Öyle tek tek hataları sayacak olursak,Cannavaro'nun da bir ton hatası çıkar,Nesta'nın da,Puyol'un da.Her futbolcu hata yapacak,hem de bu bir genç ise...
E.Güngör her zaman Milli takımdaydı,yaşı küçük olduğu için doğal olarak A Milli değilde Ümit Milli takımda oynuyordu ve kaptanlık yapıyordu.Bir oyuncu sırf üç büyüklerde oynuyor diye milli takıma alınması söz konusu olamaz.Bu çok saçma bir düşünce.O zaman dediğim gibi üç büyüklerde oynayan her futbolcunun çağrılması lazım.Bugün bir Toraman,Karan,Şükür bile çağırılmıyor milli takıma.Bunun üç büyükle,Anadolu ile ne alakası var...
Son yazdığın şeye gelince,o kadar küçük duruma düşüyorsun ki anlatamam.Ne alakası var bunun şimdi?Ben Sabri mesajını konumuzla alakalı olduğu için yazdım ama senin bu yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değil...
Ayrıca Liverpool'un ne kadar güçlü bir takım olduğunu bildiğimiz için "hem burda hem İngiltere'de" yazmışız.Ama nerde konumuzla ilgili cevap veremeyince böyle bir davranış içerisine giriyorsun.Futbol konuşmaya varsan devam edelim.Yoksa ben terbiyesizlik konusunda yarışamam seninle...