Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi kutluyorum guiza cok iyi bir transfer ama fb li taraftarlara söyliyeyim olmıycak golleri kacırabiliyor bu konuda biraz cıldırabilirler ayrıca zafer biryolun fenerbahcede cok gol atamamasının sebebi beceriksizlikten degil oyun sisteminden konyada butun toplar ona atılıyordu fenerbahcede ise alex ve anelkaya
%95 ikiside geliyor sanırım Torres'i çıkartıp yeni öğrencisini aldığına göre oyuna.Umarım ikiside başarılı olurlar.Ben Aragones'ten daha ümitliyim Güiza'ya nazaran daha ümitliyim derken daha iyi bilinen bir isim ben Güiza yerine Kanoute'yi değil ama Shevcenko,Crespo bu türdeki Dünya yıldızlarını her zaman tercih ederim