Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Evet Tarık abi, ben hiç görmedim bu kadar yüksek bedeli ama Ortega olabilir belki, ona da epey bir para ödenmişti ama sanıyorum ki 15-20 milyon Dolar civarıydı. Güiza'dan az yani.
Kesenin ağzı açılmış görünüyor ama şu Appiah ile Kezman'dan da maddi gelir elde edilmesi lazım. Bu iki ismin toplam bonservisleri 16,5 milyon Euro oldu Fenerbahçe'ye, maaşları hesaba katmıyorum, yani bu iki isimden de en az zararla kurtulmalı Fenerbahçe, umarım bu iki ismi satarız. Rusya'dan falan yok mu Kezman'ı isteyen, onlarda para çok, satarız inşallah.
Aziz Başkan taraftarın dediğini hiçbir zaman yapmadı ki şimdi yapsın. Taraftar Tuncay'ın kalmasını istedi, başkan sözleşme görüşmelerini iş işten geçtikten sonra yaptı, baştan uzatmadı. Taraftar Zico'nun kalmasını istedi, başkan oralı bile olmadı. Taraftar Kezman'ın Maldonado'nun gitmesini istedi, başkan ikisi de kalacak diyor.
ZDF'de sanırım bu iki isim de telafuz edilmiş Alman spiker tarafından. Mallorca taraftarı da protestoya başlamış, Güiza'nın Fenerbahçe'ye gittiğini söylüyorlarmış.
Kaç defa izledin de böyle konuşuyorsun veya Güiza hakkında ne biliyorsun ki elimizde patlayacak diyorsun? Olayın iyi tarafına hiç bakmıyoruz. Güiza faydalı olacaktır. Yani ne yapması gerekiyor başkanın? Sen söyle, soruyorum sana, kimi istiyordun forvet olarak ki Güiza için elimizde patlayacak diyorsun? 31 yaşındaki Kanoute'yi mi istiyordun yoksa 34 yaşındaki Crespo'yu mu?
Guiza faydalı olacaktır öngörüsü nasıl yapılabiliyorsa faydalı olamayacak öngörüsü de yapılabilir ben bir sakınca görmüyorum .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu burda dil anlatım dersi verdirtmeyin insana PATLAYACAK dedim benim tahminim bu şekilde Allah Allah![]()
Last edited by Fernando Gago : 23.Haziran.2008 at 02:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Faydalı olma ihtimali, faydalı olmama ihtimalinden çok daha fazla görünüşe bakılırsa. Gidip de kariyerinin sonlarını yaşayan bir forvet veya düşüşe geçmiş bir forvet transfer etmiyoruz, La Liga gol kralını alıyoruz. Faydalı olmayacak öngörüsünü neye dayandırıyorsun, merak ettim doğrusu.
bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi kutluyorum guiza cok iyi bir transfer ama fb li taraftarlara söyliyeyim olmıycak golleri kacırabiliyor bu konuda biraz cıldırabilirler ayrıca zafer biryolun fenerbahcede cok gol atamamasının sebebi beceriksizlikten degil oyun sisteminden konyada butun toplar ona atılıyordu fenerbahcede ise alex ve anelkaya
Herkesin söylediği tek söz LaLiga gol kralı aslında kimsemin onun hakkında pek bilgisi yok kapalı bir kutu içinden ne çıkar bilinmez ama La Liga gol kralı![]()
İzlediğim kadarıyla yeteri kadar hızlı değil ve pres yapmayan bir oyuncu sürekli beslemek grekiyor onu Kezman'da bu tip değil mi zaten veya Kafa topları dışında Kezman'dan üstünlüğü nedir Alex de takımda olacağına göre çok büyük ihtimalle tek forvet oynayacaz bu da Guiza'nın işine gelmeyecek Çift forvet oynasak Aynı tipte 2 oyuncu bilmem ne kdar gider bu sistemle
%95 ikiside geliyor sanırım Torres'i çıkartıp yeni öğrencisini aldığına göre oyuna.Umarım ikiside başarılı olurlar.Ben Aragones'ten daha ümitliyim Güiza'ya nazaran daha ümitliyim derken daha iyi bilinen bir isim ben Güiza yerine Kanoute'yi değil ama Shevcenko,Crespo bu türdeki Dünya yıldızlarını her zaman tercih ederim
Dostum, yeteri kadar hızlı olmadığı görüşüne katılmıyorum, bence ideal hızda. Pres yapmama konusunda, evet, Kezman kadar pres yapmıyor. Ama bu bir avantajdır, çünkü az yorulur ve enerjisini gol atmak için harcar, Kezman gibi boşa koşmak için değil.
Kezman'a bak, çok beslendiği zaman PSV'de kariyerinin zirvesine çıktı ve sonra düşüşe geçti. Chelsea ve At Madrid'de de bekleneni veremedi, sonra bizde de başarılı olamadı. Yani artık düşüşe geçmiş bir adamı almıştık, sadece geçmişini ve ismini transfer etmiştik. Kezman bizde beslenemedi fikrine katılmıyorum, yeterince beslendi fakat beceriksizliği sebebiyle gol atamadı. Şut vuracak gücü kalmamış artık. PSV'deyken topu alıp defanstan sıyrılıp üst doksana nişanlıyordu ama aynı şeyi Fenerbahçe'de yapamadı, neden, beslenmeyle mi ilgili bu sence? Kezman'ın boş kaleye kaçırdığı golleri hatırlamıyor musun? Onlarda da mı beslenemiyordu? Veya karşı karşıya Kezman neleri kaçırdı, hatırlamıyor musun? Hiç kafayla top indirdiğini gördün mü? Veya etkili bir kafa şutu attığını? Bence Kezman beslendi ama kendinden kaynaklanan sebeplerden faydalı olamadı.
Kezman'dan bitiricilik anlamında üstün olduğu fikrindeyim. Kafa toplarında da Kezman'dan üstün. Şimdi Güiza Kezman kadar beslense bence çok iyi goller atar, başarılı olur. Beslenmede de bitmiyor iş, oyuncu gerekirse kendi pozisyonunu yaratıp gol yapacak veya tehlike yaratacak. Güiza da bunları yapabilecek bir kalitede. Kezman ile kıyaslanmayacak durumda. Kezman eski Kezman olsa bizde coşardı diye düşünüyorum. Bu yıl ölü haliyle bile yanlış hatırlamıyorsam 11 gol attı. Güiza'yı, zirvede bir Güiza'yı çabuk adapte olması halinde düşünemiyorum.
Bir de Güiza'nın Kezman'a göre avantajı fiziği, ikili mücadelelerde yıkılmayacak bir fiziği var. Kezman çok dayanıksız, eziliyor. Güiza daha fizikli ve yapılı.
Vallahi Gago'nun söylediği laf başkalarının "bu adam fenerde şov yapacak" lafından farksız değil. Hiç kimse ne yapacağını bilemez ama herkesin bir fikri vardır. Biri abartarak iyi şeyler söylediğinde tepki verilmiyorsa, aynı şekilde olmsuz düşünen birine de böyle tepki verilmemesi gerekir.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Sen git güzelim Anelkayı sat; kötü, uyum sağlayamadı diye , sonra 23 milyon dolar verip o kadar parayı BENCE hiç hak etmeyen bir santrofora ver , bence çok sapkınca bir transfer yaa... (olursa tabi)
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Biri çıkıp da Güiza başarısız olacak derse, neye dayandırıyor bu temeli, ben merak ederim.
Biri çıkıp da Güiza başarılı olacak derse, dayandırdığı temel bellidir, Güiza'nın formu ve başarısıdır.
Aradaki fark bu yani. Şimdi Hakan Şükür Fenerbahçe'ye gelse, ve iki görüş ortaya atılsa, başarılı olur veya olamaz diye, hangisi daha mantıklıdır? Hakan Şükür başarılı olamaz görüşünün temeli daha mantıklı ve dayanıklıyken, başarılı olur temeli çürüktür.
Olumsuz düşünen kişiye doğal olarak tepki veriyorum ben, çünkü bu adam için olumsuz düşünülmek benim mantığıma sığmıyor açıkçası. Şimdi Crespo mu gelse daha olumlu düşünürsün Güiza mı? Gol kralı olmuş bir adam için ben olumsuz düşünemem. Hele ki La Liga'da gol kralı olmuş biri için asla.
Arsenal, Roma, Inter, Barcelona, Real Madrid ve Valencia takımlarının da istediği bir oyuncu Güiza. Bu takımlar bir şey bilmiyorlar mı ki acaba Güiza'yı almak istiyor?
Güzelim Anelka ne yazık ki world-class bir oyuncu olmasına rağmen takıma katkı sağlayamadığı gibi gittiği Chelsea'de de başarısız. Ulusal takımıyla da turnuvada bir şey yapamadı. Son derece klas bir oyuncu ancak maalesef ruhsuz ve istikrarsız, öyle olsa zaten şu an durdurulamaz bir santrafor olurdu.
Başarılı olacak diyenler sadece bir ünvandan yola çıkarak yorumlar yapıyor herşeyi zaman gösterecek tabide bence 23 milyon euroya değecek bir oyuncu değil Hem Guiza'nın saha dışı maddi olarak getirisi de çok çok az olur kim gidip formasını atksını şapkasını vs. vs. alır ki ?
23 milyon Euro değil, 15 milyon Euro. Ben kendi adıma konuşayım, formasını alırım.
Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum, yahu bana biriniz somut bir isim söyleyin, kimi almalıyız? Güiza'yı beğenmiyorsunuz, söyleyin yahu bu kadar mı zor isim vermek, hangi forveti veya santraforu alalım, siz kimi alırsak memnun olacaksınız? Kimi alırsak formasını gidip alacaksınız?
Ah Fotomaç, ah Fanatik...
Fanatik Fotomaç beni ilgilendirmiyor Ben Aziz Yıldırım'ın sezonun sonlarına doğru verdiği röportaja bakarım , Guiza son derece hayal kırıklığı yarattı bende bu takımda ve bu sistemde ( Aragones'in radikal kararlar alacağını sanmıyorum ) Guiza'nın Kezman'dan farksız olacağını düşünüyorum
Chealse ye sonradan transfer olduğu için uyum sağlaması zaten bianda beklenemez, ki avrupa şampiyonasında da genellikle ikinci yarı oyuna girdi Fransa bu sene silik bi futbol sergiledi ondan bişey beklemek çok da mantıklı olmaz, ama deivide gösterdiğimiz sabrı ona da gösterip destekleseydik ya da bir zicomuz olsaydı ne ortega giderdi (ogün ceyhun vb oyuncuların bencillik ve fesatlıkalrıyla artı lorant ) ne de anelka ( tüm brezilyalıların olumsuzlukları) .. Ki zaten ben fiyatı gözönüne alarak bu kıyası yaptım , o kadar para etmez Guiza !!!
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
"O takımlar isteyecek, alamayacak, biz alacağız" mantığıyla hareket edersek biz hiç transfer yapamayız.
Şimdi senin saydığın adamlara bakalım.
Gomis diyorsun, Drogbavari bir oyuncu hem tip hem fizik olarak, gelmesini ben de isterim ama aynı mantıkla hareket edersek almamız zor zira peşinde birçok takım var. Marsilya başta olmak üzere İngiltere'den de talipleri var, ayrıca kulübü kesinlikle bırakmayacaklarını açıkladı.
Santa Cruz bu yıl muhteşem bir patlama yaparak 19 gol attı Premierlig'de. Onu şu an için almamız imkansız gibi, 27 yaşında ve formunun zirvesinde, Tottenham ile Man City talip Premierlig'den, 8-10 milyon Pound civarı bir bedel teklif ediyorlar.
Kanoute 31 yaşında, alsak bir daha satamayız hiçbir yere, faydalı olur mu, kesinlikle ama yaşı var, tonla bonservis ödeyeceğiz ona da, 2-3 sene oynar gider, o yüzden riskli bir transfer olur.
Şimdi siz diyorsunuz ki Güiza'yı büyükler istiyor ama biz alıyoruz diye, bu saydığın 2 ismi nasıl alacağız peki? Onların da peşinde dünya dolusu takım var, bize yar ederler mi? Güiza için avantaj şu, Aragones faktörü ve bir de yanılmıyorsam serbest kalma ücreti var, o da 15 milyon Euro civarı bir şeymiş, yani biz sanırım serbest kalma bedelini ödeyerek alacağız.
Gomis geleceğe yatırım, kaliteli transfer olur ama almamız zor, Santa Cruz süper olur ama o da zor. Kanoute ise kısa vadeli planlarda faydalı olur. Gomis ile Cruz'u alabilsek çok isterim.
Biz geçen yıl alacaktık Gomis'i de Cruz'u da, Cruz 3.6 milyon Pound gibi ucuz bir meblaya gitti, o zaman alsaydık alacaktık, Gomis de daha milli takıma seçilmeden, popüler olmadan almalıydık. İş işten geçti.
Dipnot: Güiza'yı isteyen kulüpler de bu saydığım kulüpler, belki bir iki tanesi uydurma olabilir ama tamamı olamaz, ciddi iddialar vardı bununla ilgili, Roma en ciddisiydi. Hatta İspanyol basını Rubin Kazan da diyor ama onu yazmadım, iyi bir takım olmadığından.
Dipnot2: Barcelona ile anlaştığı yolunda haberler çıktı Güiza'nın turnuvadan önce, hatta Guardiola ile görüşüp el sıkışılmış fakat Barcelona'nın Adebayor'u 28 milyon Euro karşılığında almasından dolayı Barcelona bu transferden vazgeçti.
Last edited by eGowiCh : 23.Haziran.2008 at 05:00
Arkadaşlar size şöyle söyliyeyim bu saatten sonra Fenerbahçe'nin harcadığı tek kuruşa yazık demem çünkü geçtiğimiz 1-2 yıl içerisinde anstronomik derecede gelir elde edildi.Bunların çok azı transfere kullanıldı.Bizim bütçemizin yarısına bile ulaşamayan klupler transfere daha çok kaynak ayırabildi !!!
Ben Guizaya verilecek 15 M Euroya üzülmem arkadaş
Ruhsuz Brezilya ekolü artık beni sıkmaya başladı
Lugano , Edu , Carlos dışında tüm yabancıların gitmesi taraftara bir borçdur ( o Gs maçındaki ruhsuzluğu kimse açıklayamaz !!)
Biz bu şartlarda Man City,Tottenham,Marsilya,zorlarsan Roma ile kapışabiliriz.Ama tutupta Real Madrid,Barcelona,Milan,İnter gibi kulüplerle beraber bir oyuncuyu almaya çalışırsak ancak avcumuzu yalarız.Bu gün Milan başta olmak üzere birçok kulüp santrafor arıyor onların aklına hiçmi gelmiyor La Liga gol kralı.
Ayrıca ben gidipte hayatta Güiza forması almam.Kendi adımı yazdırırım daha iyi.
"SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ"
Menajer Bayram Tutumlu, İspanyol spor gazetesi AS'ta yer alan demecinde, Fenerbahçe'nin ve milli takımın yıldız futbolcusu Mehmet Aurelio'nun Avrupa'daki kulüplerden talibinin çok olduğunu belirtti.
İspanya'nın Deportivo, İngiltere'nin Blackburn Rovers kulüpleri başta olmak üzere Aurelio'nun birçok taliplisinin olduğunu ileri süren Tutumlu, Aurelio'nun Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona erdiğini kaydetti.
Hani yeni sözleşme imzalamışlardı...
Bayram Tutumlu & Aurelio ikilisi sıkmaya başladı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hiddink yedekte
ARAGONES'e tepkiler nedeniyle başkan Aziz Yıldırım'ın Rusya Milli Takımı'nın hocası Guus Hiddink'i yedekte tuttuğu konuşuluyor. Yıldırım, bugünkü yönetim toplantısında teknik direktör konusuyla yabancı golcü transferini ekibiyle son kez gözden geçirecek
kaynak: fotomaç