1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    @anilton

onurun eski sınıf arkadaşı bir tek benim bu forumda.

sana uzunca cevap verip burayı taraftar forumuna çevirmeyeceğim adeta gelip kendin sataşıyorsun.ne demek can ciğer eski arkadaşın seni tutar... nerden laf yapıştırsam diye uğraşıyorsun.şaka mı yapıyorsun bir derdin varsa söyle.illa bir cevap istiyorsan kullanıcı notlarındaki ilk mesaja bak.

dikkat edersen smiley kullanmıyorum.
    Bir derdim olsa eklerim msnini ve ya özelden mesaj atarım.Tanımam etmem,ne derdim olacak sizinle.Sana laf sokunca elime ne geçecek.Ben sadece futbol konuşuyorum,futbol tartışıyorum...

Bunu yapamayanlar farklı yollardan vurmaya çalışıyorlar ona uyuz oluyorum sadece o kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bir derdim olsa eklerim msnini ve ya özelden mesaj atarım.Tanımam etmem,ne derdim olacak sizinle.Sana laf sokunca elime ne geçecek.Ben sadece futbol konuşuyorum,futbol tartışıyorum...

Bunu yapamayanlar farklı yollardan vurmaya çalışıyorlar ona uyuz oluyorum sadece o kadar...
    M.topalı beğenmiyorum sizene diyodun..Bende onu diyorum bende i.kaşı beğenmiyorum sanane .Senin futbol konuşman kişilerin kaç ay öncesinden ne dediğini araştırıp bjkli oyunculara ''bi yamuk'' olmasın diye laf sokmaktan ibaret..Tabi bu aradada karşı takım futbolcularıadna laf sokucan.Arda 5 haftalık futbolcuymuş..i.kaş kaç haftalık?
    Tarafsız insana bak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    M.topalı beğenmiyorum sizene diyodun..Bende onu diyorum bende i.kaşı beğenmiyorum sanane .Senin futbol konuşman kişilerin kaç ay öncesinden ne dediğini araştırıp bjkli oyunculara ''bi yamuk'' olmasın diye laf sokmaktan ibaret..Tabi bu aradada karşı takıma laf sokucan.
    Üstüme iyilik sağlık,kendi davranışlarını benim üstüme yıkıyosun.Bu söylediklerini ben değil sen yapıyosun...

Ben senin İ.Kaş'ı beğenmemene bir şey demiyorum ki.Sadece üslubuna ve beğenmemenin nedenlerini açıklamamna takılıyorum.Tamam ilk başlarda Topal'ı beğenmiyordum,ama ben M.Topal kazma,"teneke" demiyordum.Neden beğenmediğimi,eksilerinin ne olduğunu kendimce açıklayarak yorumluyordum...

Cevap vermeyeceğim diyorum ama öyle alakasız şeyler yazıyorsun ki yazmak zorunda hissediyorum kendimi.Bu son oldu ama,küfür dahi etsen cevap yazmayacağım...

Mesaj Yetkileri