valla ingiliz araştırmacılar dengesizse benim suçummu yani benim kriterlerime göre rio jumping 18 güç 15 tir semihte 16 ya 14 tür nesi acayip geldi ben onu anlayamadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi ben genelde şöyle düşünüyorum arkadaşlarımdaki problemi biz türk futbol mantalitemizin getirisi olarak hep istiyoruzki futbolcu maymun gibi olsun çevik olsun deli gibi çalım atsın 3-5 kişi arasına girsin çıksın çünkü onlar bizim gözümüzü okşuyor adam iyi kafa topu alıyormuşş pehh mesele değil bizim için çok dayanıklıymış 120 dk maça çıkarmış mesele değil
-çalım atıyormu?- yok atamıyor ee kötü o zaman
yada ülkeye kenet andersonn geldi mesela bir tane fenerbahçelinin aklında yoktur ama ortega geldi hala konuşulur nasıl kaçırdık diye kenetin geçmişinde bir efsaneydi. mesela van hoijdonk geldi. Frikik atmasa biz ona düz topçu deriz ciddiyim göremeyiz yani faydalarını çoğu kişinin o kadar bilgisi yok
ha anelka gelir taç çizgisinde iki çalım atar gönülleri feth eder sonra deriz ahh be kaçırdık bu adamı
mesela bir iki bana göre çalım torpillisi hala var örnek vereyim
özer hurmacı geldiğinden beri naptı özer hurmacı 1 maç kazandırdımı takımına ne yaptı özer hurmacı kaç maça çıktı kaç asisti var
nizamettin ersun döneminden beri var kaç sene oldu ne yaptı nizamettin
sezer öztürk oda aynı ne yaptı bu herif kaç senedir
bakın şimdide hakettiğini bulamayanları yazalım semih ve mehmet yıldız dan başka
mesela mehmet yılmaz de nigristen daha iyi oynadı sürekli 11 oynadığı her periot muhteşemdi
mesela okan öztürk şimdi değil ama rizede tam bir son vuruş ustasıydı kimse göremedi
zamanında cenk işler , coşkun birdal onlarıda kimse göremedi sadece fm anlamında da söylemiyorum bunu
sonra emre aşık hiç bir zaman kaliteli bir futbolcu olarak görülmedi ama profesyonalliği her zaman üst seviyededir
servet hala daha yetersiz yapılıyor sahada adamın canı çıkacak o zaman verilecek hakettiği değerler
hakan baltada gitmez umarım çalım atamıyor diye
öyle işte biz futbol mantalitemizi değiştiremediğimiz sürece bu adamlar gider