Originally Posted by
EmperoR
Yukarida cesitli yorumlar gelmis Kazim hakkinda yaptigim yorumdan dolayi.
Ben yorumumun arkadasindayim,hic öyle fanatiklik yaptigim yok.Milli takimda ben Galatasaray formasiyla yorum yapmam hicbir zaman.
Kazim ne yapti Allah askina ? 1-2 futbolcu gecmekle,iceriye mac boyunca 1-2 tane top atmakla iyi futbolcu mu olunuyor ? Yoksa bütün takimin batirdigi günde bunlari yapmak onu sivreltiyor mu ?
Sabri 2.yari da girdi,Kazimin yaptiklarindan daha cok seyler yapti,uzaktan sutlar cekti,iceriye ortalar acti,cizgiye indi,arada Kazimla paslasti vs.
Yani cabasini gösterdi,Kazim ilk yari yoktu,yorumlar burada,tek tek alinti yaparim isterseniz,herkes ciksin diyordu,2.yarida 2 güzel calim atti diye KAZIM SÜPER ! Yok artik yaaa (=
Gökhan Gönül olsaydi tabi ki cok degisik olurdu,Hamit ile önlü arkali cok iyi oynuyorlardi.Ama madem Gökhanin yok,o bölgede oynayabilecek tek adam Sabri kaliyor,oynatsana onu.Grup maclarinda Hamit ile nasil oynadigi ortada !
Ömer abi de Kazim hakkinda biseyler yazmis,ona neden öyle yorumlar gelmedi ?
Belli hersey bu forumda,üyelere göre karsit yorum yapiliyor ...
Maca gelirsek eger ;
Kötü oynamadik,cünkü oynasak bile bisey oynamis oluyoruz.Ben onu göremedim,yani biz futbol oynamadik dün,ne organize atak gerceklestirdik,ne topumuz rakip kaleciye gitti.
Kaleci utanmasaydi cimlerin üzerine cadir kurup piknik yapacakti,inaniyorum ki o halde bile biz o kaleciye gol atamazdik,cünkü defanslarini gecemiyorduk,pas organizasyonumuz yoktu,kanatlara iniyoruz ama iceride Nihat var(!)
Eeee sen Nihati St oynatirsan millet senin teknik direktörlügünle böyle alay gecer iste ! Nerede Mehmet Yildiz ? Ümit Karan ? Fatih Tekke ?
Gün gectikce kendisiyle celismesi daha da belirginlesiyor,Allah sonumuzu hayir etsin,ne diyeyim ...