1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Jumping 16? Strength 14? Yani ziplamasi ve gucu ayni Rio Ferdinand gibi diyorsun - hatta Ferdinand'in gucu 13...
    valla ingiliz araştırmacılar dengesizse benim suçummu yani benim kriterlerime göre rio jumping 18 güç 15 tir semihte 16 ya 14 tür nesi acayip geldi ben onu anlayamadım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    İşte bu oyunculardan biri SEMİH ŞENTÜRK tür diğeri Mehmet YILDIZ dır...Birtürlü bu adamlara ısınamamıştır bizim araştırma ekibimiz. ne demek istediğimi anlaman için 8.0 8.02 yi falan değil 3-4 yıllık FM araştırmalarını da bilmen ve göz önüne alman gerekiyor...
    abi ben genelde şöyle düşünüyorum arkadaşlarımdaki problemi biz türk futbol mantalitemizin getirisi olarak hep istiyoruzki futbolcu maymun gibi olsun çevik olsun deli gibi çalım atsın 3-5 kişi arasına girsin çıksın çünkü onlar bizim gözümüzü okşuyor adam iyi kafa topu alıyormuşş pehh mesele değil bizim için çok dayanıklıymış 120 dk maça çıkarmış mesele değil

-çalım atıyormu?- yok atamıyor ee kötü o zaman

yada ülkeye kenet andersonn geldi mesela bir tane fenerbahçelinin aklında yoktur ama ortega geldi hala konuşulur nasıl kaçırdık diye kenetin geçmişinde bir efsaneydi. mesela van hoijdonk geldi. Frikik atmasa biz ona düz topçu deriz ciddiyim göremeyiz yani faydalarını çoğu kişinin o kadar bilgisi yok

ha anelka gelir taç çizgisinde iki çalım atar gönülleri feth eder sonra deriz ahh be kaçırdık bu adamı

mesela bir iki bana göre çalım torpillisi hala var örnek vereyim
    özer hurmacı geldiğinden beri naptı özer hurmacı 1 maç kazandırdımı takımına ne yaptı özer hurmacı kaç maça çıktı kaç asisti var
    nizamettin ersun döneminden beri var kaç sene oldu ne yaptı nizamettin
    sezer öztürk oda aynı ne yaptı bu herif kaç senedir
    bakın şimdide hakettiğini bulamayanları yazalım semih ve mehmet yıldız dan başka
    mesela mehmet yılmaz de nigristen daha iyi oynadı sürekli 11 oynadığı her periot muhteşemdi
    mesela okan öztürk şimdi değil ama rizede tam bir son vuruş ustasıydı kimse göremedi
    zamanında cenk işler , coşkun birdal onlarıda kimse göremedi sadece fm anlamında da söylemiyorum bunu
    sonra emre aşık hiç bir zaman kaliteli bir futbolcu olarak görülmedi ama profesyonalliği her zaman üst seviyededir
    servet hala daha yetersiz yapılıyor sahada adamın canı çıkacak o zaman verilecek hakettiği değerler
    hakan baltada gitmez umarım çalım atamıyor diye

öyle işte biz futbol mantalitemizi değiştiremediğimiz sürece bu adamlar gider
    Last edited by extensor : 21.Haziran.2008 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri