1 ile 30 arası toplam 512 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Almanya - Türkiye

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Neyi yapmsın..?
    Sonuna kadar haklı.. Elendiysek baş rolde Rüştü ve hakemler vardır.. Gitsin Rüştü futbolu bıraksın, bi sürede insan içinde dolaşmasın.. Hep yaptı yine yaptı..

Tebrikler Türkiye.. Oyuncularımız elinden gelen herşeyi yaptı ama olmadı malesef.. Yan etmenler olmasaydı kesinlikle atlardık turu.. Artık yapabilecek birşeyimiz yok, Önümüze bakacağız.. Yüreğini koyan oyuncularımız bizi buralara kadar getirdi, herşeye rağmen hepsine teşekkürler..
    Rüştü'yü oynattığı için o zaman Volkan'a da biraz yüklenmeliyiz.Gereksiz bir kırmızı kart görerek takımımızın başını yaktı mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Rüştü'yü oynattığı için o zaman Volkan'a da biraz yüklenmeliyiz.Gereksiz bir kırmızı kart görerek takımımızın başını yaktı mı ?
    Volkan nerden çıktı şimdi.. Eleştirileceği zaman onuda eleştirdik.. Bir Beşiktaş lı girince ille bide Fenerbahçe limi girmesi lazım işin içine..

yüreğini bu kadar ortaya koymuş,sonuna kadar inanmış,bu milli takımdan bir şey olmaz diyenleri laflarını boğazına tıkamış futbolculara böyle söylemde bulunmak yakışmaz bize...
    Zaten tebrik ettim hepsini.. Heleki bu söylediğini yapmış oyuncuları sonuna kadaar kutladım.. Ama malesef Rüştü bizi yaktı buda değişmeyecek bir gerçektir.. 2*2=4

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Volkan nerden çıktı şimdi.. Eleştirileceği zaman onuda eleştirdik.. Bir Beşiktaş lı girince ille bide Fenerbahçe limi girmesi lazım işin içine..
    Orta da böyle durum yokken sen Beşiktaş'lı Fener'li diyorsun.Senin niyetin belli zaten...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Orta da böyle durum yokken sen Beşiktaş'lı Fener'li diyorsun.Senin niyetin belli zaten...
    Benimmi belli? Alıntı yapıp Volkan diyen benmiyim..? Ne alaka Volkan..?

Şef olayı ben takımlara yormuyorum.Volkan'a ben o zaman birşey dememiştim.Şimdi de Rüştü'ye demiyorum.Hata yapılır.

Ancak sen burada çıkıp veya birbaşkası Rüştü'yü eleştirdiği zaman, zamanında eleştirmediğim Volkan'ı eleştiriyorum bende.
    Kardeş o mesajdan alıntı yapıp öyle bir yorum yazarsan öyle anlaşılır.. Dikkatli yaz biraz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benimmi belli? Alıntı yapıp Volkan diyen benmiyim..? Ne alaka Volkan..?

Kardeş o mesajdan alıntı yapıp öyle bir yorum yazarsan öyle anlaşılır.. Dikkatli yaz biraz..
    Orada bir örnekleme var.Nasıl Volkan'ı eleştirmediysek,bu maç içinde Rüştü'yü eleştirmemeliyiz.Eğer Rüştü'yü eleştireceksek onu bu maçta oynatmaya mecbur kılanıda eleştirmeliyiz.Bu yüzdendir ki hiç kimseye eleştiri getirmeyip,övmeliyiz kanaatimce.Bu futbolcuları eleştiren taş olur.Allah tekrar hepsinden razı olsun...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Orada bir örnekleme var.Nasıl Volkan'ı eleştirmediysek,bu maç içinde Rüştü'yü eleştirmemeliyiz.Eğer Rüştü'yü eleştireceksek onu bu maçta oynatmaya mecbur kılanıda eleştirmeliyiz.Bu yüzdendir ki hiç kimseye eleştiri getirmeyip,övmeliyiz kanaatimce.Bu futbolcuları eleştiren taş olur.Allah tekrar hepsinden razı olsun...
    Volkanı'da eleştirdim Rüştü'yü de.. Eleştirilecek tabi hata eleştirilir.. Ama burda benim Rüştü'yü eleştiren mesajımdan böyle bir alıntı yapılırsa yanlış anlaşılır.. Biraz daha kişisel konuş genel konuşma.. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şef olayı ben takımlara yormuyorum.Volkan'a ben o zaman birşey dememiştim.Şimdi de Rüştü'ye demiyorum.Hata yapılır.

Ancak sen burada çıkıp veya birbaşkası Rüştü'yü eleştirdiği zaman, zamanında eleştirmediğim Volkan'ı eleştiriyorum bende.

Ayrıca Hamit bugün hem iyi hem kötüydü.Topu iyi taşıdı iyi ayağında tuttu ancak zaman zaman gereksiz yere ezdi,kaybetti.

Kazım'da son 15-20 dakikada belki çıkartılabilirdi.Oyundan düşmüştü.

Son olarak da TÜMER METİN 'e neden son frikik kullandırılır anlamadım.Oyuna hiç ısınmadan girmiş,oyunun havasına daha kendisini kaptıramamış birisine bence vurdurulmamalıydı.Hamit vurabilirdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler bu kadar eleştiri yeter bence artık kesip milli takımımızın yanında olmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit artık milli takıma alınmasın mümkünse son 2 maçtır inanılmaz berbat oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Hamit artık milli takıma alınmasın mümkünse son 2 maçtır inanılmaz berbat oynadı.
    O zaman şöyle yapalım bir maç pardon seninde yazdığın gibi 2 maç kötü oynayan olursa bir daha milli takıma alınmasın nasıl? Hatta Hamit gibi bir oyuncuyu milli takıma almak büyük hata zaten Bayern Münih gibi kalitesiz bir takımda oynuyor. Nasıl bu fikirler hoş değilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ms1907 View Post
    O zaman şöyle yapalım bir maç pardon seninde yazdığın gibi 2 maç kötü oynayan olursa bir daha milli takıma alınmasın nasıl? Hatta Hamit gibi bir oyuncuyu milli takıma almak büyük hata zaten Bayern Münih gibi kalitesiz bir takımda oynuyor. Nasıl bu fikirler hoş değilmi?
    maçı heralde izlemedin. Bu kadar saçma pas hataları , topu kontrol edememe. İsterse Barca'da oynasın. bu kadar berbat oynayacaksa alınmasın milli takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçı heralde izlemedin. Bu kadar saçma pas hataları , topu kontrol edememe. İsterse Barca'da oynasın. bu kadar berbat oynayacaksa alınmasın milli takıma.
    yok ben maçı çok iyi izledim hatta Portekiz maçını da çok iyi izledim. Şimdi yanıyorumda o maçtan sonra takımı topluca geri yollasaydık keşke hepsi çok kötüydü. Allahım Hamit Altıntop gibi bir oyuncuyu tartışıyoruz çok garip gerçekten...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ne kadar boş gereksiz sinirden yazılmış bir söz.

Röportajlar yapılıyor, Avrupa'lı takımdaki yıldızlara soruyorlar Türk Milli Takımında kimden çekiniyorsunuz diye, Hamit diyorlar.. Tabi doğru yerde oynatılırsa..

Mücadele, güç, istikrar

keşke maçta onu destekleyecek birileri daha olsaydı da hamit kendini gösterebilseydi.

Bence böyle gereksiz mesajlar atacağımıza o mesajı içime atsak daha iyi olacaktır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Yok daha neler.

Hakemler müthiş paslaştı ya Podolski'yle falan, verkaç falan yaptılar müthişti. Orta hakem zaten berbat, Rıdvan Dilmen yan hakem için "Bu hakem falan değil, yeryüzünden silinmesi lazım böyle bir insanın" diyor. Kazım kayıyor yok bilmem ne, anca öyle gol yiyoruz. İstatistikler de ortada;

Germany - Turkey
    3 Goals scored 2
    0 Yellow card 2
    0 Red card 0
    3 Shots on goal 11
    4 Shots wide 6
    14 Fouls committed 15
    2 Corners 8
    0 Offsides 1
    27' 34'' Ball. Poss. (time) 32' 59''
    45% Ball. Poss. (%) 55%

Bu maça ağlanır ya ooof of. NTV'de Ersin DÜzen'i gördüm, adamın gözleri yaşarmış, ağlamaklıydı yani. Harbiden bu maça ağlanır ya offf.

Mesaj Yetkileri