Ben İ.Kaş'ı hiç bir zaman göklere çıkarmadım,öyle bir yazımı bul göster bidaha yazmayım.Şu anda da çıkarmıyorum.Sabri İ.Kaş'tan daha iyi bir sağ bektir.Bunu tartışmam bile,ben sadece senin İ.Kaş teneke,ne defansı var,ne hucümü var demene kızıyorum.Bu kadar fanatiklik olmaz yani.Ben Türkiye'nin en iyi defansının Servet olduğunu her fırsatta vurguluyorum zaten,merak etme ben sırf kendi takımımda diye hiç bir oyuncuyu övmem,farklı takımda diye de her hangi bir oyuncuyu yermem senin gibi.Beni az çok tanıyan objektif olduğumu bilir.İ.Kaş sırf üç büyüklerde onuyor diye alındıysa Milli takıma Yasin Çakmak nerde,Baki nerde,Toraman nerde,Volkan Yaman nerde,İ.Üzülmez nerde,üç büyüklerde oynayan diğer Türkler nerde?Böyle bir şeyi söylemen bile mantık dışı...
Ayrıca bana İ.Kaş'ı kaç maç izlediğimi soruyosun öyle mi?
İ.Kaş bu sene Lig,Kupa,Şl ve milli takım dahil olmak üzere 25 maça yakın 11 çıktı ve hepsini canlı izledim.Senin gibi 2 dakikalıl özetlere bakarak futbolcu değerlendirmiyorum yani.Ama G.Saray maçını izlemiş olman lazım,sadece onu izlediysen bile İ.Kaş'ın defansının ne denli iyi olduğunu anlardın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beni suçladığın konuyu uygulamalı olarak gösteriyorsun.Sen sırf bana bir şeyler yazmış olmak için yazıyorsun...
Sen konuyu anlamdan dalmışsın.Konu Sabri,İ.Kaş kıyası değil.Böyle bir kıyas yapılırsa Sabri tabi ki İ.Kaş'tan çok daha iyi bir sağ bektir.Benim savunduğum olay arkadaşın İ.Kaş'ı yeteince izlemden,çok net bir kanıya varması...
Ayrıca buda benim o 1 kaç ay önceki Sabri olayındaki yorumum...
"Formsuzdur,kişiliği pek iyi değildir hepsine tamam ama Sabri'yi bu kadar çabuk sileceğinizi tahmin etmiyordum.Sabri bu takıma çok şeyler verdi.Her oynadığı maçtada formasını yakadan beline kadar ıslatan,mücadele eden bir oyuncu.Bu kadar kolay harcanmamalı.Formda bir Sabri Euro 2008 içinde gerekli.Ağalık taslamadan,disiplinsizlikten falan bahsediyoruzunuz.H.Şaş'ın idam edilmesi lazımdı o zaman.Belki klasik bir cümle ama "Vefa sadece bir semt adımıdır?"...
Neyse Allah'tan affedildi Sabri.Gerçekten ben çok sevindim..."