1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Gol kralı olduda nasıl oldu? İlerde tekmi oynadı çift mi oynadı oynadığımı takımın sistemi neydi öyle gol kralı olmuş süperdir demekle olmuyor yani. Zafer Biryol'da gol kralı olmuştu.
    Zafer abimiz TSL de gol kralı oldu La Liga değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Gol kralı olduda nasıl oldu? İlerde tekmi oynadı çift mi oynadı oynadığımı takımın sistemi neydi öyle gol kralı olmuş süperdir demekle olmuyor yani. Zafer Biryol'da gol kralı olmuştu.
    Tamam da oynamamış oyuncuya elimizde patlayacak bence saçma bir laf olmuş.Bekleyip görelim artık yapcak bişey yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi kutluyorum guiza cok iyi bir transfer ama fb li taraftarlara söyliyeyim olmıycak golleri kacırabiliyor bu konuda biraz cıldırabilirler ayrıca zafer biryolun fenerbahcede cok gol atamamasının sebebi beceriksizlikten degil oyun sisteminden konyada butun toplar ona atılıyordu fenerbahcede ise alex ve anelkaya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

%95 ikiside geliyor sanırım Torres'i çıkartıp yeni öğrencisini aldığına göre oyuna.Umarım ikiside başarılı olurlar.Ben Aragones'ten daha ümitliyim Güiza'ya nazaran daha ümitliyim derken daha iyi bilinen bir isim ben Güiza yerine Kanoute'yi değil ama Shevcenko,Crespo bu türdeki Dünya yıldızlarını her zaman tercih ederim

Mesaj Yetkileri