Quote Originally Posted by Onurap View Post
Geçmişten örnek veren sensin yahu herkese anladığın dilden konuşuyoruz fena mı Cannavora iyide oynadı bende diyorum ki kaş iyi oynasın hata yapsın kabulümdür ama sadece hata yapıyor..

İzlemekten bahsediyosunda sen ne kadar izledin aydın yılmazı araştırma bölümünde ahkam kesiyosun biz sana ''sen kaç kere izledin konuşuyosun'' diye terbiyesizlik yaptık mı..Senin ne kadar objektif olduğunu bilmiyen yok zaten..

Konuya son cevabım ne yazarsan yaz cavap vermiyecem ceza almak istemiyorum..
Aynı tas aynı hamam...

Ben senin Sabri yorumunu neden yazdım buraya,konumuzla alakası vardı.Ama sen hala alakasız alakasız şeyler yazıp duruyorsun...

Yine çıkarmışsın bir şeyler.Evet onlar o zaman için geçerliydi.S.Kurtuluş'un geçen sene önliberoda nasıl oynadığını cümle alem biliyor.Arda olayı ise sezon başındaki formsuzluğu yüzünden yazılmış bir mesajdır.Hatta taraftar bile neler yapmıştı Arda'ya.Her neyse konu bu değil ama sen mide bulandırmaya devam ediyorsun...

Yine söylüyorum,futbol konuş...

Futbol konuşmaktan başka herşeyi yapıyosun sen...

Bu konunun başından beri olan diyaloğumuzu okuyan kim haklı,kim haksız,kim daha objektif rahatlıkla anlar.Tabi senin can ciğer dostun,eski sınıf arkadaşın sadece seni tutar,o ayrı...