Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
Bırak uzun zamanı hayatımızda bu kadar para verip bir oyuncu transfer etmedik
Evet Tarık abi, ben hiç görmedim bu kadar yüksek bedeli ama Ortega olabilir belki, ona da epey bir para ödenmişti ama sanıyorum ki 15-20 milyon Dolar civarıydı. Güiza'dan az yani.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Yüksek hedefleri olan bir takımsanız keseyi biraz açmak gerecek. Fenerbahçe'nin maddi anlamda bir sıkıntısı yok üstelik bu sene şampiyonlar liginden hatırı sayılır bir para girdi kasaya.

Merak ettiğim konu ise; acaba Aziz başkan şu an taraftarın sesine kulak veriyor mu ? Kendisine forumlarda yapılan anketler, taraftarın sesi ulaştırılıyor mu ? Eğer ulaşıyorsa Aziz başkan ne kadar önem verir ?
Kesenin ağzı açılmış görünüyor ama şu Appiah ile Kezman'dan da maddi gelir elde edilmesi lazım. Bu iki ismin toplam bonservisleri 16,5 milyon Euro oldu Fenerbahçe'ye, maaşları hesaba katmıyorum, yani bu iki isimden de en az zararla kurtulmalı Fenerbahçe, umarım bu iki ismi satarız. Rusya'dan falan yok mu Kezman'ı isteyen, onlarda para çok, satarız inşallah.

Aziz Başkan taraftarın dediğini hiçbir zaman yapmadı ki şimdi yapsın. Taraftar Tuncay'ın kalmasını istedi, başkan sözleşme görüşmelerini iş işten geçtikten sonra yaptı, baştan uzatmadı. Taraftar Zico'nun kalmasını istedi, başkan oralı bile olmadı. Taraftar Kezman'ın Maldonado'nun gitmesini istedi, başkan ikisi de kalacak diyor.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Arkadaslar transferler kesinlesti,iki isim de Fenerbahce de.Alman spiker bile Güizanin ismini telaffuz ederken Fenerbahcenin yeni futbolcusu olarak söylediler.Eklenilen haberler de ortada,is bitmis ...
ZDF'de sanırım bu iki isim de telafuz edilmiş Alman spiker tarafından. Mallorca taraftarı da protestoya başlamış, Güiza'nın Fenerbahçe'ye gittiğini söylüyorlarmış.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
Guiza da elimizde patlayacak
Kaç defa izledin de böyle konuşuyorsun veya Güiza hakkında ne biliyorsun ki elimizde patlayacak diyorsun? Olayın iyi tarafına hiç bakmıyoruz. Güiza faydalı olacaktır. Yani ne yapması gerekiyor başkanın? Sen söyle, soruyorum sana, kimi istiyordun forvet olarak ki Güiza için elimizde patlayacak diyorsun? 31 yaşındaki Kanoute'yi mi istiyordun yoksa 34 yaşındaki Crespo'yu mu?