Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
Vallahi Gago'nun söylediği laf başkalarının "bu adam fenerde şov yapacak" lafından farksız değil. Hiç kimse ne yapacağını bilemez ama herkesin bir fikri vardır. Biri abartarak iyi şeyler söylediğinde tepki verilmiyorsa, aynı şekilde olmsuz düşünen birine de böyle tepki verilmemesi gerekir.
Biri çıkıp da Güiza başarısız olacak derse, neye dayandırıyor bu temeli, ben merak ederim.

Biri çıkıp da Güiza başarılı olacak derse, dayandırdığı temel bellidir, Güiza'nın formu ve başarısıdır.

Aradaki fark bu yani. Şimdi Hakan Şükür Fenerbahçe'ye gelse, ve iki görüş ortaya atılsa, başarılı olur veya olamaz diye, hangisi daha mantıklıdır? Hakan Şükür başarılı olamaz görüşünün temeli daha mantıklı ve dayanıklıyken, başarılı olur temeli çürüktür.

Olumsuz düşünen kişiye doğal olarak tepki veriyorum ben, çünkü bu adam için olumsuz düşünülmek benim mantığıma sığmıyor açıkçası. Şimdi Crespo mu gelse daha olumlu düşünürsün Güiza mı? Gol kralı olmuş bir adam için ben olumsuz düşünemem. Hele ki La Liga'da gol kralı olmuş biri için asla.

Arsenal, Roma, Inter, Barcelona, Real Madrid ve Valencia takımlarının da istediği bir oyuncu Güiza. Bu takımlar bir şey bilmiyorlar mı ki acaba Güiza'yı almak istiyor?

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
Sen git güzelim Anelkayı sat; kötü, uyum sağlayamadı diye , sonra 23 milyon dolar verip o kadar parayı BENCE hiç hak etmeyen bir santrofora ver , bence çok sapkınca bir transfer yaa... (olursa tabi)
Güzelim Anelka ne yazık ki world-class bir oyuncu olmasına rağmen takıma katkı sağlayamadığı gibi gittiği Chelsea'de de başarısız. Ulusal takımıyla da turnuvada bir şey yapamadı. Son derece klas bir oyuncu ancak maalesef ruhsuz ve istikrarsız, öyle olsa zaten şu an durdurulamaz bir santrafor olurdu.