Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
391 ile 420 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Aurelio'yu takımda görmek istemiyorum. Hem ırkından hem futbolundan dolayı. Irk meselesini direk atlıyorum, futboluna geliyorum. Aurelio oyuna top sokma becerisi bana göre çok yüksek olan bir oyuncu değil. Bu konuda elimizde daha iyisi var. Mehmet Topal. Savunma konusunda da Aurelio'dan daha iyi bence. 2 kişilik basabilen bir oyuncu M. Topal. Üstelik yorulmak bilmeyen bir oyuncu. Bu durumda Aurelio'yu takımda görmek istemiyorum.
    Mehmet Topal'ı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Gerçekten çok iyi bir futbolcu ama gs'de onun yanında oynayan adama bir bakalım. Ayhan deli gibi koşan ve pres yapan biri. Mehmet'i o kadar rahatlatıyor ki bu yadsınamaz. Ama ben gsde ayhansız mehmet topal'ın döküldüğünüde gördüm. Aurelio dün elinden gelenin en iyisini yaptı, kaldı ki ben tam ön libero oynatılan hiç bir adamın oyuna topu iyi soktuğunu görmedim. Makalele en basit örnek, lampard gelir ondan top alır. Ama dün emre forvet arkası yerine orta saha arkası oynayınca taktik gereği hiç birşey yapamadı orta sahamız. Kazım'a gelince, dün bizi atağa çıkaran tek isimdi ve bence şahane oynadı. Kazım gibi yapabilecek TEK bakın söylüyorum TEK isim Arda Turan'dır. Biri sağa, biri sola geçti mi kadro tam olur bence. Dün SABRİ'nin oyuna girmesi tam bir hataydı. Zaten oyun zekası olmayan birini oyuna sokmak intihar gibiyidi, Hele ki ARDA gibi takımını şampiyonluğa taşıyan genç ama lider ruhlu biri varken kenarda. Yapılması gereken şey basitti. Maça çift ön libero ile başlanacaktı. Aurelio ve Mehmet T. Aurelio biraz daha geride Mehmet biraz önünde onlarında önünde Emre, kanatlar kazım ve arda AML ve AMR şeklinde tek forvet olarakta nihat, fakat sarkık forvet yani emreye yakın oynayacaktı. İnsan diyor ki içinden keşke Hakan genç olsaydıda kafa gollerini tek tek çaksaydı.. Ama malesef hakan bu sene özellikle tüm özelliklerini yitirmiş durumda.
    Dün kadrodan önce taktik olarak yanlıştık maçta. Bu da kaybetmemizi kolaylaştırdı...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Allah verede Hakan Balta sakatlanmasa. Şimdi Hakan Balta'nın da sakatlandığını düşünüp bir savunma hattı kurun bakayım neler çıkacak.

Yanlış oyuncu tercihlerinin kurbanı olacağız gibi bu turnuvada.
    Sabri - Emre Aşık - Emre Güngör - Uğur Boral.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Terim emre güngör'ü hiçbirzaman düsünmedi..Ama şimdi mecburiyetten düsünmek zorunda kaldı..Emre hızlı bir oyuncu çok iyi hamleleri var artık terim'in onu ilkonbire koyması lazım..

Servet'in zaten oynaması zor diyorlar..Gökhan'ında durumu belli degil..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yukarida cesitli yorumlar gelmis Kazim hakkinda yaptigim yorumdan dolayi.
    Ben yorumumun arkadasindayim,hic öyle fanatiklik yaptigim yok.Milli takimda ben Galatasaray formasiyla yorum yapmam hicbir zaman.
    Kazim ne yapti Allah askina ? 1-2 futbolcu gecmekle,iceriye mac boyunca 1-2 tane top atmakla iyi futbolcu mu olunuyor ? Yoksa bütün takimin batirdigi günde bunlari yapmak onu sivreltiyor mu ?
    Sabri 2.yari da girdi,Kazimin yaptiklarindan daha cok seyler yapti,uzaktan sutlar cekti,iceriye ortalar acti,cizgiye indi,arada Kazimla paslasti vs.
    Yani cabasini gösterdi,Kazim ilk yari yoktu,yorumlar burada,tek tek alinti yaparim isterseniz,herkes ciksin diyordu,2.yarida 2 güzel calim atti diye KAZIM SÜPER ! Yok artik yaaa (=

Gökhan Gönül olsaydi tabi ki cok degisik olurdu,Hamit ile önlü arkali cok iyi oynuyorlardi.Ama madem Gökhanin yok,o bölgede oynayabilecek tek adam Sabri kaliyor,oynatsana onu.Grup maclarinda Hamit ile nasil oynadigi ortada !

Ömer abi de Kazim hakkinda biseyler yazmis,ona neden öyle yorumlar gelmedi ?
    Belli hersey bu forumda,üyelere göre karsit yorum yapiliyor ...

Maca gelirsek eger ;
    Kötü oynamadik,cünkü oynasak bile bisey oynamis oluyoruz.Ben onu göremedim,yani biz futbol oynamadik dün,ne organize atak gerceklestirdik,ne topumuz rakip kaleciye gitti.
    Kaleci utanmasaydi cimlerin üzerine cadir kurup piknik yapacakti,inaniyorum ki o halde bile biz o kaleciye gol atamazdik,cünkü defanslarini gecemiyorduk,pas organizasyonumuz yoktu,kanatlara iniyoruz ama iceride Nihat var(!)
    Eeee sen Nihati St oynatirsan millet senin teknik direktörlügünle böyle alay gecer iste ! Nerede Mehmet Yildiz ? Ümit Karan ? Fatih Tekke ?

Gün gectikce kendisiyle celismesi daha da belirginlesiyor,Allah sonumuzu hayir etsin,ne diyeyim ...
    Yorumlarını yapacaksan bile düzgün yap. sana üslubunu düzeltemedin diye ceza verdik. sen adama sokak topçusu diyorsun. sonra gelmiş yorumunu Ömer abi ile karşılaştırıyorsun. demogoji yapmada senden iyisini görmedim bu forumda. ama sen bunları kullanarak zaten şu zamana kadar ceza almamıştın. artık yok öyle. forumu karıştıramayacaksın. buna izin vermeyeceğim. senin her mesajını da özel olarak okuyacağım bundan sonra.

tekrar söylüyorum. doğru düzgün yorumlarda eleştireceksen eyvallah. ama hala fanatik fanatik yorumlar yapacaksan yorma bizi, yorma kendini.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aurelio ya karşı pres yapıldı..Buda topu oyuna düzgün sokmasını engelledi emre gelip topu oyuna sokması gerekirdi..

yalnız şöyle bir durum var frei sakatlanınca forvet olarak iki tane uzun boylu adamları olacak(streller ve eren).ayrıca bunlara top indiren barnetta ve behrami gibi iki tane hızlı iyi orta açabilen adam olacak ve bizim iki tane uzun boylu stoperimiz sakat olacak.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Yorumlarını yapacaksan bile düzgün yap. sana üslubunu düzeltemedin diye ceza verdik. sen adama sokak topçusu diyorsun. sonra gelmiş yorumunu Ömer abi ile karşılaştırıyorsun. demogoji yapmada senden iyisini görmedim bu forumda. ama sen bunları kullanarak zaten şu zamana kadar ceza almamıştın. artık yok öyle. forumu karıştıramayacaksın. buna izin vermeyeceğim. senin her mesajını da özel olarak okuyacağım bundan sonra.

tekrar söylüyorum. doğru düzgün yorumlarda eleştireceksen eyvallah. ama hala fanatik fanatik yorumlar yapacaksan yorma bizi, yorma kendini.
    Hala fanatikce yorumlar yaptigimi söylüyorsun,yanlis düsünüyorsun ...
    Milli takimda ben takim ayrimi yapmam,iyi oynayanin hakkinin verilmesi taraftariyim.Kazim hakkinda sokak topcusu dedim,bence agir bir üslup degildi,oynadigi oyun bakimindan cuk diye oturan bir kavram bu.

Neyse,konuyu uzatmaya gerek yok.Ben Milli takim hakkinda yorumlarimi yaptim,benden alintilar olmadigi sürece daha fazla yorum yapmam,ayni seyleri tekrar tekrar yazmak gerekmiyor cünkü ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçtan 1 gün önce Lig Tv muhabiri Terin'in Emre'ye kesinlikle orta sahadan ayrılma, hep geride kal dediğii bildirmişti. Emre'yi takımın beyni yapacağım deyip, sonra da orta sahayı geçme dersen Emre bu takımı nasıl yönetecek acaba?

1 tane korneri Emre atmadı, neden? Terim orta sahayı geçme, göbekten ayrılma dedi diye. Madem Emre'ye böyle bir görev vereceksin o zaman Topal'ı oynat, daha faydalı olurdu kesin. Sahada komutan Emre olacaksa O'na biraz özgürlük tanımalı, sadece savunma yönünü kullanacaksa gördük dün akşam Emre'nin nasıl performans sergilediğini.

Son yıllarda bu kadar kötü bir takım görmemiştim, aynı oyunu bir daha tekrarlayamayacaklarını düşünerek umutlanıyorum. Portekiz'i çok büyütmüşler kafalarında, sadece savunma üzerine çalışmışlar, Terim gol yemeyelim de ne olursa olsun havasında hazırlamış takımı. 11 oyuncu da kendi yarı alanında, rakipten sadece 3 oyuncu var ve golü yiyoruz. Demek ki savunmayı beceremiyor, ısrar etmek niye? Servet sakatlığından dolayı ayağını uzatamadığını söyledi golde, eğer o topa müdahale etse belki gol yemezdik belki 1 puan alır bu oyuna rağmen sevinirdik. İyi ki yedik o golü, şimdi bazı şeyleri görür umarım Terim.

Gökhan'ın sakatlığı da Tuncay-Arda değişikliğini engelledi. İleriye tek top taşıyacak Kazım vardı dün ve taşıdığı topları da atacak adam bulamadı maalesef. Diğer top taşıyacak özelliği olan Arda mutlaka oynayacaktır kalan maçlarda yoksa kaleye ulaşmamız imkansız.

Artık bu maç geçti, umarım gerekli dersi alırlari bir daha böyle bir oyun sergilemezler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nihat kornerleri iyi kullandığı için Emre kullanmadı kornerleri. Zaten Villarreal'de de hep Nihat kullanıyor.

Benim duyduğum kadarıyla da Aurelio'ya orta sahayı geçme demiş Fatih Terim. NTV'de ki yorumculardan öyle duymuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın ilk yarısını adam gibi izleyemedim.İlk yarı boyunca daha iyi bir görüntü yakalamak için uğraştım tv arkasında.Uydudan yayını yasaklayanlara selam olsun...32 ekran tv,karıncalı bir görüntü ve arka planda cızırtı sesleri..Bundan daha çok üzen beni mağlubiyet değil sahada adeta ezilmemizdir.Üst üste adam gibi pas yapamamamızdır Portekiz stoperi Pepe gibi..

Bu takım gruptan zar zor çıktı,hazırlık maçlarında parlak bir performans göstermedi ama turnuva havasıyla bir başka oynarlar diye ümit ettim.Ama umduğumu bulamadım..

İnşallah Terim ve ekibi bu maçtan gerekli dersleri çıkararak diğer maçlara adam gibi çıkarlar.Umarım oyuncular bu sonuçtan sonra silkelenip kendilerine gelirler.Aksi takdirde grupta sonuncu olmamız kaçınılmaz..Allah yardımcımız olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kazımda çok iyi oynadı. Bence Servet ten de iyidi. Servet verkaç sırasında bir anLık daLgınLığı iLe topa hamLe edemedi ve top yanından geçti. GoLde hatası var Servetin. Tamam saha içerisinde süper oynadı, üstün mücadeLe gösterdi ama bunu atLamamak gerek. En iyisi ve en ayakta duranı ise tartışmasız Kazım dı. Artık maçın 75 dk sonra her topun Kazım a geLmesini istedik. Yoksa hücuma çıkamıyorduk başka türLü.
    Servet açıklama yapmış gol pozisyonunda sakatlığı nüksetmiş ve orda hamleyi yapamamış

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    maçtan cok Türkiyedeki genel defans anlayışını ve defans oyuncularının altyapılarda aldıgı yetersiz egitimi sorgulamak lazım.

Bizim ülkemizdende yıldız stoperler çıkar ama ne zaman daha iyi eğitildikleri ve savunmanın sadece 2 stopere bağlı değil tüm takıma bağlı bir iş olduğu anlaşılınca.

Terim dedi Yıldıray'ı yedek bırakamayacağım için çıkarttım.Yahu işte dün kulübede Yıldıray olsa girme şansı olabilirdi.Girince belki Emre'nin yükünü azaltır,adam eksiltir,top dağıtır bişeyler yapabilirdi.Semih'i beğendim yine bazı topları kısa boyuna rağmen alabildi.Artık kesin bir taktik belirlemeliyiz.Bence bu klasik 4-4-2 olmalı ama kanatlarda Mevlüt-Tuncay yerine Arda-Hamit oynamalı

Uydudan yayını yasaklayan UEFA. Hollanda'da ki biri Türkiye'nin kanalını izlemesin, kendi ülkesinde ki kanalından şampiyonayı izlesin diye. Gazetelerde heryerde şifreler yazıyor zaten.

EURO 2008 boyunca teknik danışma hattı; 0216 316 10 02.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Mehmet Topal'ı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Gerçekten çok iyi bir futbolcu ama gs'de onun yanında oynayan adama bir bakalım. Ayhan deli gibi koşan ve pres yapan biri. Mehmet'i o kadar rahatlatıyor ki bu yadsınamaz. Ama ben gsde ayhansız mehmet topal'ın döküldüğünüde gördüm.
    Bence siz Mehmet Topal'ı gözünüzde çok küçültüyorsunuz. Gs'da onun yanında Ayhan var demişsin. Ayhan kaç ay sakat kaldı sen biliyor musun? Sonra demişsinki Mehmet Topal Ayhan'sız döküldü. Mehmet Topal tek başına Alex'i tamamen adam markajı yapmamasına rağmen oynatmadı. O zaman Ayhan var mıydı ? Hayır yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu konuda yine aynı tartışmalara mı döneceğiz? Terim asla Aurelio'yu kesip Topal'ı oynatmaz. Şimdi bunu tartışmak da gereksiz oluyor. İkisini beraber oynatırsa çok daha faydalı olabilirler. Tartışılacaksa bu tartışılmalı yoksa seçim konusu olduğunda Aurelio Terim için bu turnuvada ilk tercih olacaktır. Daha da uzatıp da birbirimizi kırmayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Aurelio ile Mehmet Topal birlikte oynayacaksa Portekiz maçında oynayacaktı. bundan sonra ki maçlar ikisinin birlikte oynaması için uygun değil bence, hücum oynamamız açısından.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Servet'in olmayacak olması gerçekten çok kötü.Emre Aşık-Gökhan Zan düşünmesi bile kötü..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Servet'in sakatlanması Emre'nin önünü açtı. Artık Terim mecbur Emre'yi oynatacak ve de Emre bu turnuvada kendini kanıtlamak için herşeyi yapacaktır. Bence Servet'in yokluğunu bir nebze de olsa azaltır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bence siz Mehmet Topal'ı gözünüzde çok küçültüyorsunuz. Gs'da onun yanında Ayhan var demişsin. Ayhan kaç ay sakat kaldı sen biliyor musun? Sonra demişsinki Mehmet Topal Ayhan'sız döküldü. Mehmet Topal tek başına Alex'i tamamen adam markajı yapmamasına rağmen oynatmadı. O zaman Ayhan var mıydı ? Hayır yoktu.
    Sezar'ın hakkı Sezar'a..
    Bence mehmet gerçekten iyi bir futbolcu, fakat Aurelio ondan daha iyi bir futbolcu. Bunu bütün sene şampiyonlar liginde gösterdi zaten. Karşısında mehmet yıldız, yusuf şimşek falan yoktu yani. Direkt olarak lampard falan vardı..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugünkü sınavdan dolayı maçın sadece ilk yarısını seyredebildim sabahta ligtvden son yarım saatini izledim ve gerçekten rezil bi maç olmuş elimizdeki en iyi futbolcular bunlar değil....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Sezar'ın hakkı Sezar'a..
    Bence mehmet gerçekten iyi bir futbolcu, fakat Aurelio ondan daha iyi bir futbolcu. Bunu bütün sene şampiyonlar liginde gösterdi zaten. Karşısında mehmet yıldız, yusuf şimşek falan yoktu yani. Direkt olarak lampard falan vardı..
    Erencim aynı Mehmet Yıldız ve aynı Yusuf Şimşek Aurelio'nun karşısında da vardı. Ligi Galatasaray önde bitirdi. O açıdan kurduğunuz denklemde bir anormallik bulunuyor.

Servet ne yapar eder sakatlığına rağmen maçlarda oynar. Gol pozisyonunda o kadar hatalı kişi vardı ki. Nihat topu kaptırdı. Pepe o kadar top sürerken Emre ve Aurelio neredeydi. Duvar pası yapılan oyuncuyu marke eden kişi o esnada ne yapıyordu. Servet topa dokunamadı. Emre niye daha hızlı gelip müdahele etmedi. Volkan olacakları sezip neden daha erken çıkarak topu almadı gibi anlatırsam roman çıkar. Takım halinde kötüydük. Arada iyi işler yapanlar vardı ama bize maç boyunca iyi işler yapan adamlar lazım. Dediğim gibi Servet çok iyi toplar kesti ama golde ayağını uzatamadı. Gökhan Zan kafa vuruşlarında denge bozuyordu, karşı karşıya bir pozisyonda kayarak rakibin düzgün şut atmasını engelledi ve bizi bir golden kurtardı. Ama yaptığı hata sakatlanmasına neden olurken takımımızın ilerleyen dakikalarda hamle yapmasını engelledi. Kazım 2. yarı iyi top taşıdı ama savunma anlamında hiç yoktu. Buda sağ kanadın koridor olmasına sebeb oldu çünkü Hamit'te orayı boş bırakıyordu.

Bize inanmış, hatasız oynayan bir takım lazım. Hele ki hatayı affetmeyen rakiplere karşı oynarken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Servet ve Gökhan diz yan bağlarında esneme olmuş. İsviçre'ye karşı ikiside yok.

Turnuvadan önce o kadar dedik cam adam güvenme şuna diye, Gökhan Zan turnuvayı kapatmış kesin, şaşmadım doğrusu sakatlanmak için yer arıyo adam sanki.

Servet'in kontrolleri sürüyomş, İsviçre'ye karşı kesin oynamayacak.

İsviçre'de frei türkiye maçında yok oda turnuvayı kapatmış
    ohh ohh ohh 1.85 emre 1.83 emre 1.95 streller
    1.90 senderos 1.90 djouruo 1.75 nihat

komik duruma düşeriz demedikmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Al işte böyle insanlarda var ne yazık ki .. Demek sen Milli Takımın yenilmesini beklemişsin hemen karşı atağa geçmek için.. Baksana maç biter bitmez buraya gelip benim görüşümü eleştirip hala kendi görüşünü savunmak için hırpalıyorsun kendini..

Ama doğru ya sen ki Hakan Şükür'süz Milli takımı izlemem demiştin .. Bunları söylemende çok normal..

Ha bu arada Portekiz pivot sistemiyle oynadı dimi ? Yazık olsun böyle zihniyetlere ya ..

Öyle bir hal almışız ki eminim çoğu insan ahh Kazım kötü oynasa , ah Volkan hatalı goller yese , ah şu Mevlüt 5-6 gol kaçırsa da hemen foruma girip bakın ben demiştimmmm !! e getirip hemen eleştirsem de rahatlasam diyenler var. Neyse adam yine bir yerden çıkıp hala Pivot sistemi savunmak için can atıyor. Ah bir yenseydik de eleştiri getiremeseydin ne güzel olacaktı.

pivot santraforda değil be arkadaşım ben sadece hakan yüzünden milli takımı tutmuyor değilimki bi sürü sebeb yüzünden tutmuyorum geçtim santraforu forvetle oynayalım 4-6-0 oynamayalım portekizde 1.82 lik nuno gomes yokmuydu bi kafa topu direkten dönmedimi ceza sahasında etkili olmadımı bir toptada kurnazca davranıp şut attı direkten dönmedimi

bak shamur ben mesajı saat 15:30 da yazıyorum ama sen bugün okuma yarın sabah erkenden oku olurmu anlamıyorsun çünkü
    Last edited by extensor : 08.Haziran.2008 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bak shamur ben mesajı saat 15:30 da yazıyorum ama sen bugün okuma yarın sabah erkenden oku olurmu anlamıyorsun çünkü
    yazarlığı alındı. shamur, arkadaşım sen hiç cevap verme. haklıyken haksız duruma düşme.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

mehmet topuz şu kadroda olsaydı fena mı olurdu.şut çeken çalım atan.onun yerine tümer,ayhan gibi 2.sınıf topçular var yazık valla hem yazık hem günahtır be.
    kritik maça geldik isviçre maçı.bu maçta bir galibiyet çıkarabiliriz yeter ki nihatı biraz serbest kanatlara doğru açarak kullanalım orta saha hamit-emre-aurelio üçgeniyle olsun sonuç gelir ben en azından umutluyum

bence gökhan zan ın oynamaması bizim için kayıptan çok kazanç olur.semih konusunda bence kesinlikle oynamalı isviçre maçında..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Ya arkadaşlar bu formaların şortu ve çorabı değişmiş forma beyaz forma olmuş bence daha iyi de daha evvel böyle olacağı duyurulmuş muydu bi yerde?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Futbolcular hakinda yorum yapmicaktim ama yapim bari

Defansimiz fena degildi onun icin onlar hakinda yorumda bulinmicam. Ofansa gelelim biz hemen

Nihat - Nihat bu macta ezildimi saniyo, Isvicre defansinda kaybolcak.

Mevlut - Nihatin arkasinda degilde onun onunde oynamasi lazim, creative bi ozeligi yok ondan orta sahada topla bulusa bile bisey olmaz. Ilerde topla bulusup defansin uzerine kosular yapmasi lazim

Tuncay - Gorevini yapamadi, ama takim olarak ileri bile cikamadik ondan pek sucu yok.

Emre - Topu ayaginda tutmasi iyidi ama Aurelio nun hizasinda kaldi hep, biraz daha ileri cikmasi gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu maçı unutun gitsin artık. portekiz oynadı, biz izledik. ilk başta şans bizden yanaydı oda bıraktı sonra bizi
    portekiz 3te 3 yapsın. biz isviçre'yi yenelim, çek cumhuriyeti'nden de puan alalım çıkarız yani inşallah
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Sheriff Misafir

Sevet'i gerçekten tebrik ediyorum.. Kendini baya geliştirmiş.. Bazı konularda ufak tefek sıkıntıları var ama inanılmaz yol katetmiş.. Bir defa pozisyon almayı öğrenmiş herşeyden önce.. Dünkü maçta da takımın en iyi oyuncularından biriydi..
    Aurelio rakip atakları sürekli karşıladı oldukça başarılı bir görüntü çizdi..
    Kazım ikinci yarı sağ kanatta oldukça etkili oldu.. Çalımlarıyla, ortalarıyla, paslarıyla hücuma katkı sağladı..İkinci yarı hücuma en çok katkı sağlayan oyuncu oldu.. Geldiği yeri ne kadar hakettiğini gösterdi..
    Volkan ikinci golde biraz afallamasına karşın yinede kötü değildi.. Bir çok golü çıkardı.. Bunlar dışında herkes kötüydü.. Takım olarak çok kötü oynadık ve yenildik.. Belki 2. maç Portekizle olsaydı daha iyi olacaktı..
    Kaybettik üzüntülüyüz.. Yapacak birşeyimiz yok önümüzdeki maçlarda umarım daha iyi oluruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu durmlara düşeceğimizi ben kadro seçimlerinden biliyordum.Anadoluda oynayan birçok süper oyuncunun hakkını yiyen Terimin yanına kalmadı bu yaptığı gaksızlık Terimin daha beter olamsını isterim ama milli takımımız olduğu için üzülüyor insan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maça gelince portekiz Milli Takımı istediği gibi oynadı.Bizde yanıt veremedik çünkü aşırı hücum ağırlıklı bir takımla çıkmıştık ve bu 11 in oynaması gereken maç bana göre bu maç değil kapanarak oynamayı seven İsviçre maçıydı.
    Last edited by Selman Ozturk : 09.Haziran.2008 at 17:31

Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon

Mesaj Yetkileri