kimseye kızdığımız mızdığımız yok...
araştırmacılardanda bi şey istediğimde yok...
ayrıca hiçbir güvensizlik duymuyorum...
güvensizliğimiz olsa araştırmacılara inanmasak bu forumlarda saatler harcamaktansa 10 dakikada editörden yaparım bir semih profili çıkarım için işinden...
herzaman yazdım genede söylüyorum genel olarak türkiye ligi araştırma ekibi son derece başarılıdır...
temelde iki eksiği vardır bana göre
1. si oyunculara PA ve CA artışında diğer ülke araştırmacılarına göre çok fazlasıyla hassastır.
2. si bazı oyunculardaki gerçek potansiyeli bir türlü anlamamıştır....bunun 8.02 ye 8.0 le falan alakası yok..ben foruma girdiğim ilk yazı nın başlğı "yıllardır süren yanlışlar 2007 de bittimi" de izah etmişimdir bu durumu ...İşte bu oyunculardan biri SEMİH ŞENTÜRK tür diğeri Mehmet YILDIZ dır...Birtürlü bu adamlara ısınamamıştır bizim araştırma ekibimiz. ne demek istediğimi anlaman için 8.0 8.02 yi falan değil 3-4 yıllık FM araştırmalarını da bilmen ve göz önüne alman gerekiyor...
---------------------------------------------------------------------------
.araştırma ekibinden SEMİHİ arıtırn mı yazmışım..profilini değiştirinmi demişim....
zamanında söylemişiz ama yapmamışlar kendi işleridir kendi yetkileridir...ve bende saygı duyuyorum ve FM de yıldız olmayacak ama gerçekte yıldızlığı sürsün düyorum..
bazen kraldan çok kralcı oluyorsunuz ...