynadığını cümle alem biliyor.Arda olayı ise sezon başındaki formsuzluğu yüzünden yazılmış bir mesajdır.Hatta taraftar bile neler yapmıştı Arda'ya.Her neyse konu bu değil ama sen mide bulandırmaya devam ediyorsun...

Yine söylüyorum,futbol konuş...

Futbol konuşmaktan başka herşeyi yapıyosun sen...

Bu konunun başından beri olan diyaloğumuzu okuyan kim haklı,kim haksız,kim daha objektif rahatlıkla anlar.Tabi senin can ciğer dostun,eski sınıf arkadaşın sadece seni tutar,o ayrı...

Sen futbol konuşuyosan başkalarının fikirlerine artistlik yapmıyacaksın kendi dediklerini yazıcaksın..Millete sataşıp lafı sokmaya kalkıp futbol konuşalım demiyeceksin..Sen her formsuz oyuncuya bi işe yaramaz mı dersin yoksa sadece sevmediğin takım oyuncularına mı?Ayrıca miili takıma hakeden gider diyen sen değilmiydin niye alındın ardanın seçilmesine?Arda formsuz serdar özkan ne yapmışta ardadan her türlü kat kat üstün olduğunu..Demekki senin futbol bilgin bu kadar kıt veya taraf tutuyorsun..Evet ayrıca herkes görür
    kimin haklı olduğunu senin objektif olduğunu düşünn bir tek bjkli arkadaşların kendi üye notlarınıda bi oku istersen..Senin dediklerin..Eni iyi defans g.zan toraman en iyi önlibero serdar en iyi sağ açık serdar en iyi forvet bobo bjk kaçıncı 3.....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen futbol konuşuyosan başkalarının fikirlerine artistlik yapmıyacaksın kendi dediklerini yazıcaksın..Millete sataşıp lafı sokmaya kalkıp futbol konuşalım demiyeceksin..Sen her formsuz oyuncuya bi işe yaramaz mı dersin yoksa sadece sevmediğin takım oyuncularına mı?Ayrıca miili takıma hakeden gider diyen sen değilmiydin niye alındın ardanın seçilmesine?Arda formsuz serdar özkan ne yapmışta ardadan her türlü kat kat üstün olduğunu..Demekki senin futbol bilgin bu kadar kıt veya taraf tutuyorsun..Evet ayrıca herkes görür
    kimin haklı olduğunu senin objektif olduğunu düşünn bir tek bjkli arkadaşların kendi üye notlarınıda bi oku istersen..Eni iyi defans g.zan toraman en iyi önlibero serdar en iyi sağ açık serdar en iyi forvet bob bjk kaçıncı 4.....
    Ben o Arda mesajını ne zaman yazmışım haberin var mı?Sezonun başlarıydı,hiç bir şey oynamıyordu Arda,herkes yüklenmeye başlamıştı,şımardı,çok formsuz diye,taraftarla bile ıslıklamıştı.O dönemde S.Özkan çok iyi çıkış yapmıştı,ama Terim yine Arda'yı almıştı.Ben zaten mesajda "şuanda" kullanmışım...

Evet benim futbol bilgim kıt,sizin gibilerden öğreneceğim çok şey var...

Konuyu nerelerden,nerelere getirdin.Bundan sonra istediğin şeyi yaz cevap vermeyeceğim....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bak dostum sen olayı başka yönlere çektikçe çekiyorsun.Kaş kötü demişsin,Sabri iyi demişsin arkadaşda Sabri'yi yerin dibine soktuğun bir mesajı göstermiş sana mesajınla ilgili sende gidip tee eski defterleri karıştırmışsın ama konuyla alakası bile yok.Örnek verdiğin mesajlar içerisinde ne İbrahim Kaş ile ilgili ne de Sabri ile ilgili bir yazı yok.Liverpool'dan fark yemeyiz dediği ve teeee sezon başında Arda'nın alınmasına muhalefet gösterdiği mesajları örnek veriyorsun.Bunu yapma amacın çok açık.İşi yokuşa sürmek istiyorsun.Yinede cevabını ben vereyim sana.Arda'nın o zamanki formu kötüdür milli takıma alınmasını yanlış bulmuştur.Liverpool maçında Beşiktaş fark yer demende senin futbol önsezilerinle ilgili bir olay değil tamamen Galatasaray'lı olmanla ilgili bir durum bence.Sen Beşiktaş'lı olsaydın böyle bir mesaj yazmazdın.Ayrıca şöyle bir durumda söz konusu.Bu forumda kim kendi takımın fark yiyeceğini düşünen bir mesaj görse mutlaka ona tersi görüş belirten bir cevap verir.Bundan dolayı sen Anıl'a fanatiksin diyemezsin..

Anıl'ın fanatik olduğunu belirtmişsin.Ona göre en iyi oyuncuların Beşiktaş'tan çıktığını söylemişsin ama sırf onu karalamak adına yazılmış şeyler bunlar.Bir örnekle açıklayayım.Zamanında Anıl M.Topal'ın iyi olmadığını savunuyordu.Ona göre sıradan bir oyuncuydu ve Galatasaraylılarla bu konuda baya bir tartışmada bulunmuştu.Sonrasında M.Topal'ın gösterdiği üstün performans dolayısıyla Anıl fikrinin yanlış olduğunu bu forumda belirtti.Yani senin iddia ettiğin gibi sabit fikirli birisi değildir kesinlikle.He ona göre en iyi defansta Toraman ile Zan değil Servet'tir.Bunu 1 kaç mesaj öncesinde belirtmiş.O kadar gözün dönmüşki bunu bile görmemişsin.Şöyle bir şeyde var.Bu forumda her üye kendi takımının oyuncusunu destekler.Size göre Aydın Yılmaz daha iyidir,bize göre Serdar Özkan.Herkesin fikri kendine..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

@anilton

onurun eski sınıf arkadaşı bir tek benim bu forumda.

sana uzunca cevap verip burayı taraftar forumuna çevirmeyeceğim adeta gelip kendin sataşıyorsun.ne demek can ciğer eski arkadaşın seni tutar... nerden laf yapıştırsam diye uğraşıyorsun.şaka mı yapıyorsun bir derdin varsa söyle.illa bir cevap istiyorsan kullanıcı notlarındaki ilk mesaja bak.

dikkat edersen smiley kullanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    @anilton

onurun eski sınıf arkadaşı bir tek benim bu forumda.

sana uzunca cevap verip burayı taraftar forumuna çevirmeyeceğim adeta gelip kendin sataşıyorsun.ne demek can ciğer eski arkadaşın seni tutar... nerden laf yapıştırsam diye uğraşıyorsun.şaka mı yapıyorsun bir derdin varsa söyle.illa bir cevap istiyorsan kullanıcı notlarındaki ilk mesaja bak.

dikkat edersen smiley kullanmıyorum.
    Bir derdim olsa eklerim msnini ve ya özelden mesaj atarım.Tanımam etmem,ne derdim olacak sizinle.Sana laf sokunca elime ne geçecek.Ben sadece futbol konuşuyorum,futbol tartışıyorum...

Bunu yapamayanlar farklı yollardan vurmaya çalışıyorlar ona uyuz oluyorum sadece o kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir derdim olsa eklerim msnini ve ya özelden mesaj atarım.Tanımam etmem,ne derdim olacak sizinle.Sana laf sokunca elime ne geçecek.Ben sadece futbol konuşuyorum,futbol tartışıyorum...

Bunu yapamayanlar farklı yollardan vurmaya çalışıyorlar ona uyuz oluyorum sadece o kadar...
    M.topalı beğenmiyorum sizene diyodun..Bende onu diyorum bende i.kaşı beğenmiyorum sanane .Senin futbol konuşman kişilerin kaç ay öncesinden ne dediğini araştırıp bjkli oyunculara ''bi yamuk'' olmasın diye laf sokmaktan ibaret..Tabi bu aradada karşı takım futbolcularıadna laf sokucan.Arda 5 haftalık futbolcuymuş..i.kaş kaç haftalık?
    Tarafsız insana bak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

M.topalı beğenmiyorum sizene diyodun..Bende onu diyorum bende i.kaşı beğenmiyorum sanane .Senin futbol konuşman kişilerin kaç ay öncesinden ne dediğini araştırıp bjkli oyunculara ''bi yamuk'' olmasın diye laf sokmaktan ibaret..Tabi bu aradada karşı takıma laf sokucan.
    Üstüme iyilik sağlık,kendi davranışlarını benim üstüme yıkıyosun.Bu söylediklerini ben değil sen yapıyosun...

Ben senin İ.Kaş'ı beğenmemene bir şey demiyorum ki.Sadece üslubuna ve beğenmemenin nedenlerini açıklamamna takılıyorum.Tamam ilk başlarda Topal'ı beğenmiyordum,ama ben M.Topal kazma,"teneke" demiyordum.Neden beğenmediğimi,eksilerinin ne olduğunu kendimce açıklayarak yorumluyordum...

Cevap vermeyeceğim diyorum ama öyle alakasız şeyler yazıyorsun ki yazmak zorunda hissediyorum kendimi.Bu son oldu ama,küfür dahi etsen cevap yazmayacağım...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar sakin sakin yormlaını yazın, neden bu kadar uzattınız ki? Konuyu kapatıyorum. Kim haklıydı konusuna girmiyorum, siz de sakinleşince 1-2 gün sonra konuyu baştan okuyunuz, nerede hata var siz de göreceksiniz mutlaka. Ama okurken önyargılı olmayın, siz yazmamışsınız gibi okuyun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

İbrahim Kaş şu anda yeterli olmayabilir, ama İspanya'da kendini geliştireceğine inanıyorum açıkçası..

Sabri için söylenecek fazla birşey yok. Son zamanlardda ki performansını devam ettirirse, Gökhan'ı aramayız. Ancak ne zaman ne olacağı belli olmuyor Sabri konu olunca..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri