1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Öyle tek tek hataları sayacak olursak,Cannavaro'nun da bir ton hatası çıkar,Nesta'nın da,Puyol'un da.Her futbolcu hata yapacak,hem de bu bir genç ise...

E.Güngör her zaman Milli takımdaydı,yaşı küçük olduğu için doğal olarak A Milli değilde Ümit Milli takımda oynuyordu ve kaptanlık yapıyordu.Bir oyuncu sırf üç büyüklerde oynuyor diye milli takıma alınması söz konusu olamaz.Bu çok saçma bir düşünce.O zaman dediğim gibi üç büyüklerde oynayan her futbolcunun çağrılması lazım.Bugün bir Toraman,Karan,Şükür bile çağırılmıyor milli takıma.Bunun üç büyükle,Anadolu ile ne alakası var...

Son yazdığın şeye gelince,o kadar küçük duruma düşüyorsun ki anlatamam.Ne alakası var bunun şimdi?Ben Sabri mesajını konumuzla alakalı olduğu için yazdım ama senin bu yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değil...

Ayrıca Liverpool'un ne kadar güçlü bir takım olduğunu bildiğimiz için "hem burda hem İngiltere'de" yazmışız.Ama nerde konumuzla ilgili cevap veremeyince böyle bir davranış içerisine giriyorsun.Futbol konuşmaya varsan devam edelim.Yoksa ben terbiyesizlik konusunda yarışamam seninle...
    Geçmişten örnek veren sensin yahu herkese anladığın dilden konuşuyoruz fena mı Cannavora iyide oynadı bende diyorum ki kaş iyi oynasın hata yapsın kabulümdür ama sadece hata yapıyor..

İzlemekten bahsediyosunda sen ne kadar izledin aydın yılmazı araştırma bölümünde ahkam kesiyosun biz sana ''sen kaç kere izledin konuşuyosun'' diye terbiyesizlik yaptık mı..Senin ne kadar objektif olduğunu bilmiyen yok zaten..

Serdar Özkan şuanda Arda'nın çok çok üstünde hem defansif hem ofansif hemde mental olarak.Serdar Kurtuluş en iyi döneminde alınmadı.Türkiye'nin en iyi önliberosuda alınmıyo kadroya...
    Arda Turan aylardır top oynamıyor.5 haftalık futbolu onu milli takımın vazgeçilmezi yaptı ya.Helal olsun bu zihniyete...
    Konuya son cevabım ne yazarsan yaz cavap vermiyecem ceza almak istemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Geçmişten örnek veren sensin yahu herkese anladığın dilden konuşuyoruz fena mı Cannavora iyide oynadı bende diyorum ki kaş iyi oynasın hata yapsın kabulümdür ama sadece hata yapıyor..

İzlemekten bahsediyosunda sen ne kadar izledin aydın yılmazı araştırma bölümünde ahkam kesiyosun biz sana ''sen kaç kere izledin konuşuyosun'' diye terbiyesizlik yaptık mı..Senin ne kadar objektif olduğunu bilmiyen yok zaten..

Konuya son cevabım ne yazarsan yaz cavap vermiyecem ceza almak istemiyorum..
    Aynı tas aynı hamam...

Ben senin Sabri yorumunu neden yazdım buraya,konumuzla alakası vardı.Ama sen hala alakasız alakasız şeyler yazıp duruyorsun...

Yine çıkarmışsın bir şeyler.Evet onlar o zaman için geçerliydi.S.Kurtuluş'un geçen sene önliberoda nasıl oynadığını cümle alem biliyor.Arda olayı ise sezon başındaki formsuzluğu yüzünden yazılmış bir mesajdır.Hatta taraftar bile neler yapmıştı Arda'ya.Her neyse konu bu değil ama sen mide bulandırmaya devam ediyorsun...

Yine söylüyorum,futbol konuş...

Futbol konuşmaktan başka herşeyi yapıyosun sen...

Bu konunun başından beri olan diyaloğumuzu okuyan kim haklı,kim haksız,kim daha objektif rahatlıkla anlar.Tabi senin can ciğer dostun,eski sınıf arkadaşın sadece seni tutar,o ayrı...

Mesaj Yetkileri