1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Vallahi Gago'nun söylediği laf başkalarının "bu adam fenerde şov yapacak" lafından farksız değil. Hiç kimse ne yapacağını bilemez ama herkesin bir fikri vardır. Biri abartarak iyi şeyler söylediğinde tepki verilmiyorsa, aynı şekilde olmsuz düşünen birine de böyle tepki verilmemesi gerekir.
    Biri çıkıp da Güiza başarısız olacak derse, neye dayandırıyor bu temeli, ben merak ederim.

Biri çıkıp da Güiza başarılı olacak derse, dayandırdığı temel bellidir, Güiza'nın formu ve başarısıdır.

Aradaki fark bu yani. Şimdi Hakan Şükür Fenerbahçe'ye gelse, ve iki görüş ortaya atılsa, başarılı olur veya olamaz diye, hangisi daha mantıklıdır? Hakan Şükür başarılı olamaz görüşünün temeli daha mantıklı ve dayanıklıyken, başarılı olur temeli çürüktür.

Olumsuz düşünen kişiye doğal olarak tepki veriyorum ben, çünkü bu adam için olumsuz düşünülmek benim mantığıma sığmıyor açıkçası. Şimdi Crespo mu gelse daha olumlu düşünürsün Güiza mı? Gol kralı olmuş bir adam için ben olumsuz düşünemem. Hele ki La Liga'da gol kralı olmuş biri için asla.

Arsenal, Roma, Inter, Barcelona, Real Madrid ve Valencia takımlarının da istediği bir oyuncu Güiza. Bu takımlar bir şey bilmiyorlar mı ki acaba Güiza'yı almak istiyor?

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Sen git güzelim Anelkayı sat; kötü, uyum sağlayamadı diye , sonra 23 milyon dolar verip o kadar parayı BENCE hiç hak etmeyen bir santrofora ver , bence çok sapkınca bir transfer yaa... (olursa tabi)
    Güzelim Anelka ne yazık ki world-class bir oyuncu olmasına rağmen takıma katkı sağlayamadığı gibi gittiği Chelsea'de de başarısız. Ulusal takımıyla da turnuvada bir şey yapamadı. Son derece klas bir oyuncu ancak maalesef ruhsuz ve istikrarsız, öyle olsa zaten şu an durdurulamaz bir santrafor olurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bu takımlar istiyecek alamayacak ama biz alacaz öylemi
    Valla Ben bu konuya değinecektim unutmuşum O takımlardan biri ciddi anlamda Guiza'yı istese Guiza Fenerbahçe'nin teklifini düşünmez bile önümüzde Zigic örneği var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Güzelim Anelka ne yazık ki world-class bir oyuncu olmasına rağmen takıma katkı sağlayamadığı gibi gittiği Chelsea'de de başarısız. Ulusal takımıyla da turnuvada bir şey yapamadı. Son derece klas bir oyuncu ancak maalesef ruhsuz ve istikrarsız, öyle olsa zaten şu an durdurulamaz bir santrafor olurdu.

Chealse ye sonradan transfer olduğu için uyum sağlaması zaten bianda beklenemez, ki avrupa şampiyonasında da genellikle ikinci yarı oyuna girdi Fransa bu sene silik bi futbol sergiledi ondan bişey beklemek çok da mantıklı olmaz, ama deivide gösterdiğimiz sabrı ona da gösterip destekleseydik ya da bir zicomuz olsaydı ne ortega giderdi (ogün ceyhun vb oyuncuların bencillik ve fesatlıkalrıyla artı lorant ) ne de anelka ( tüm brezilyalıların olumsuzlukları) .. Ki zaten ben fiyatı gözönüne alarak bu kıyası yaptım , o kadar para etmez Guiza !!!
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Yetkileri