391 ile 420 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Servet ve Gökhan diz yan bağlarında esneme olmuş. İsviçre'ye karşı ikiside yok.

Turnuvadan önce o kadar dedik cam adam güvenme şuna diye, Gökhan Zan turnuvayı kapatmış kesin, şaşmadım doğrusu sakatlanmak için yer arıyo adam sanki.

Servet'in kontrolleri sürüyomş, İsviçre'ye karşı kesin oynamayacak.

İsviçre'de frei türkiye maçında yok oda turnuvayı kapatmış
    ohh ohh ohh 1.85 emre 1.83 emre 1.95 streller
    1.90 senderos 1.90 djouruo 1.75 nihat

komik duruma düşeriz demedikmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Al işte böyle insanlarda var ne yazık ki .. Demek sen Milli Takımın yenilmesini beklemişsin hemen karşı atağa geçmek için.. Baksana maç biter bitmez buraya gelip benim görüşümü eleştirip hala kendi görüşünü savunmak için hırpalıyorsun kendini..

Ama doğru ya sen ki Hakan Şükür'süz Milli takımı izlemem demiştin .. Bunları söylemende çok normal..

Ha bu arada Portekiz pivot sistemiyle oynadı dimi ? Yazık olsun böyle zihniyetlere ya ..

Öyle bir hal almışız ki eminim çoğu insan ahh Kazım kötü oynasa , ah Volkan hatalı goller yese , ah şu Mevlüt 5-6 gol kaçırsa da hemen foruma girip bakın ben demiştimmmm !! e getirip hemen eleştirsem de rahatlasam diyenler var. Neyse adam yine bir yerden çıkıp hala Pivot sistemi savunmak için can atıyor. Ah bir yenseydik de eleştiri getiremeseydin ne güzel olacaktı.

pivot santraforda değil be arkadaşım ben sadece hakan yüzünden milli takımı tutmuyor değilimki bi sürü sebeb yüzünden tutmuyorum geçtim santraforu forvetle oynayalım 4-6-0 oynamayalım portekizde 1.82 lik nuno gomes yokmuydu bi kafa topu direkten dönmedimi ceza sahasında etkili olmadımı bir toptada kurnazca davranıp şut attı direkten dönmedimi

bak shamur ben mesajı saat 15:30 da yazıyorum ama sen bugün okuma yarın sabah erkenden oku olurmu anlamıyorsun çünkü
    Last edited by extensor : 08.Haziran.2008 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri